0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσθέτουμε και 224 περίπου ,οι οποίοι περιλαμβάνονται στο 24 μηνο+ΑΣΕΠ και κάποιους ελάχιστους από 30μηνο καθώς και πολυτέκνους.
καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουργια στο φορουμ. εδωσα φετος πρωτη φορα και αναρωτιεμαι αν εχω πιθανοτητες για αναπληρωση φετος με 24,09 μορια.απαντηστε σας παρακαλω γιατι με τοσα που εχω ακουσει την μια χαιρομαι και την αλλη απογοητευομαι.ευχαριστω πολυΓιωργία είμαστε διπλα.και στον πινακα του ασεπ και στον αναπληρωτων.Μοιραζόμαστε το ίδιο αγχος.Απ' ΄ότι διαβάζω και καταλαβαίνω έχουμε πιθανότητες για αναπλήρωση αλλά πιο σιγουρα θα το ξέρουμε την αλλη εβδομαδα που θα κλειθουν οι διοριστεοι για να κάνουν αιτήσεις.Εκεί θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό τους για να τους αφαιρέσουμε και να δούμε την τελικη μας σειρά στον πίνακα των αναπληρωτων.Αν όντως διοριστουν 796 μόνιμοι τοτε πλησιαζουμε το 1770 και μπαινουμε.Μακάρι να μπούμε φέτος αναπληρωτριες και του χρόνου με τους συμπληρωματικούς.Στείλε οση θετική ενεργεια εχεις να στείλω και εγω τη δική μου.Να σαι καλά και καλη μας επιτυχια.