0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη πχ αν βαλω αιγαιο,για να εχω περισσοτερες πιθανοτητες,πως θα νιωσω μετα αν τελικα εχω 20μορια κ δε με παρουν σε δυσπροσιτο?(θα παρω τα ιδια μορια που θα επαιρνα κ αν εμενα κρητη....τι να κανω?
Παράθεση από: olgalia στις Μαΐου 12, 2009, 04:27:53 pmΔεν ξέρω αν συμφωνείτε, προσωπικά πάντως θεωρώ απαράδεκτο να καλούμαστε να κάνουμε την αίτηση για αναπληρωτές - ωρομισθίους και να συμπληρώσουμε περιοχές χωρίς να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ. Κι αν έχουμε γράψει καλύτερα απ' ότι υπολογίζουμε; κι αν χειρότερα; Άλλο να ξέρεις ότι έχεις πχ 18 μόρια κι άλλο 22! Δε θα συμπληρώσουμε τις ίδιες περιοχές, ειδικά όταν πρόκειται για ωρομισθία...πες τα ρε olgalia!δηλαδη πχ αν βαλω αιγαιο,για να εχω περισσοτερες πιθανοτητες,πως θα νιωσω μετα αν τελικα εχω 20μορια κ δε με παρουν σε δυσπροσιτο?(θα παρω τα ιδια μορια που θα επαιρνα κ αν εμενα κρητη....τι να κανω?κορωνα γραμματα να το παιξω??
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, προσωπικά πάντως θεωρώ απαράδεκτο να καλούμαστε να κάνουμε την αίτηση για αναπληρωτές - ωρομισθίους και να συμπληρώσουμε περιοχές χωρίς να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ. Κι αν έχουμε γράψει καλύτερα απ' ότι υπολογίζουμε; κι αν χειρότερα; Άλλο να ξέρεις ότι έχεις πχ 18 μόρια κι άλλο 22! Δε θα συμπληρώσουμε τις ίδιες περιοχές, ειδικά όταν πρόκειται για ωρομισθία...
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά υπάρχει κάποια ενημέρωση από πλευράς του Υπουργείου ως προς το πότε θα πρέπει να αναμένουμε την κατάθεση των δικαιολογητικών για αναπληρωτές/ ωρομίσθιους.
Nα ρωτήσω για όποιον ξέρει:παίζει ρόλο η σειρά δήλωσης των περιοχών στην αίτηση για ανπληρωτές;αφού μπορούμε να τικάρουμε το κουτάκι που λέει "αποδέχομαι και οποιαδήποτε άλλη περιοχή προτίμησης".Τι σημασία έχει η σειρά με την οποία τις γράφουμε;
συναδελφοι υπενθυμιστε μου τα μορια για αναπληρωση σε κρητη και για ωρωμισθια αν γινεται και που τα βρισκω αυτα... επισης,για δυσπροσιτα οσον αφορα την επιλογη εμεις την κανουμε ή αν τυχει μας στελνουν εκει κι αν οχι οχι?? εχω μπερδευτει λιγο... και κατι ακομα...τωρα πουθα κανουμε τα χαρτια μας για ωρωμισθιους και αναπληρωτες θα κανουμε και για τα ειδικα σχολεια ή περιμενουμε νεα εγκυκλιο?
Γεια σας!!Καταρχάς, να χαιρετίσω άτομα που διαβάζω εδώ και καιρό ως επισκέπτης.