*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Πειραιά (Κύθηρα)  (Αναγνώστηκε 48369 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kativoutsi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γ' Πειραιά (Κύθηρα)
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 06, 2011, 04:29:03 pm »
Σου εύχομαι όπου τοποθετηθείς να περάσεις καλά!!! Από τη διεύθυνση μας είπαν ότι ίσως έβγαιναν σήμερα τα κενά αλλιώς από Δευτέρα! Πάντως στα Μέθανα θα έχει σίγουρα 2 κενά, η συνάδελφός μου πήρε μετάθεση και εγώ είμαι αναπληρώτρια οπότε τον Ιούνιο φεύγω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:15:51 »

Αποσυνδεδεμένος mari_tsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 06, 2011, 07:56:18 pm »
Καλησπέρα και απο εμένα!Εγώ είμαι φέτος στην Ύδρα και θα συμφωνήσω με την προκάτοχο μου. Σαν νησί είναι μια χαρά, ο κόσμος το ίδιο και αν έχεις καλή παρέα περνά ο καιρός γρήγορα και δεν το καταλαβαίνεις.Εχει κίνηση 8 μήνες το χρόνο. Τα παιδιά δεν είναι πολλά ειδικά για κάποιον που έχει δουλέψει στα μεγάλα αστικά κέντρα. Στο πρώτο είχαμε 2 τμήματα με 14 και 13 παιδιά και στο 2ο 9 παιδιά. Τα παιδιά έχουν πολύ αγάπη να δώσουν!!!!! Στα αρνητικά: Ακριβά τα ενοίκια, το σούπερμαρκετ το ίδιο. Καλύτερα να τρως έξω παρά να μαγειρεύεις. Το εισιτήριο αισίως έφθασε τα 27,5  ευρώ. Υπάρχει και η λύση βέβαια απο το Μετόχι αρκεί να έχεις αυτοκίνητο.Εννοείται βέβαια οτι δεν μπορεις να πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα. Θεωρώ οτι το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέρη της Γ Πειραιά με εξαίρεση την Αίγινα, αλλά και εκεί όπως σωστά ανέφερε η συνάδελφος όταν έχει απαγορευτικό τι κάνεις;;;Να θυμίσω οτι στη Γ' Πειραιά είναι Μέθανα(1), Αίγινα(Συνολικά 9 νηπιαγωγεία) , Πόρος(είχε 3 νηπιαγωγεία αλλά το 1ο με το 3ο ενώθηκαν) Σπέτσες(2 Νηπιαγωγεία), Γαλατάς(είχε 2 αλλά νομίζω οτι έγινε συγχώνευση), Καλλονή(1), Τροιζήνα(1), Καρατζας(1), Κύθηρα(1στη Χώρα και Ποταμό Κυθήρων), Ύδρα(2) και Αγκίστρι (1 νηπιαγωγείο)!!!!!Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!!1Καλή τοποθέτηση εύχομαι!!!

Αποσυνδεδεμένος Έλενα Μιχ.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 08, 2011, 09:21:37 am »
Σε ευχαριστω πολυ πολύ!!!!! Αναμενοντας τα οργανικα κενα λοιπον...Αληθεια για Σπετσες και Αγκιστρι γνωριζει κανεις κατι;;;;

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 08, 2011, 03:44:54 pm »
Γεια σου!!
Είμαι 2 χρόνια στο Γαλατα δασκάλα! Από Πειραιά είναι 2:30 ώρες με το συμβατικό (13 ευρώ) ή 1 ώρα με το δελφίνι (25 ευρώ). Δρομολόγια έχει αρκετά, αλλά να πηγαινοέρχεσαι καθημερινά αποκλείεται! Με το αυτοκίνητο η Αθήνα είναι 2 με 2:30 ώρες περίπου.
Εγώ το έχω αγαπήσει το μέρος. Είναι πανέμορφα κι αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις για νυχτερινή ζωή κτλ θα περάσεις πολύ όμορφα με μια καλή παρέα!
 Υπάρχουν σπίτια και κυρίως διαμερίσματα και στον Πόρο και στον Γαλατά, αλλά θέλει ψάξιμο για να βρεις το πιο οικονομικό. Όπου και να πας να προτιμήσεις σπίτι με καλοριφέρ κι όχι απλά κλιματισμό, γιατί έχει παντού υγρασία!! Τα ενοίκια είναι από 200-300 ευρώ περίπου για γκαρσονιέρες ή μικρά δυάρια (βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις αλλά θέλει ψάξιμο και τύχη).
Ελπίζω να βοήθησα! Για όποια άλλη πληροφορία στείλε μου p.m. , γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοπώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:15:51 »

Αποσυνδεδεμένος digeo21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 11, 2011, 08:34:06 am »
Μήπως κάποια από τις νηπιαγωγούς ξέρει ποια σχολεία θα ανοίξουν στην Γ ΠΕΙΡΑΙΑ φέτος? Έχετε καμία εικόνα?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 11, 2011, 08:40:53 am »
Αυτο περιμενω κι εγω.....και ειλικρινα εχουν αργησει πολυ να ανακοινωθουν...γνωριζω οτι σιγουρα θα υπαρχουν θεσεις στα Μεθανα αλλα απο εκει και περα δεν ξερω κατι αλλο!!!!! Αν μαθεις κι εσυ κατι πες!!!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος digeo21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 11, 2011, 10:05:57 am »
Υπάρχει αυτό το site  http://dipe-peiraia.att.sch.gr/pyspe.htm.htm που μπαίνουν οι ανακοινώσεις. Προς το παρόν τίποτα. Το θέμα Έλενα είναι να πας σε οργανικό κενό που να μπορείς και λειτουργικά να υπηρετήσεις. Γιατί υπάρχουν και οι υπεραριθμίες αν και είδα ότι φέτος φύγανε 10 και ήρθαν 4 οπότε μπορεί και να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 11, 2011, 10:24:10 am »
Aυτο ειδα κι εγω....τι να πω τώρα δεν ξερω....απλα περιμενω να ανακοινωθουν!!!!! Εσυ Γ Πειραια εισαι;;;

Αποσυνδεδεμένος digeo21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 11, 2011, 11:25:27 am »

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 12, 2011, 11:08:43 pm »
οι Σπέτσες είναι πανέμορφες αλλά ακριβές...τόσο το πλοίο όσο τα ενοίκια και το super market. θα πρέπει να προετοιμαστείς για ποδαρόδρομο...αλλά οι αποστάσεις γενικά είναι μικρές...ζωή έχει αρκετή και το χειμώνα...εγώ τα πέρασα πολύ όμορφα εκεί παρά τις παραπάνω δυσκολίες...όσο για τα οργανικά...από ότι ξέρω γιατί κρατάω σχέσεις ακόμα από εκεί..θα έχει στάνταρ μία οργανική κενή. για άλλες πληροφορίες για το νησί  και τα 2 νηπιαγωγεία του στείλε μου μήνυμα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 13, 2011, 09:19:00 am »
Καλημερα!!!
Καμία ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθούν τα κενα υπάρχει;;;;

Αποσυνδεδεμένος digeo21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 18, 2011, 01:27:17 pm »
Στις αποσπάσεις προηγούνται οι λειτουργικά υπεράριθμοι που έχουν οργανική ή συνεξετάζονται με αυτούς που είναι στην διάθεση?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 18, 2011, 07:34:33 pm »
Και εγω να ξαναρωτήσω καμία ενημερωση για το πότε θα βγουνε τα  λειτουργικα κενα υπάρχει;;; απ'οτι έμαθα δεν υπαρχουν οργανικα στη Γ Πειραια.....

Αποσυνδεδεμένος digeo21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 19, 2011, 10:04:03 am »
Μήπως ρε Έλενα σε συμφέρει να μην υπάρχουν οργανικές? Γιατί αν πάρεις οργανικη που δεν σου αρέσει? :-[

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182649
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)