0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Li0 σε παρακαλώ, όταν ετοιμάσεις την αίτησή σου, στείλε μου πμ να σου δώσω mail να μου την στείλεις να την στείλω και εγώ. Στο ΙΕΚ που ενδιαφέρομαι εγώ ούτε καν έχουν σελίδα. Ένα στατικο html έχουν με την διεύθυνση του mail και τπτ άλλο.
αρνούνται να μου την πρωτοκολλήσουν.
Παράθεση από: victoroula στις Οκτωβρίου 13, 2010, 11:01:40 pmαρνούνται να μου την πρωτοκολλήσουν.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! να μην το δεχτείς με καμία παναγία!!! Καμία δημόσια υπηρεσία δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί να παραλάβει και να πρωτοκολλήσει αίτηση. Ακόμα κι αν η αίτηση είναι για να σου χορηγήσουν οικόπεδα στο φεγγάρι!!! Εάν συνεχίσουν να αρνούνται:1. πήγαινε στον προϊστάμενο και ανάφερέ το. Προειδοποίησε ότι θα κάνεις μήνυση για παράβαση καθήκοντος.2. εάν δεν γίνει τιποτα, πήγαινε στην αστυνομία και δήλωσε την πρόθεσή σου να κάνεις μήνυση και ζήτα να σε συνοδεύσει αστυνομικό όργανο ως μάρτυρας.3. εάν δεν δεχτούν, πήγαινε σε δικηγόρο και πες του πως θα κάνεις μήνυση και θα έρθει αυτός να σε συνοδεύσει ως μάρτυρας. η μαρτυρία των δικηγόρων είναι βαρύνουσα στο δικαστήριο.ΜΗΝ το αφήσεις έτσι! είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία να μην δέχονται την αίτησή σου. ας την πάρουν κι ας σου απαντήσουν αρνητικά, ως οφείλουν. εγώ δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση!
Από την συνήγορο του πολίτη μου είπαν να υποβάλω αίτηση στον Ο.Ε.Ε.Κ. (την οποία επίσης να κοινοποιώ στον συνήγορο του πολίτη) με την οποία να ζητώ να μου εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν αναρτηθεί οι πίνακες εκπαιδευτών στο διαδίκτυο σε κανένα Ι.Ε.Κ. της χώρας αλλά και συγκεκριμένα στο Ι.Ε.Κ. που ενδιαφέρομαι. Ο Ο.Ε.Ε.Κ. είναι υποχρεωμένος να απαντήσει μέσα σε 50 ημέρες μου είπαν όμως ότι αν σε 30 ημέρες δεν μου έχουν απαντήσει μπορώ να κάνω καταγγελία επώνυμα ή ανώνυμα σε αυτούς για να προχωρήσουν σε περεταίρω διαδικασίες. Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι μια αίτηση από μόνη της στον Ο.Ε.Ε.Κ. δεν θα αποτελέσει και μεγάλο μέσο πίεσης αν όμως οι αιτήσεις είναι 100 ή και περισσότερες θα είναι διαφορετική η εικόνα! Γι’ αυτό σας καλώ να γνωστοποιήσετε το θέμα και να συμμετάσχετε όσο το δυνατόν περισσότεροι στην κίνηση αυτή.
εμένα αρνούνται να μου δείξουν πίνακα και μου λένε να περιμένω λίγο ακόμα γιατί δεν έχουν καλέσει όλους τους εκπαιδευτές.
Τελικά μου έδωσαν τμήμα.