0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει να ακουστει καπως ''χαζο'' αλλα εχω απορια ----->στα παραπανω στοιχεια μας αναφερει και τους τριτεκνους εμεις να υπολογισουμε και αυτο το κενο η να το αφαιρεσουμε δεδομενου οτι και φετος θα υπαρξουν τριτεκνοι??δεν ξερω κατα ποσο εγινα κατανοητη...δλδ αιτωλοακαρνανια 14 μη τριτεκνοι 11 τριτεκνοι :συνολο 25 αν δεν υπηρχαν δλδ οι τριτεκνοι θα επαιρναν 25 ατομα σωστα?[/u]
Καλησπερα Μπορω να πω οτι μπερδευτικα λιγακι με ολα αυτα...τελικα νομιζω οτι θα κανω αυτο που σκεφτομουν απο την αρχη, θα βαλω περιοχες που θα ηθελα κ φυσικα το περιβοητο κουτακι!! εχω μια απορια ομως...οι περιοχες που θα δηλωσουμε τωρα ισχυουν για οταν κ εαν θα διοριστουμε μονιμες ή αναπληρωτριες??? δηλαδη ειτε το ενα γινει ειτε το αλλο δεν θα μας ξαναζητησουν να δηλωσουμε περιοχες προτιμησης?? ο,τι δηλωσουμε τωρα ειναι?
Αυτό που λέει η atherina ,είναι αυτό που λέω και εγώ. Αν τσεκάρεις το κουτάκι ναι σε όλα αποκλείεται να σε περάσει κάποιος με λιγότερα μόρια. Ασχετα με το αν αυτός είχε πρώτη επιλογή π.χ. την Πιερία κι εσύ δεν την είχες στις βασικές επιλογές σου. Ειναι απολύτως βέβαιο αυτο