0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοιταξτε να δειτε...ειπε να κανω μια ερωτηση για να ακουσω κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει αλλα το μονο που βλεπω ειναι κομπλεξ και κατηγοριες...τι να σας πω???μια η ορθιγραφια μια η εκφραση να δω τι αλλο θα μου καταλογισετε...αυτο δεν ειναι συναδελφικη βοηθεια αυτο ειναι σταυρωμα..οσο για την φρεραρ δεν της επιτεθηκα απλα την ρωτησα κθοτι ειδα οτι σημεριστηκα με σθενος τη θεση μου...εδω ομως ολοι τελικα παρεξηγουμεστε...και στην τελικη να σας πω κατι αγαπητοι συναδελφοι αν το παρουμε κι αλλιως...εσεις θα πρεπε να ζητατε συμβουλες απο ατομα σαν κι εμενα γιατι εγω στα 23 μου εφτασα ενα βημα πριν τον διορισμο με την πρωτη και ας σαν κακοφανει αυτο που σας λεω...εγω ομως οντας ατομο που θελω συνεχως να βελτιωνομαι ρωταω εσας και να το αποτελεσμα...λοιπον και παλι ευχαριστω...
Κατ'αρχάς συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να διοριστούν ή να επιτύχουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!Νομίζω πως είναι γενικό το κακό στη βαθμολόγηση των Αρχαίων.Εγώ περίμενα να έχω πάει χάλια στην Ιστόρια και στην Ειδική Διδακτική(επέλεξα Αρχαία) και όταν είδα το βαθμό στα Αρχαία ομολογώ ότι σοκαρίστηκα??? Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι είχα γράψει καλά...Τι ζητούσα;Απλά τη βάση για να αλλάξω πίνακα Καλό κουράγιο σε όλους
Όχι ,δεν εννοώ ότι αδικήθηκα στα αρχαία, κάθε άλλο. Ο βαθμός 46 στην ειδική διδακτική της ιστορίας με προβληματισε.