0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στους διοριστέους και για τους αποτυχόντες να ευχηθώ ότι καλύτερο με ΔΥΝΑΜΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ, όπως είπε και η προλαλήσασα.Είμαι κι εγώ ένας από τους επιτυχόντες-διοριστέους .Η χαρά μου είναι μεγάλη και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.
Επειδή στον προηγούμενο είχα το ίδιο πρόβλημα και ξεκίνησα μια διαδικασία, ο ΑΣΕΠ μου έστειλε ένα εγγραφο οτι η βαθμολογία μου ,50 είχα πάρει τότε στη Ειδική, ήταν σωστή και δεν αλλάζει. Αν επιθυμούσα θα μου έδειχναν και το γραπτό ,ξεκαθαρίζοντας οτι πριπτωση αλλαγης βαθμου δεν γίνετε για κανέναν λογο.Τσαμπα κόπος δηλαδή.Κουραγιο και υπομονή, τιποτα αλλο δεν μπορω να πω.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΣΕΙΡΑ 275 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Το φετινό είναι πρωτοφανέςΚαι την προϋγούμενη φορά είχαμε κάποιο προβληματάκι, αλλά οσο ο ασεπ δεν παίρνει θέση για τις απαντήσεις νομίζω το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο
Παράθεση από: HAILE στις Ιουνίου 26, 2009, 11:16:15 amΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΣΕΙΡΑ 275 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Με μια πρώτη ματιά είναι 5 για φέτος.Σίγουρα θα υπάρχουν και του χρόνου και άλλα άτομα, άρα αυξάνεται ο αριθμός των επιλαχόντων αυτό σημαίνει οτι αυξάνει η σειρά κατάταξης των διοριστέων , οχι ο αριθμός των διοριστέων