*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2005-2006  (Αναγνώστηκε 43136 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2005-2006
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 25, 2006, 10:09:18 pm »
Εμένα πάντως στη Γ Αθήνας δεν με έχουν πληρώσει καθόλου (μόνο Οκτώβρη και αυτό με επιφύλαξη αν όντως πληρώθηκε).
Μάλιστα όταν τους ζήτησα βεβαίωση αποδοχών μου είπαν ότι δεν μου δίνουν. Αυτά τα έσοδα (Οκτώβρης - Δεκέμβρης 2005) σε ποιου έτους τη φορολογική δήλωση πρέπει να μπουν; Αυτή που θα κάνω τώρα ή αυτή που θα κάνω του χρόνου;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:48:59 »

Αποσυνδεδεμένος Bebel

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • where's my candy?
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 25, 2006, 10:41:47 pm »
Εμένα πάντως στη Γ Αθήνας δεν με έχουν πληρώσει καθόλου (μόνο Οκτώβρη και αυτό με επιφύλαξη αν όντως πληρώθηκε).
Μάλιστα όταν τους ζήτησα βεβαίωση αποδοχών μου είπαν ότι δεν μου δίνουν.

Hi there!

Τί εννοείς ζήτησες βεβαίωση αποδοχών κ δεν σου δίνουν?? Δεν το κατάλαβα αυτό, εκτός κ αν την ζήτησες πολύ νωρίς.

Σχετική εγκύκλιος αναφέρει πως οι βεβαιώσεις αποδοχών χορηγούνται από τις διευθύνσεις έως 15 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.
Εκτυπώνονται εις τριπλούν, μία λαμβάνει ο εκπαιδευτικός, μία παραμένει στο αρχείο της διεύθυνσης (στην οποία υπογράφει ο εκπαιδευτικός για την παραλαβή),
και μια αποστέλλεται στο ΚΕΠΥΟ μέχρι 31 Μαρτίου.

Τώρα, ό,τι αποδοχές είχες κατά το 2005 θα τις περάσεις στην δήλωση που θα κάνεις φέτος, όταν κάνουμε φορ. δήλωση, πάντα αφορά τις αποδοχές του προηγούμενου έτους.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 25, 2006, 10:43:38 pm από Bebel »
"Clouds appear
and bring to men a chance to rest
from looking at the moon."

Basho, Matsuo. (1644-1694)

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 25, 2006, 11:07:41 pm »
Τί εννοείς ζήτησες βεβαίωση αποδοχών κ δεν σου δίνουν?? Δεν το κατάλαβα αυτό, εκτός κ αν την ζήτησες πολύ νωρίς.

Σχετική εγκύκλιος αναφέρει πως οι βεβαιώσεις αποδοχών χορηγούνται από τις διευθύνσεις έως 15 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.
Εκτυπώνονται εις τριπλούν, μία λαμβάνει ο εκπαιδευτικός, μία παραμένει στο αρχείο της διεύθυνσης (στην οποία υπογράφει ο εκπαιδευτικός για την παραλαβή),
και μια αποστέλλεται στο ΚΕΠΥΟ μέχρι 31 Μαρτίου.

Τώρα, ό,τι αποδοχές είχες κατά το 2005 θα τις περάσεις στην δήλωση που θα κάνεις φέτος, όταν κάνουμε φορ. δήλωση, πάντα αφορά τις αποδοχές του προηγούμενου έτους.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ξεκίνησα ωρομίσθιος τον Οκτώβριο του 2005. Πότε θα πάρω βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες του 2005; Σε ένα μήνα πρέπει να καταθέσω τη φορολογική μου δήλωση. Δεν πρέπει να έχω μέσα και αυτούς τους μήνες του 2005; Ή επειδή δεν τους έχω πληρωθεί ακόμα, δεν μπαίνουν;

Αποσυνδεδεμένος Pepe Le Kout

• Πλήρες μέλος
  • καθηγητής πε19
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 26, 2006, 01:01:05 am »
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ξεκίνησα ωρομίσθιος τον Οκτώβριο του 2005. Πότε θα πάρω βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες του 2005; Σε ένα μήνα πρέπει να καταθέσω τη φορολογική μου δήλωση. Δεν πρέπει να έχω μέσα και αυτούς τους μήνες του 2005; Ή επειδή δεν τους έχω πληρωθεί ακόμα, δεν μπαίνουν;

Θα πάρεις βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες που εργάστηκες και πληρώθηκες μέχρι τις 31 Δεκ 05.
Οι μήνες που δεν εχεις πληρωθεί δεν μπουν στην φορολογική δήλωση.
Φορολογησε μόνο για τα λεφτά που εχεις πάρει μέσα στο 2005!

Αυτονόητο ότι αν έχεις πληρωθεί από την 1 Ιαν 06 και μετά, για τους μήνες του 05, θα τα βάλεις του χρόνου!

Αυτά.   8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:48:59 »

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 26, 2006, 01:11:48 am »

Θα πάρεις βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες που εργάστηκες και πληρώθηκες μέχρι τις 31 Δεκ 05.
Οι μήνες που δεν εχεις πληρωθεί δεν μπουν στην φορολογική δήλωση.
Φορολογησε μόνο για τα λεφτά που εχεις πάρει μέσα στο 2005!

Αυτονόητο ότι αν έχεις πληρωθεί από την 1 Ιαν 06 και μετά, για τους μήνες του 05, θα τα βάλεις του χρόνου!

Αυτά.   8)

Α μάλιστα. Για αυτό μου είπαν ότι δεν θα πάρω βεβαίωση αποδοχών.

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 26, 2006, 11:46:24 pm »
Εμένα πάντως μου έδωσαν μόνο βεβαίωση αποδοχών κι όχι χρήματα

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 27, 2006, 12:21:49 am »
Εμένα πάντως μου έδωσαν μόνο βεβαίωση αποδοχών κι όχι χρήματα

Ήσουν ωρομίσθια και το σχολικό έτος 2004-2005;

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 27, 2006, 12:24:58 am »
Ήμουν ωρομίσθια και πέρισυ. Αλλά μιλάω για τους μήνες της φετινής σχολικής χρονιάς του 2005 . Μου έδωσαν βεβαίωση αποδοχών από Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβριο 2005 αλλά έχω πληρωθεί μόνο τον Οκτώβρη.

Αποσυνδεδεμένος Pepe Le Kout

• Πλήρες μέλος
  • καθηγητής πε19
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 27, 2006, 11:48:24 pm »

Ήμουν ωρομίσθια και πέρισυ. Αλλά μιλάω για τους μήνες της φετινής σχολικής χρονιάς του 2005 . Μου έδωσαν βεβαίωση αποδοχών από Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβριο 2005 αλλά έχω πληρωθεί μόνο τον Οκτώβρη.

Σου δώσαν βεβαιωση οτι εχεις πάρει τα λεφτα απο Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβριο 2005 και δεν εχεις πάρει τα αντιστοιχα λεφτα ?????
Αυτό δεν γίνεται! Κατι δεν πάρει καλά!

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 27, 2006, 11:56:03 pm »
Ότι κάτι δεν πάει καλά είναι σίγουρο αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι έχω βεβαίωση αποδοχών και τα λεφτά που έχω πάρει είναι το 1/4 από αυτά που λέει και είναι τα λεφτά του Οκτωβρίου γιατί έχω πάρει και χαρτί ξεχωριστά για αυτά από το γραφείο.

Αποσυνδεδεμένος Karabill

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΠΕ 20

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 30, 2006, 05:51:57 pm »
Λοιπόν συνάδελφοι δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει για την κάθε πρωτοβάθμια χωριστά, θα σας πω όμως τι γίνεται στην πρωτοβάθμια Φλώρινας στην οποία και υπάγομαι.

Μέχρι και τα χριστούγεννα οι πληρωμές γίνανε χωρίς καμία καθυστέρηση! Αφού για να πω την αλήθεια μου έκανε τρομερή εντύπωση, καθώς είχα ακούσει για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις. Μάλιστα τον Δεκέμβρη τα λεφτά είχαν μπει πριν τις 25 για Νοέμβρη-Δεκέμβρη και μαζί μάλλον το δώρο ή τρίμηνα. Από εκεί και έπειτα υπήρξε ένα κενό μέχρι και πριν από δύο-τρεις μέρες όταν πήγα στο ΑΤΜ να κάνω τον "τυπικό" εβδομαδιαίο έλεγχο. Διαπίστωσα λοιπόν ότι είχαν κατατεθεί τα χρήματα για Ιανουάριο-Φεβρουάριο + κάποια χρήματα παραπάνω :o (υποθέτω δώρο ή τρίμηνα).

Συμπέρασμα; Δεν ξέρω να πω με σιγουριά παρά μόνο να κάνω υποθέσεις. Υποθέτω λοιπόν ότι ίσως έχει να κάνει με την πρωτοβάθμια και εξηγούμαι. Πόσο γρήγορα δηλαδή συγκεντρώνει αυτή τις καταστάσεις και πόσο γρήγορα τις προωθεί και σας το λέω αυτό γιατί και στα τρία σχολεία που κάνω μάθημα οι διευθυντές έχουν έτοιμες τις καταστάσεις ΠΡΙΝ βγει ο μήνας και μας "κυνηγούν" εμάς τους ωρομίσθιους για να βάλουμε υπογραφή και να αποσταλούν στην πρωτοβάθμια. Όλα αυτά επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη γιατί σας λέω ότι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση για τον Ιανουάριο. Όπως και να έχει πάντως θα σας κρατώ ενήμερους.

ps
Αν και άλλος συνάδελφος έχει παρόμοια εμπειρία ας την καταθέσει γιατί αν γενικά ισχύει ότι αναφέρουν οι περισσότεροι στο παρόν θέμα, τότε πρέπει να είμαι η εξαίρεση  ???
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 30, 2006, 05:54:32 pm »
Αν και άλλος συνάδελφος έχει παρόμοια εμπειρία ας την καταθέσει γιατί αν γενικά ισχύει ότι αναφέρουν οι περισσότεροι στο παρόν θέμα, τότε πρέπει να είμαι η εξαίρεση  ???

Από ότι έχω καταλάβει, η Αθήνα τραβάει το ζόρι. Η επαρχία πληρώνει πρώτα και η Αθήνα τελευταία... Ίσως λόγω όγκου...

Αποσυνδεδεμένος Hartigan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 31, 2006, 12:29:31 pm »
Άσε Dr είδαμε και στα Τρίκαλα πόσο γρήγορα πληρώνει η επαρχία που δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στους λογαριασμούς όσων δουλέυουν από Οκτώβριο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)