*

Αποστολέας Θέμα: Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία - ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 19630 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία - ΠΕ02
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 05, 2009, 02:07:12 am »
Σ' ευχαριστώ yotar..... ;) ;) ;) ; ίσως φταίει που δε φαίνεται καλά η παράθεσή μου στο μήνυμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:56:35 »

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 05, 2009, 09:45:58 pm »
κοιταξτε να δειτε...ειπε να κανω μια ερωτηση για να ακουσω κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει αλλα το μονο που βλεπω ειναι κομπλεξ και κατηγοριες...τι να σας πω???μια η ορθιγραφια μια η εκφραση να δω τι αλλο θα μου καταλογισετε...αυτο δεν ειναι συναδελφικη βοηθεια αυτο ειναι σταυρωμα..οσο για την φρεραρ δεν της επιτεθηκα απλα την ρωτησα κθοτι ειδα οτι σημεριστηκα με σθενος τη θεση μου...εδω ομως ολοι τελικα παρεξηγουμεστε...και στην τελικη να σας πω κατι αγαπητοι συναδελφοι αν το παρουμε κι αλλιως...εσεις θα πρεπε να ζητατε συμβουλες απο ατομα σαν κι εμενα γιατι εγω στα 23 μου εφτασα ενα βημα πριν τον διορισμο με την πρωτη και ας σαν κακοφανει αυτο που σας λεω...εγω  ομως οντας ατομο που θελω συνεχως να βελτιωνομαι ρωταω εσας και να το αποτελεσμα...λοιπον και παλι ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος ypernouli

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 05, 2009, 11:10:58 pm »

Παιδιά, καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται μεσω π.μ. Ακόμα και αν υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις, θεωρώ απαράδεκτο συνάδερφοι να "διορθώνουν" ο ένας τον άλλο δημόσια για ορθογραφία, έκφραση κτλ. Υπάρχουν πολλά άτομα, κυρίως μικρότερης ηλικίας, που έχουν συνηθίσει να γράφουν στα φορουμ από τα γεννοφάσκια τους (καλά το είπα??  :P) και γράφουν πολύ βιαστικά...

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:44:31 am »
ευχαριστω παντως θερμα τους συναδελφους που με υποστηριζουν!οσον αφορα το θεμα με τους υπολοιπους ας το ληξουμε εδω γιατι και εγω κουραστηκα και αλλους συναδελφους κουραζουμε.ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:56:35 »

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 06, 2009, 01:48:35 pm »
κοιταξτε να δειτε...ειπε να κανω μια ερωτηση για να ακουσω κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει αλλα το μονο που βλεπω ειναι κομπλεξ και κατηγοριες...τι να σας πω???μια η ορθιγραφια μια η εκφραση να δω τι αλλο θα μου καταλογισετε...αυτο δεν ειναι συναδελφικη βοηθεια αυτο ειναι σταυρωμα..οσο για την φρεραρ δεν της επιτεθηκα απλα την ρωτησα κθοτι ειδα οτι σημεριστηκα με σθενος τη θεση μου...εδω ομως ολοι τελικα παρεξηγουμεστε...και στην τελικη να σας πω κατι αγαπητοι συναδελφοι αν το παρουμε κι αλλιως...εσεις θα πρεπε να ζητατε συμβουλες απο ατομα σαν κι εμενα γιατι εγω στα 23 μου εφτασα ενα βημα πριν τον διορισμο με την πρωτη και ας σαν κακοφανει αυτο που σας λεω...εγω  ομως οντας ατομο που θελω συνεχως να βελτιωνομαι ρωταω εσας και να το αποτελεσμα...λοιπον και παλι ευχαριστω...

Α...Καλά...εσύ έχεις πρόβλημα τελικά...ψάξτο λίγο....και πρόσεχε από το καλάμι μήπως γλυστρίσεις....η γνωστή παροιμία ¨πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου" πραγματικά σου πάει γάντι...

Αποσυνδεδεμένος af

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 06, 2009, 02:09:21 pm »
Κατ'αρχάς συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να διοριστούν ή να επιτύχουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!

Νομίζω πως είναι γενικό το κακό στη βαθμολόγηση των Αρχαίων.Εγώ περίμενα να έχω πάει χάλια στην Ιστόρια και στην Ειδική Διδακτική(επέλεξα Αρχαία) και όταν είδα το βαθμό στα Αρχαία ομολογώ ότι σοκαρίστηκα??? Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι είχα γράψει καλά...

Όσο για την Ειδική Διδακτική, δεν περιμένα όπως είπα και πριν να έχω γράψει καλά γιατί το σχέδιό μου δεν βασιζόταν σε καμία θεωρία διδασκαλίας αλλα περισσότερο  ήταν μια δική μου θεωρία( :-\ )Γι΄αυτό και είμαι ικανοποιημένη με το 60!!!! ;)
Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να διαβάσω άλλη φορά γι΄αυτές τις εξετάσεις  :(

Τι ζητούσα;Απλά τη βάση για να αλλάξω πίνακα  :'(
Καλό κουράγιο σε όλους

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 06, 2009, 03:01:45 pm »
Κατ'αρχάς συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να διοριστούν ή να επιτύχουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!

Νομίζω πως είναι γενικό το κακό στη βαθμολόγηση των Αρχαίων.Εγώ περίμενα να έχω πάει χάλια στην Ιστόρια και στην Ειδική Διδακτική(επέλεξα Αρχαία) και όταν είδα το βαθμό στα Αρχαία ομολογώ ότι σοκαρίστηκα??? Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι είχα γράψει καλά...

Τι ζητούσα;Απλά τη βάση για να αλλάξω πίνακα  :'(
Καλό κουράγιο σε όλους
Μην το βάζεις κάτω την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα. Όντως ούτε εγώ κατάλαβα τι ακριβώς θα επιθυμούσαν στις απαντήσεις στα Αρχαία..αν και υπήρχαν συνάδελφοι που έγραψαν καλά. Κοίτα ένα παράξενο: η καθηγήτριά μου που μου έκανε ιδιαίτερα όταν εγώ πέρασα έδινε φέτος και αυτή και έγραψε τον ίδιο βαθμό με εμένα δλδ 58 (μιλάω για άτομο άνω των 40 με φοβερή εμπειρία στα Αρχαία), η συνάδελφός μου στο φροντιστήριο που μόλις έχει πιάσει δουλειά πήρε 62. Καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν υπάρχει κάτι που αν το γράψεις είσαι εντελώς σίγουρος ότι θα βαθμολογηθείς απαραίτητα με υψηλό βαθμό. Σκέψου ότι την επόμενη θα είναι καλύτερα...Θετική σκέψη πάντα, να σκέφτεσαι τη διδακτική σου που αν και έγραψες αυτά που ήθελες εσύ κατάφερες να πάρεις πάνω από τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος fainareti

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 06, 2009, 09:13:25 pm »
Η μοίρα του ανθρώπου είναι η εξελιξη.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 06, 2009, 09:43:02 pm »
Ζητώ προκαταβολικά την κατανόηση των συναδέλφων, αλλά η οθόνη του υπολογιστή μου θαμπώνει με αποτέλεσμα να μη μπορώ να ελεγξω τα γρφόμενά μου. Ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος ippolitus

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:06:42 pm »
Οι αδικημένοι στα αρχαία μάλλον είμαστε πολλοί. Έχει ανοιχτεί ένα άλλο θέμα συζήτησης σχετικά με το αν θα ήταν εφικτή μια αντικειμενική βαθμολόγηση στα αρχαία με πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις και ενδεχομένως ανάπτυξη μόνο στο άγνωστο.
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12882.0

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:33:16 pm »
Όχι ,δεν εννοώ ότι αδικήθηκα στα αρχαία, κάθε άλλο. Ο βαθμός 46 στην ειδική διδακτική της ιστορίας με προβληματισε.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 07, 2009, 12:54:10 am »
Όχι ,δεν εννοώ ότι αδικήθηκα στα αρχαία, κάθε άλλο. Ο βαθμός 46 στην ειδική διδακτική της ιστορίας με προβληματισε.
κ γω ρε fainareti ακομα απορω με το βαθμο στη διδακτικη ιστοριας.....
στον προηγουμενο ασεπ,ειχα γραψει καποιες σωστες μεν,αλλα γενικολογες μπουρδες εν ολιγοις,κ πηρα 63
ουτε σχεδιο εκανα,ουτε συγκεκριμενες ερωτησεις ειχα δωσει οτι θα εβαζα στους μαθητες...γενικολογα πραγματα...
σ αυτον,εκανα σχεδιο διδασκαλιας,αναλυτικα,στοχους,μεθοδο,συγκεκριμενες ερωτησεις(κ εβαλα κ κατι πρωτοτυπα-παιχνιδι ρολων κ τετοια),συνδεση με σημερα,συγκριση με αλλες περιοδους αντιστοιχες κ τα παντα ολα τελος παντων!πιστευω οτι ηταν πολυ συγκροτημενο γραπτο κ αρκετα καλο.
πηρα 50!!!τι να πω????????(να σημειωσω οτι γενικα παντα απο μικρος πεφτω μεσα στις προβλεψεις μου για βαθμολογια..δεν συνηθιζω να περιμενω παραπανω...)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 07, 2009, 02:29:17 am »
Aυτό το χαρακτηριστικό το έχω και'γω.Από μαθήτρια.Είχα πέσει μέσα ακόμη και στις Πανελλαδικές εξετάσεις με μαθηματική ακρίβεια. Τώρα ήξερα οτι Αρχαία είχα γράψει πάρα πολύ καλά, ήμουν σίγουρη και στη Διδακτική, γιατί το γραπτό μου είχε δομή και πρωτοτυπία και στις εργασίες projects που προτεινα είχα βάλει πολύ το στοιχείο της διαθεματικότητας.Είναι απορίας άξιο εως και ύποπτο το όλο σκηνικό...είδα και απαντήσεις του Μπόνια και δεν είδα να έχω διαφορές...τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 07, 2009, 08:50:49 am »
Δική μου άποψη;
Εφόσον τα Αρχαία είναι το μοναδικό μάθημα του γνωστικού που επιδέχεται διαφορετικές και υποκειμενικότατες διορθώσεις και με τον όρο ότι δεν είναι δυνατή η αναβαθμολόγηση, μην απορείτε με τους βαθμούς σας. Δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη και κανένα απολύτως συμπέρασμα, εφόσον τα πάντα είναι ρευστά!
Εγώ τελείωσα κλασικό, διδάσκω πάντα αρχαία, έκανα 3 χρονιές Αρχαία κατεύθυνσης
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά