0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάντως στη Γ Αθήνας δεν με έχουν πληρώσει καθόλου (μόνο Οκτώβρη και αυτό με επιφύλαξη αν όντως πληρώθηκε).Μάλιστα όταν τους ζήτησα βεβαίωση αποδοχών μου είπαν ότι δεν μου δίνουν.
Τί εννοείς ζήτησες βεβαίωση αποδοχών κ δεν σου δίνουν?? Δεν το κατάλαβα αυτό, εκτός κ αν την ζήτησες πολύ νωρίς.Σχετική εγκύκλιος αναφέρει πως οι βεβαιώσεις αποδοχών χορηγούνται από τις διευθύνσεις έως 15 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.Εκτυπώνονται εις τριπλούν, μία λαμβάνει ο εκπαιδευτικός, μία παραμένει στο αρχείο της διεύθυνσης (στην οποία υπογράφει ο εκπαιδευτικός για την παραλαβή),και μια αποστέλλεται στο ΚΕΠΥΟ μέχρι 31 Μαρτίου.Τώρα, ό,τι αποδοχές είχες κατά το 2005 θα τις περάσεις στην δήλωση που θα κάνεις φέτος, όταν κάνουμε φορ. δήλωση, πάντα αφορά τις αποδοχές του προηγούμενου έτους.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ξεκίνησα ωρομίσθιος τον Οκτώβριο του 2005. Πότε θα πάρω βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες του 2005; Σε ένα μήνα πρέπει να καταθέσω τη φορολογική μου δήλωση. Δεν πρέπει να έχω μέσα και αυτούς τους μήνες του 2005; Ή επειδή δεν τους έχω πληρωθεί ακόμα, δεν μπαίνουν;
Παράθεση από: Dr_Michael στις Μαρτίου 25, 2006, 11:07:41 pmΗ ερώτησή μου είναι η εξής: Ξεκίνησα ωρομίσθιος τον Οκτώβριο του 2005. Πότε θα πάρω βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες του 2005; Σε ένα μήνα πρέπει να καταθέσω τη φορολογική μου δήλωση. Δεν πρέπει να έχω μέσα και αυτούς τους μήνες του 2005; Ή επειδή δεν τους έχω πληρωθεί ακόμα, δεν μπαίνουν;Θα πάρεις βεβαίωση αποδοχών για τους μήνες που εργάστηκες και πληρώθηκες μέχρι τις 31 Δεκ 05. Οι μήνες που δεν εχεις πληρωθεί δεν μπουν στην φορολογική δήλωση.Φορολογησε μόνο για τα λεφτά που εχεις πάρει μέσα στο 2005! Αυτονόητο ότι αν έχεις πληρωθεί από την 1 Ιαν 06 και μετά, για τους μήνες του 05, θα τα βάλεις του χρόνου!Αυτά.
Εμένα πάντως μου έδωσαν μόνο βεβαίωση αποδοχών κι όχι χρήματα
Ήμουν ωρομίσθια και πέρισυ. Αλλά μιλάω για τους μήνες της φετινής σχολικής χρονιάς του 2005 . Μου έδωσαν βεβαίωση αποδοχών από Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβριο 2005 αλλά έχω πληρωθεί μόνο τον Οκτώβρη.
Αν και άλλος συνάδελφος έχει παρόμοια εμπειρία ας την καταθέσει γιατί αν γενικά ισχύει ότι αναφέρουν οι περισσότεροι στο παρόν θέμα, τότε πρέπει να είμαι η εξαίρεση