0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sakis79 στις Ιουνίου 04, 2009, 01:19:51 amΓια να δούμε anna-kat Έχω και μια άλλη ερώτηση. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά λέει:6.α) Φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 για τη γνησιότητα αυτού (σε περίπτωση που το διαθέτουν, άλλως θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα)Δηλαδή θα βγάλω απλή φωτοτυπία του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ και απλά θα γράψω σε μια υπεύθυνη δήλωση ότι είναι γνήσιο; Ή θα πρέπει να πιστοποιήσει κάποια τρίτη υπηρεσία την γνησιότητα του; Πρέπει να πας στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και να ζητήσεις αντίγραφο.
Για να δούμε anna-kat Έχω και μια άλλη ερώτηση. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά λέει:6.α) Φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 για τη γνησιότητα αυτού (σε περίπτωση που το διαθέτουν, άλλως θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα)Δηλαδή θα βγάλω απλή φωτοτυπία του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ και απλά θα γράψω σε μια υπεύθυνη δήλωση ότι είναι γνήσιο; Ή θα πρέπει να πιστοποιήσει κάποια τρίτη υπηρεσία την γνησιότητα του;
Άλλοι κάνουν 300km για 6 ώρες/βδομάδα & άλλοι αρνούνται θέση αναπληρωτή & διαμαρτύρονται γιατί αυτό συνεπάγεται την έξοδό τους από τον πίνακα ..... Τί να πεις ....
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 04, 2009, 07:56:16 amΠαράθεση από: sakis79 στις Ιουνίου 04, 2009, 01:19:51 amΓια να δούμε anna-kat Έχω και μια άλλη ερώτηση. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά λέει:6.α) Φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 για τη γνησιότητα αυτού (σε περίπτωση που το διαθέτουν, άλλως θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα)Δηλαδή θα βγάλω απλή φωτοτυπία του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ και απλά θα γράψω σε μια υπεύθυνη δήλωση ότι είναι γνήσιο; Ή θα πρέπει να πιστοποιήσει κάποια τρίτη υπηρεσία την γνησιότητα του; Πρέπει να πας στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και να ζητήσεις αντίγραφο.Πήγα στο στρατολογικό γραφείο και πήρα πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α΄. Στα δικαιολογητικά λέει όμως φωτοαντίγραφο και όχι το πρωτότυπο/επικυρωμένο. Τι θα καταθέσω εγώ; Και με την υπεύθυνη δήλωση θα συμπληρώσω εγώ μια δηλώνοντας ότι είναι γνήσιο το πιστοποιητικό;
Παράθεση από: kallia_7 στις Ιουνίου 04, 2009, 09:43:28 amΠαράθεση από: patra στις Ιουνίου 04, 2009, 12:08:45 amΔεν θα σε καλέσουν ! Είναι σα να δηλώνεις μόνο τις 30 περιοχέs. Υποθέτω οτι αν υπάρχει μια θέση στον Εβρο και είναι η σειρά σου στον πίνακα δεν θα σε καλέσουν, αν δεν έχεις τσεκάρει το κουτάκι ή δεν την έχεις δηλώσει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι στους ωρομίσθιους πως λειτουργεί το σύστημα. δηλώνω δλδ π.χ την περιφέριεια Αττικής και κατα σειρά όλες περιοχές που ανήκουν Αθήνα, πειραιά, δυτ.και ανατολική αττική ; και αν δηλαδή καποιος δεν θέλει να πάει στα κύθηρα (Γ πειραιά) δεν το δηλώνει ; μπέρδεμα μου φαίνεται. Η Eπιλογή 40% γίνεται απευθείας από τον πίνακα αναπληρωτών γιατί δεν βλέπω κανένα κουτάκι όπως το 30μηνο ή 24μηνο. Δεν δηλώνεται πουθενά αυτο;
Παράθεση από: patra στις Ιουνίου 04, 2009, 12:08:45 amΔεν θα σε καλέσουν ! Είναι σα να δηλώνεις μόνο τις 30 περιοχέs. Υποθέτω οτι αν υπάρχει μια θέση στον Εβρο και είναι η σειρά σου στον πίνακα δεν θα σε καλέσουν, αν δεν έχεις τσεκάρει το κουτάκι ή δεν την έχεις δηλώσει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι στους ωρομίσθιους πως λειτουργεί το σύστημα. δηλώνω δλδ π.χ την περιφέριεια Αττικής και κατα σειρά όλες περιοχές που ανήκουν Αθήνα, πειραιά, δυτ.και ανατολική αττική ; και αν δηλαδή καποιος δεν θέλει να πάει στα κύθηρα (Γ πειραιά) δεν το δηλώνει ; μπέρδεμα μου φαίνεται. Η Eπιλογή 40% γίνεται απευθείας από τον πίνακα αναπληρωτών γιατί δεν βλέπω κανένα κουτάκι όπως το 30μηνο ή 24μηνο. Δεν δηλώνεται πουθενά αυτο;
Δεν θα σε καλέσουν ! Είναι σα να δηλώνεις μόνο τις 30 περιοχέs. Υποθέτω οτι αν υπάρχει μια θέση στον Εβρο και είναι η σειρά σου στον πίνακα δεν θα σε καλέσουν, αν δεν έχεις τσεκάρει το κουτάκι ή δεν την έχεις δηλώσει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι στους ωρομίσθιους πως λειτουργεί το σύστημα. δηλώνω δλδ π.χ την περιφέριεια Αττικής και κατα σειρά όλες περιοχές που ανήκουν Αθήνα, πειραιά, δυτ.και ανατολική αττική ; και αν δηλαδή καποιος δεν θέλει να πάει στα κύθηρα (Γ πειραιά) δεν το δηλώνει ; μπέρδεμα μου φαίνεται. Η Eπιλογή 40% γίνεται απευθείας από τον πίνακα αναπληρωτών γιατί δεν βλέπω κανένα κουτάκι όπως το 30μηνο ή 24μηνο. Δεν δηλώνεται πουθενά αυτο;
Sun, είσαι σίγουρος ότι και στην ωρομισθία έχεις δικαίωμα να αρνηθείς μόνο μία φορά; Είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που θα αρνηθείς, δεν το έχω δει αυτό να αναφέρεται πουθενά! Φέτος αρνήθηκα την πρώτη φορά, δέχτηκα όμως τη δεύτερη, οπότε δεν μπορώ να το διαπιστώσω...
Παράθεση από: anna-kat στις Ιουνίου 04, 2009, 01:04:02 am[και όταν ο χωρισμός είναι ο ίδιος η κατανομή των δήμων είναι ίδια ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις?Περιοχές Α/θμιας και αντίστοιχοι δήμοι στο παρακάτω συνημμένο
[και όταν ο χωρισμός είναι ο ίδιος η κατανομή των δήμων είναι ίδια ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις?
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 04, 2009, 09:16:05 amΠαράθεση από: anna-kat στις Ιουνίου 04, 2009, 01:04:02 am[και όταν ο χωρισμός είναι ο ίδιος η κατανομή των δήμων είναι ίδια ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις?Περιοχές Α/θμιας και αντίστοιχοι δήμοι στο παρακάτω συνημμένοσέυχαριστώ πολύ!μήπως έχεις και καμιά λίστα με τις δ/θμιες ?να δω που θα πάω να καταθέσω τα χαρτιά γιατί μόνο για α/θμιες βρίσκω
Δες την πρώτη σελίδα του θέματος που διαβάζεις.
Παράθεση από: tonik στις Ιουνίου 04, 2009, 12:01:05 pmSun, είσαι σίγουρος ότι και στην ωρομισθία έχεις δικαίωμα να αρνηθείς μόνο μία φορά; Είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που θα αρνηθείς, δεν το έχω δει αυτό να αναφέρεται πουθενά! Φέτος αρνήθηκα την πρώτη φορά, δέχτηκα όμως τη δεύτερη, οπότε δεν μπορώ να το διαπιστώσω...Παραθέτω από την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΥΠΟ Α που υποβάλλεται :14. Γνωρίζω ότι αν δεν αναλάβω για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία εντός της προθεσμίας που ορίζεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου, διαγράφομαι από τον πίνακα για το τρέχον σχολικό έτος. Αν αρνηθώ για δεύτερη φορά, διαγράφομαι για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου και για τα δύο επόμενα. o
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 04, 2009, 12:14:33 pmΠαράθεση από: tonik στις Ιουνίου 04, 2009, 12:01:05 pmSun, είσαι σίγουρος ότι και στην ωρομισθία έχεις δικαίωμα να αρνηθείς μόνο μία φορά; Είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που θα αρνηθείς, δεν το έχω δει αυτό να αναφέρεται πουθενά! Φέτος αρνήθηκα την πρώτη φορά, δέχτηκα όμως τη δεύτερη, οπότε δεν μπορώ να το διαπιστώσω...Παραθέτω από την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΥΠΟ Α που υποβάλλεται :14. Γνωρίζω ότι αν δεν αναλάβω για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία εντός της προθεσμίας που ορίζεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου, διαγράφομαι από τον πίνακα για το τρέχον σχολικό έτος. Αν αρνηθώ για δεύτερη φορά, διαγράφομαι για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου και για τα δύο επόμενα. oSun, αυτό είναι για τους αναπληρωτές. Εγώ έχω αρνηθεί πολλάκις αλλά κύρωση δεν υπήρχε. Μάλιστα, με καλούσαν διαρκώς και μέσα στην ίδια χρονιά. Επίσης, μπορεί, πχ, να έχεις δηλώσει για ωρομίσθιος 1. Θεσσαλονίκη, 2. Πιερία, 3. Κιλκίς, κλπ, να σε καλέσουν από την 2 ή 3 επιλογή, να αρνηθείς και να περιμένεις να σε καλέσει η 1η επιλογή (αυτό γίνεται με το είσαι σε επαφή μαζί τους συνέχεια για να μάθεις ποιο είναι το τελευταίο άτομο που κάλεσαν και να υπολογίσεις). Το έχω κάνει. Γι'αυτό το λέω.