0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ειπα κ στο αλλο τοπικ. σημερα πηγα στη ββαθμια ηρακλειου. ρωτησα αν ειναι ανοιχτα αυριο κ τη δευτερα κ μου ειπαν οτι ειναι κλειστα. κ μαλιστα γυρισα στο σπιτι μου κ το σχολιαζα γιατι να ειναι κλειστα. κ επισης μου απαντησε "καλα μην αγχωνεσαι. λογικα θα παρει παραταση" τωρα μη σας παρω στο λαιμο μου. μπορει η κοπελα να καταλαβε οτι τη ρωτησα μονο για τη δευτερα. τι να πω...
Παράθεση από: maryvas στις Ιουνίου 05, 2009, 01:46:20 amτο ειπα κ στο αλλο τοπικ. σημερα πηγα στη ββαθμια ηρακλειου. ρωτησα αν ειναι ανοιχτα αυριο κ τη δευτερα κ μου ειπαν οτι ειναι κλειστα. κ μαλιστα γυρισα στο σπιτι μου κ το σχολιαζα γιατι να ειναι κλειστα. κ επισης μου απαντησε "καλα μην αγχωνεσαι. λογικα θα παρει παραταση" τωρα μη σας παρω στο λαιμο μου. μπορει η κοπελα να καταλαβε οτι τη ρωτησα μονο για τη δευτερα. τι να πω...Και γιατί να είναι ημέρα ΣΑ
Ποιο Σάββατο, καλέ;;; Το μήνυμα στάλθηκε χτες το βράδυ.Το "αύριο" που αναφέρει είναι σήμερα! Αρχίζουμε όλοι σιγά-σιγά να τα χάνουμε... Άραγε θα τα ξαναβρούμε μετά τις αιτήσεις;;;
Η αλήθεια είανι πάντως ότι ,αν δεν μεσολαβούσε το μήνυμα της marion και το μήνυμα της anneta γραφόταν λίγα λεπτά αργότερα, δεν θα καταλαβαίναμε αν το μήνυμα της maryvas είχε γραφτεί 1:46 τη νύχτα ή 1:46 τώρα το μεσημέρι...
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 05, 2009, 01:50:02 pmΠοιο Σάββατο, καλέ;;; Το μήνυμα στάλθηκε χτες το βράδυ.Το "αύριο" που αναφέρει είναι σήμερα! Αρχίζουμε όλοι σιγά-σιγά να τα χάνουμε... Άραγε θα τα ξαναβρούμε μετά τις αιτήσεις;;; Η αλήθεια είανι πάντως ότι ,αν δεν μεσολαβούσε το μήνυμα της marion και το μήνυμα της anneta γραφόταν λίγα λεπτά αργότερα, δεν θα καταλαβαίναμε αν το μήνυμα της maryvas είχε γραφτεί 1:46 τη νύχτα ή 1:46 τώρα το μεσημέρι...
Αν ρυθμίσετε την ώρα στο 24ωρο δεν θα έχετε τέτοιου είδους μπερδέματα.
Δε βοηθάτε και τους ανίδεους, σας παρακαλώ ΄πώς αλλάζουμε τη μορφή ώρας;