0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνω με τη mel.εμεις κανουμε τη διαφορα και οχι τα βιβλια.προσωπικη μου αποψη μετα απο χρονια δουλειας σε φροντιστηριο οτι τα καλυτερα βιβλια ειναι της longman και της hillside.και καποια του Γριβα.στελνουν συχνα στο φροντιστηριο τις νεες τους κυκλοφοριες ολοι οι εκδοτικοι οικοι οποτε τα εχω δει ολα και πιστευω οτι μπορω να κρινω.το μονο κακο της longman ειναι οτι τα βιβλια για τους μαθητες ειναι ακριβα και καποιοι δεν μπορουν να τα αγορασουν.θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη γραμματικηγια intermediate level.οσες εχω δει δεν με ικανοποιουν 100%.νομιζω οτι παλιοτερα τα βιβλια ηταν πολυ καλυτερα απο τα σημερινα.με την πτωση του επιπεδου των μαθητων εχει πεσει και το επιπεδο των βιβλιων
το πιο ευκολο ειναι να πηγαινεις στις εκθεσεις βιβλιων που γινονται 2 φορες το χρονο, τοσο σε Αθηνα οσο κ σε Θεσ/νικη - κ σε αλλα μερη κατα καιρους επισης. Εκει μαζευονται ολοι οι εκδοτικοι κ μπορεις να παραγγειλεις οτι θελεις για να τα αξιολογησεις μονη σου στο σπιτι - οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα με τους καθητητες ιδιαιτερων, στελνουν κανονικα. Οι μονοι που πιθανον να μην σου δωσουν ειναι οι cambridge και longman. Ο Μπουκουβαλας δε, τα δινει με το κιλο (αν σε ενδιαφερει ο συγκεκριμενος οικος, δηλ.).
Παράθεση από: vivi06 στις Ιουνίου 16, 2009, 02:52:53 pmτο πιο ευκολο ειναι να πηγαινεις στις εκθεσεις βιβλιων που γινονται 2 φορες το χρονο, τοσο σε Αθηνα οσο κ σε Θεσ/νικη - κ σε αλλα μερη κατα καιρους επισης. Εκει μαζευονται ολοι οι εκδοτικοι κ μπορεις να παραγγειλεις οτι θελεις για να τα αξιολογησεις μονη σου στο σπιτι - οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα με τους καθητητες ιδιαιτερων, στελνουν κανονικα. Οι μονοι που πιθανον να μην σου δωσουν ειναι οι cambridge και longman. Ο Μπουκουβαλας δε, τα δινει με το κιλο (αν σε ενδιαφερει ο συγκεκριμενος οικος, δηλ.).Γνωρίζει κανείς πότε γίνονται αυτές οι εκθέσεις στην Αθήνα?
Για edexcel δε γνωριζω, αλλα του ecce δεν μπορεις, δεν τα δινουν...
Παράθεση από: irene.a στις Αυγούστου 06, 2009, 09:09:27 amΓια edexcel δε γνωριζω, αλλα του ecce δεν μπορεις, δεν τα δινουν...Ούτε από την hau δεν τα δίνουν; Πάντως για edexcel πάτα http://www.palso.gr/uploads/Exams_Edexcel_09A_NEW2.pdf
Παιδιά, Μπουκουβάλας και πάλι Μπουκουβάλας!Μου έδωσε όλα όσα του ζήτησα εντελώς δωρεάν! Και θα μου έστελνε κι άλλα, αν του ζήταγα! Και είμαι και Κρήτη! Νομίζω δε ότι δεν πλήρωσα καν ταχυδρομικά και μου τα έστειλε και με Courier! (Πέρυσι αυτό.) Αληθεύει αυτό με τα CD, αλλά σε σχέση με τα λιγοστά που προσφέρουν όλοι οι άλλοι, είναι άρχοντας!Πληκτρολογήστε litera στο Google και θα σας βγάλει πιθανότατα την ιστοσελίδα του. Παρά κάποια ατοπήματα στη θεωρία της Γραμματικής που εντόπισα, νομίζω ότι τα βιβλία του συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά στοιχεία σε σχέση με τους άλλους εκδοτικούς οίκους, των οποίων τα βιβλία συχνά δημιουργούν προβλήματα στους μαθητές....Δοκιμάστε τον!
Mήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ τα παλαιότερα θέματα εξετάσεων για ECCE και EDEXCEL?