0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Το θέμα είναι να γίνουν ολοήμερα τα γυμνάσια και τα λύκεια για να αποσυμφορηθούμε σαν κλάδος.Διαφορετικά η κατάσταση θα παραμένει ως έχει,δηλαδή χάλια.
Αυτό βλέπω και εγώ και ανησυχώ...Μα μόνο το δημοτικό έχει σημασία;τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού;δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Τα ολοημερα σχολεια πρεπει να γινουν επειδη θα ωφελησουν γονεις και μαθητες!Αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος.Ωστοσο αν αυτο το μετρο υλοποιηθει σιγουρα θα δωσει μια ευκαιρια στους εκπαιδευτικους.Πρεπει ν' ανοιξουν οι θεσεις!!
και να μου το θυμηθειτε...η πραγματικη σφαγη θα γινει αφου υλοποιηθει το προγραμμα του ολοημερου γυμνασιου...
Παράθεση από: golum στις Νοεμβρίου 22, 2009, 11:25:33 amκαι να μου το θυμηθειτε...η πραγματικη σφαγη θα γινει αφου υλοποιηθει το προγραμμα του ολοημερου γυμνασιου...για να υλοποιηθει κατι πρεπει πρωτα να σχεδιαστει ..ειδες πουθενα προγραμματισμο για ολοημερο γυμνασιο; εδω υπουργοι και υφυπουργοι τονιζουν οτι στοχος ειναι το ολοημερο δημοτικο και νηπιαγωγειο..παλι τα ιδια θα λεμε;