0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεία!ξεκίνησα να δίνω ΑΣΕΠ (έχοντας διαβάσει 8 μήνες) το 2004.όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ήμουν αποτυχούσα!με έπιασε το πείσμα μου και το 2006 ξαναέδωσα!είχα πιστέψει ότι θα διοριζόμουν!όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου!για 4 μονάδες λιγότερες που είχα στην ειδική διδακτική,όχι μόνο έχανα διορισμό αλλά ήμουν και αποτυχούσα!με είχε πάρει πολύ από κάτω!δεν ήθελα να βγω,να δω κόσμο, να δουλέψω!τα ξεπέρασα όλα αυτά (γιατί ερωτεύτικα,τρομάρα μου)και συνέχισα τα φροντιστήρια!κάνω την αίτηση του ΑΣΕΠ το 2008,αλλά το είχα πάρει χαλαρά!1 μήνα πριν την αρχική ημερομηνία που θα δίνουμε αποφασίζω να αρχίσω δίαβασμα.και την προηγούμενη πέμπτη,στα 33 μου,είδα το όνομά μου στους διοριστέους!ηθικό δίδαγμα:ποτέ μη το βάζεις κάτω!το κάθε όνειρό σου μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά,θα το δεις!
Λοιπόν Μάρκο, σε παρακολουθώ στο Φόρουμ και μου ο αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το καθετί!Δε μας είπες όμως πόσο χρονών είσαι και πόσες φορές έδωσες...Δεν είμαι αδιάκριτη, απλώς μου κάνει εντύπωση η στάση σου!Τι σκέφτεσαι για την επόμενη φορά;
Παράθεση από: pieroula στις Ιούλιος 03, 2009, 10:32:42 πμΛοιπόν Μάρκο, σε παρακολουθώ στο Φόρουμ και μου ο αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το καθετί!Δε μας είπες όμως πόσο χρονών είσαι και πόσες φορές έδωσες...Δεν είμαι αδιάκριτη, απλώς μου κάνει εντύπωση η στάση σου!Τι σκέφτεσαι για την επόμενη φορά; Μάρκο δεν έδωσες όλες τις απαντήσεις
Πάρτε παράδειγμα την bikini.Από ότι έχω καταλάβει έδινε ασεπ, μάζευε μόρια και μετά τη φωνάξαν ωρομίσθια, αναπληρώτρια, και του χρόνου μάλλον διορίζεται με το 24μηνο (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!)
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν παλεύουμε για τα "θέλω" μας..
Mετά τα χθεσινά αποτελέσματα,οι δικοί μου με παρότρυναν να τα παρατήσω μετά από δύο αποτυχημένες συμμετοχές...Ένα από τα βασικά τους επιχειρήματα ήταν πως δεν είμαι πλέον πιτσιρίκα...Η ειρωνεία μπροστά στις ηλικίες που ακούω εδω μέσα είναι ότι πριν ένα μήνα έκλεισα τα 27!Κατά τη γνώμη τους θα'πρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για οικογένεια κτλ το οποίο ξέρουν ότι όσο δεν είμαι επαγγελματικά κατοχυρωμένη δεν πρόκειται να το σκεφτώ.Παρά το γεγονός ότι με βάση το γενικό μέσο όρο θα μπορούσα να είμαι επιτυχούσα...εγώ νιώθω επιτυχούσα ακόμα και αν δε με βοήθησε η μία θεματική.Το διάβασμα ποτέ δεν πάει χαμένο οπότε θα ξαναπροσπαθήσω..και θα ξαναπροσπαθήσω...γιατί όπως τους είπα "αυτό θέλω να κάνω"Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν παλεύουμε για τα "θέλω" μας..
Μην τα παρατάς τα όνειρά σου, που τραγουδά και η Κοκκίνου. Μην ασκούς κανέναν, μόνο την maryk!