0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! Να κανω και εγω μια ερωτηση? Με σειρα 95 στον πινακα δυτικης ελλαδας εχω ελπιδες για ωρομισθια? Η σειρα ειναι χωρις να εχω βγαλει εξω τους αναπληρωτες. Τα μορια μιυ ειναι 17.825. Ευχαριστω!!!!
Παιρνουν,απ'ο,τι εμαθα, απο τη σειρα στον αρχικο πινακα μεχρι 400-450 ατομα(νουμερα).Καλη τυχη!
Εννοείς οι τρίτεκνοι μάλλον, οι πολύτεκνοι προηγούνται όλων στους πίνακες αναπληρωτών, δεν προσλαμβάνονται με το 20%. Όχι, στους ωρομίσθιους οι τρίτεκνοι δεν έχουν το 20%, προσλαμβάνονται όπως όλοι βάσει σειράς και μορίων, η ρύθμιση του 20% ισχύει μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών.
καλησπέρα. Κρήτη ξέρουμε πόσους πήραν πέρυσι ωρομισθίους;
Ωρομισθιους ξεκινουν να καλουν απο την αρχη της σχολικης χρονιας.Οταν φτασει η σειρα σου σε καλουν αυτοι απο την δευτεροβαθμια και σου λενε τα κενα που υπαρχουν.Για να ενημερωθεις μπορεις να καλεις την δευτεροβαθμια της πολης σου και να ζητας να σου πουν τον αριθμο που ειχε στον πινακα ο τελευταιος που εκληθει.
1. Ωρομίσθιους πότε περίπου αρχίζουν να καλούν;2. Σε ειδοποιούν από τη δευτεροβάθμια ή πρέπει εσύ να κοιτάς κάτι; 3. Εάν κάποιος δεν έχει δηλώσει όλες τις περιοχές της περιφέρειας του καλουν τους επόμενους από αυτόν έτσι δεν είναι; και αν ξαναπροκύψουν θέσεις γυρνάει πάλι η σειρά πίσω και τον καλούν ή πάει την έχασε τη θέση;4. Εγώ έχω θέση 84 στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Πού πρέπει να ρωτάω για να ενημερώνομαι; Μόνο στη δευτεροβάθμια;Συγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά ειλικρινά πολύ με έχει μπερδέψει η διαδικασία με τους ωρομίσθιους