0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια ξερετε αν το Action A εχει CDs? μπαινω στο φλωρα και στην macmillan και δεν μου βγαζει τιμη...
Η new editions φαντάζομαι πως όχι αφού η όλη διαδικασία γίνεται μέσω online shop. Πρώτη φορά θα κάνω δικά τους βιβλία σε ιδιαίτερο. Στις άλλες epxress, burlington (μόλις μου έστειλε Mail και λέει στέλνει έως 3 βιβλία δωρεάν) κτλπ. έχω κάνει την διαδικασία εγγραφής εδώ και χρόνια κ δεν θυμάμαι αν ζητούσαν όλοι άδεια διδασκαλίας. Σίγουρα όλοι ζητάνε αφμ.
Η άδεια διδασκαλίας είναι άλλη για διδασκαλία σε φροντιστήριο και άλλη για κατ'οίκον; Χρειάζεται ανανέωση; Υποθέτω ότι όσοι έχουν πτυχίο ξένης φιλολογίας ή του ΤΞΓΜΔ δε χρειάζονται άδεια, δεδομένου ότι το πτυχίο τούς κατοχυρώνει το δικαίωμα διδασκαλίας.@Matina7Η αδεια διδασκαλιας βγαινει απο τη διευθυνση δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης και απαραιτητο για την εκδοση της ειναι και το πιστοποιητικο υγειας.Τουλαχιστον αυτη ηταν η διαδικασια καποια χρονια πριν αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι. Παντως το πτυχιο δυστυχως δε μας καλυπτει. Θελει αδεια διδασκαλιας.
Παράθεση από: EmmaB στις Σεπτεμβρίου 16, 2012, 06:02:40 pm...πτυχίο...του ΤΞΓΜΔ δε χρειάζονται άδεια, δεδομένου ότι το πτυχίο τούς κατοχυρώνει το δικαίωμα διδασκαλίας.Το πτυχίο του ΤΞΓΜΔ κατοχυρώνει δικαίωμα διδασκαλίας; Ισχύει αυτό επίσημα από τη σχολή ή τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας;Και για να είμαι εντός θέματος. Συνήθως (για να μην πω πάντα) οι εκδοτικοί οίκοι προσφέρουν στους καθηγητές τα βιβλία καθηγητών ή όμοιο με του μαθητή αλλά με τυπωμένες λύσεις. Οπότε το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Άσε που από ό,τι ακούω όλο και πιο δύσκολα πια «μοιράζουν» βιβλία οι εκδοτικοί. Ο μαθητής επιβαρύνεται με την αγορά του βιβλίου. Ελπίζω να βοήθησα.
...πτυχίο...του ΤΞΓΜΔ δε χρειάζονται άδεια, δεδομένου ότι το πτυχίο τούς κατοχυρώνει το δικαίωμα διδασκαλίας.
Τω όντι, επιβάλλουν όποια τιμή γουστάρουν. Μιλάμε για τουλάχιστον 40 ευρώ το σετ για
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:48:00 pmΗ new editions φαντάζομαι πως όχι αφού η όλη διαδικασία γίνεται μέσω online shop. Πρώτη φορά θα κάνω δικά τους βιβλία σε ιδιαίτερο. Στις άλλες epxress, burlington (μόλις μου έστειλε Mail και λέει στέλνει έως 3 βιβλία δωρεάν) κτλπ. έχω κάνει την διαδικασία εγγραφής εδώ και χρόνια κ δεν θυμάμαι αν ζητούσαν όλοι άδεια διδασκαλίας. Σίγουρα όλοι ζητάνε αφμ. Το ΑΦΜ για ποιο λόγο τούς χρειάζεται;
οι ιδιοι εκδοτικοι πανε οποτε, απλα νομιζω υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη και ποικιλια σε αυτη των ΙP . Λογικα ο,τι πολιτικη εχει ενας εκδοτικος στην εκθεση του Palso θα εχει και σε αυτη των IP.