0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι. Η ανανέωση των πινάκων των αναπληρωτών θα γίνει με το τέλος της σχολικής χρονιάς, οπότε θα περαστούν και τα μόρια αυτών που δίδαξαν μέσα στο σχολικό έτος.
τα αποτελεσματα για το ποια ειναι η σειρα μας συμφωνα με την επιδοση στον ασεπ βγαινουν τωρα τον Ιουνιο?και Αυγουστο οι τοποθετησεις με τα ονοματα?Ευχαριστω..Παράθεση από: Demetroula στις Μαΐου 23, 2009, 07:13:48 pmΝαι. Η ανανέωση των πινάκων των αναπληρωτών θα γίνει με το τέλος της σχολικής χρονιάς, οπότε θα περαστούν και τα μόρια αυτών που δίδαξαν μέσα στο σχολικό έτος. οποτε απο ιουνη καταλαβαινουμε και αν προκειται να μας καλεσουν τον Αυγουστο..?προστιθενται εκτος απο τα μορια της χρονιας κ τα μορια του ασεπ(γι'αυτους που δεν εχουν προυπηρεσια)?
Καλησπερα.. Εχω μια απορια...εγω που δεν εχω προυπηρεσια-μορια κτλ απλα εκανα την προηγουμενη φορα αιτηση αναπληρωτων μονο με το πτυχιο μου με ολα τα δικαιολογητικα που χρειαζοταν κτλ...τωρα θα πρεπει να υποβαλλω ξανα ολα τα δικαιολογητικα ή απλα συμπληρωνω μια απλη αιτηση??? εφοσον ειμαι ηδη γραμμενη στους καταλογους???
καλημερα σε ολους.....βγηκε επιτελους η εγκυκλιος για τους αναπληρωτες........εγω πρωτη φορα θα κανω αιτηση...βρε κοριτσια σκουρα τα πραγματα για εμας που κανουμε πρωτη φορα αιτηση και δεν εχουμε καθολου μορια;;;επισης που λετε να βαλετε πρωτη επιλογη ;;;;;;;;;;;;;εγω λεω μυτιληνη.......αλλα ας με παρουν και ας με πανε οπου θελουν.........επισης χθες ειχα μια συζητηση με μια φιλη μου για τους αναπληρωτες....και ηρθαμε σε μια διαφωνια...θα ηθελα αν ξερετε να με διαφωτησετε λιγο...λοιπον πειτε οτι βγαινουν τα αποτελεσματα .....και δεν ειμαστε στους διοριστενετες αλλα στον πινακα αναπληρωτων.......υποθετικα λεμε οτι θα παρουν συνολικα 1500 αναπληρωτες...μεσα σε αυτους τους 1500 θα υπολογιζονται και τα ατομα που ηταν αναπληρωτες περσι και που δεν διοριστικαν αλλα τους ξανα καλεσαν αναπληρωτες η οχι;; γιατι αν συμβαινει αυτο παλι θα παρουν τους ιδιους και θα παρουν λιγους καινουργιους...επομενως κλαφτα χαραλαμπε εγω νομιζα οτι αυτοι δεν προσμετρωνται ξανα αλλα η φιλη μου μου ειπε οτι απο την στιγμη που απολυεσαι οταν εισαι αναπληρωτρια και σε ξανα καλανε τον επομενο χρονο ξανα μπαινεις στον πινακσ καΙ Στον συνολικο αριθμο ανπληρωτων που θα παρουν.Παντως αν συμβαινει αυτο και παρουν τον ιδιο αριθμο αναπληρωτων με περσι θα παρουν τους ιδιους εκτος απο το 40 τα εκατο που θα ειναι καινουργιοι γιατι ενα 40 τις εκατο των αναπληρωτων θα διοριστουν....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...