*

Αποστολέας Θέμα: Ηλικία και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 28444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pieroula

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ηλικία και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 03, 2009, 11:22:31 πμ »
shide και Τέτα ευχαριστώ τόσο πολύ και συγχαρητήρια!
Πραγματικά συγκινούμαι, όταν ακούω ότι ο αγώνας δικαιώνεται!
 :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:03:35 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 03, 2009, 11:34:57 πμ »
γεία!
ξεκίνησα να δίνω ΑΣΕΠ (έχοντας διαβάσει 8 μήνες) το 2004.όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ήμουν αποτυχούσα!
με έπιασε το πείσμα μου και το 2006 ξαναέδωσα!είχα πιστέψει ότι θα διοριζόμουν!όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου!για 4 μονάδες λιγότερες που είχα στην ειδική διδακτική,όχι μόνο έχανα διορισμό αλλά ήμουν και αποτυχούσα!με είχε πάρει πολύ από κάτω!δεν ήθελα να βγω,να δω κόσμο, να δουλέψω!τα ξεπέρασα όλα αυτά (γιατί ερωτεύτικα,τρομάρα μου)και συνέχισα τα φροντιστήρια!κάνω την αίτηση του ΑΣΕΠ το 2008,αλλά το είχα πάρει χαλαρά!1 μήνα πριν την αρχική ημερομηνία που θα δίνουμε αποφασίζω να αρχίσω δίαβασμα.και την προηγούμενη πέμπτη,στα 33 μου,είδα το όνομά μου στους διοριστέους!
ηθικό δίδαγμα:ποτέ μη το βάζεις κάτω!το κάθε όνειρό σου μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά,θα το δεις!

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 03, 2009, 11:39:49 πμ »
γεία!
ξεκίνησα να δίνω ΑΣΕΠ (έχοντας διαβάσει 8 μήνες) το 2004.όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ήμουν αποτυχούσα!
με έπιασε το πείσμα μου και το 2006 ξαναέδωσα!είχα πιστέψει ότι θα διοριζόμουν!όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου!για 4 μονάδες λιγότερες που είχα στην ειδική διδακτική,όχι μόνο έχανα διορισμό αλλά ήμουν και αποτυχούσα!με είχε πάρει πολύ από κάτω!δεν ήθελα να βγω,να δω κόσμο, να δουλέψω!τα ξεπέρασα όλα αυτά (γιατί ερωτεύτικα,τρομάρα μου)και συνέχισα τα φροντιστήρια!κάνω την αίτηση του ΑΣΕΠ το 2008,αλλά το είχα πάρει χαλαρά!1 μήνα πριν την αρχική ημερομηνία που θα δίνουμε αποφασίζω να αρχίσω δίαβασμα.και την προηγούμενη πέμπτη,στα 33 μου,είδα το όνομά μου στους διοριστέους!
ηθικό δίδαγμα:ποτέ μη το βάζεις κάτω!το κάθε όνειρό σου μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά,θα το δεις!
τα λόγια σου μου δώσανε κουράγιο. Δυστυχώς φέτος στην 1η θεματική ενότητα είχα 47 στα 100 και στη 2η 86... Το αποτέλεσμα; Ουτε καν στους επιτυχόντες. Περσι ήμουν ωρομίσθια. Φέτος με την αποτυχία μου δεν βλέπω να είμαι τίποτα. Έχω απογοητευτεί. :(

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 03, 2009, 11:42:57 πμ »
θα ακουστεί πολύ παιδικό αυτό που θα σου πω:βρες και άκου το τραγούδι:ΣΦΥΡΙΞΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!
την πρώτη φορά που το άκουσα άρχισα να κλαίω,μετά είχε γίνει το σύνθημά μου!
θα περιμένω σχόλια για το τραγουδι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:03:35 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 03, 2009, 12:19:34 μμ »
Λοιπόν Μάρκο, σε παρακολουθώ στο Φόρουμ και μου ο αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το καθετί!
Δε μας είπες όμως πόσο χρονών είσαι και πόσες φορές έδωσες...
Δεν είμαι αδιάκριτη, απλώς μου κάνει εντύπωση η στάση σου!
Τι σκέφτεσαι για την επόμενη φορά;

Μάρκο δεν έδωσες όλες τις απαντήσεις ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 03, 2009, 12:45:07 μμ »
31.
1η φορά αποτυχούσα, στη δευτερη θεματική δεν είχα γράψει καν σχέδιο μαθήματος.
2η φορά επιτυχούσα μη διοριστέα, δυστυχώς δε μου έδωσε ούτε μισή ώρα προυπηρεσία. Ούτε καν πδσ.
3η φορά διοριστέα.
την 3η φορά που κατέβηκα, κατέβηκα μόνο για να μαζέψω μόρια.  Δεν έλπιζα να διοριστώ.
Ηθελα να γράψω όσο καλύτερα μπορούσα για να πάρω μορια, μπας και πάρω και εγώ καμιά ωρίτσα. Μάλιστα επειδή έγινε και αυτή η "σφαγή" στον κλάδο μου είχα την εντύπωση ότι δεν έγραψα τόσο καλά για να πάρω αρκετά μόρια.
Στον προηγούμενο ασεπ είχα απογοητευτεί πάρα πολύ, έτσι προσπάθησα και το είδα αλλιώς.
Την δουλειά μου την είχα (φροντιστήρια και ιδιαίτερα), έτσι δεν ένιωθα το άγχος ότι τελειώνει η ζωή μου αν δεν περάσω. Θεωρούσα ότι κάθε δυο χρόνια θα έδινα ασεπ και κάποια στιγμή θα τα καταφερνα, μπορεί στα 40, μπορεί πιο μετά.
Η αδερφή μου (πε02), έδινε 2η φορά (μικρότερη από μένα). Την 1η φορά αποτυχούσα και την 2η επιτυχούσα μη διοριστέα με κοντά 15 μόρια. Βίωσε πολύ έντονα τη χαρά του διορισμού μου, με αποτέλεσμα να απογοητευθεί πολύ με το αποτέλεσμά της στην αρχή. Μετά όμως με καθαρή σκέψη πήρε ελπίδες για τον επόμενο (επόμενους) ασεπ, αφού είδε ότι μπορεί να συμβεί και σε μας  ;)
Αν κάθε φορά που δίνουμε, δε δίνουμε με την σκέψη ότι από αυτόν τον διαγωνισμό κρίνεται η ζωή μας τότε και εμείς είμαστε πιο χαλαροί κατα τη διάρκεια της εξέτασης και τα πηγαίνουμε καλύτερα.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι διορισμού (καλώς ή κακώς).
Πάρτε παράδειγμα την bikini.
Από ότι έχω καταλάβει έδινε ασεπ, μάζευε μόρια και μετά τη φωνάξαν ωρομίσθια, αναπληρώτρια, και του χρόνου μάλλον διορίζεται με το 24μηνο (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!)
ή τον knkn 2 φορές αποτυχών και την 3η διορίστηκε.
'Η και τόσα άλλα παιδιά μέσα από το forum.
Δε χρειάζεται να απογοητευόμαστε, απλά να εντάξουμε την διαδικασία της εξέτασης μέσα στη ζωή μας, χωρίς να θεωρήσουμε ότι από εκεί κρέμεται το μέλλον μας.
Αυτά πίστευα πριν διοριστώ, αυτά συνεχίζω να πιστεύω και τώρα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:04:02 μμ »
Λοιπόν Μάρκο, σε παρακολουθώ στο Φόρουμ και μου ο αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το καθετί!
Δε μας είπες όμως πόσο χρονών είσαι και πόσες φορές έδωσες...
Δεν είμαι αδιάκριτη, απλώς μου κάνει εντύπωση η στάση σου!
Τι σκέφτεσαι για την επόμενη φορά;

Μάρκο δεν έδωσες όλες τις απαντήσεις ;) ;) ;) ;) ;) ;)

εδωσα τις πλεον απαραιτητες.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:08:09 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Μάρκο ότι σημασία δεν έχει η ηλικία. Όταν πήγαμε στα εξεταστικά κέντρα είδαμε όλες τις ηλικίες! Σημασία έχει αν έχεις την ψυχική δύναμη να δώσεις και να κάνεις μια καλή προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:17:05 μμ »

Πάρτε παράδειγμα την bikini.
Από ότι έχω καταλάβει έδινε ασεπ, μάζευε μόρια και μετά τη φωνάξαν ωρομίσθια, αναπληρώτρια, και του χρόνου μάλλον διορίζεται με το 24μηνο (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!)

Κορίτσι μου, παρακολουθείς την πορεία μου βλέπω!  ;)

3 ΑΣΕΠ (2004, 06, 08), 3 φορές επιτυχούσα  :) και, μάλιστα, στον προηγούμενο ΑΣΕΠ έχασα το διορισμό για 1 μονάδα μόνο!  :o
Η αλήθεια είναι ότι φέτος διάβασα (απ' το αποτέλεσμα όχι όσο έπρεπε...), αλλά δεν με πολυ-ένοιαζε, εφόσον με 2 χρονιές αναπλήρωση θέλω 4 μήνες ακόμη για να πιάσω το 24μηνο. Ωστόσο, δεν ήθελα η θέση μου στο εξεταστικό κέντρο να είναι άδεια...  ;)  ::)

Το έχω ξαναγράψει και θα συνεχίζω να το λέω: σε τέτοιους διαγωνισμούς το σημαντικότερο είναι να μη νιώθεις τύψεις!
Να πέφτεις ήσυχος για ύπνο και να λες "τόσο μπόρεσα να διαβάσω, τόσο έγραψα" και όχι να αναρωτιέσαι "τι θα γινόταν,αν...;;;"

3 φορές έδωσα, 3 φορές μου βγάζω το καπέλο. :-[
Εξάλλου, 2 χρονιές τώρα με δοκιμάζει ο εργοδότης μου (< ΥπΕΠΘ) και μου στρώνει το χαλί της αναπλήρωσης για του χρόνου.  :D
Και προσφέρω στους μαθητές μου πολύ σημαντικότερα πράγματα από απλές και στείρες γνώσεις στις οποίες 3 φορές εξετάστηκα.  :-X

Υ.Γ1: sybe, συγχαρητήρια και σε σένα!  :D
Υ.Γ2: Είναι κακό που νιώθω σαν διοριστέα με τη 2η φουρνιά;;;  ???  ;)  :D  ;D
Υ.Γ3: Σε 1 μήνα κλείνω τα 30 και τα 2 χρόνια γάμου.  :)
Υ.Γ4: Συνάδελφός μου στο φετινό σχολείο δεν πέρασε την βάση του φετινού ΑΣΕΠ... Πώς άραγε να νιώθει η Κατερίνα;  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:36:07 μμ »
Mετά τα χθεσινά αποτελέσματα,οι δικοί μου με παρότρυναν να τα παρατήσω μετά από δύο αποτυχημένες συμμετοχές...Ένα από τα βασικά τους επιχειρήματα ήταν πως δεν είμαι πλέον πιτσιρίκα...Η ειρωνεία μπροστά στις ηλικίες που ακούω εδω μέσα είναι ότι πριν ένα μήνα έκλεισα τα 27!
Κατά τη γνώμη τους θα'πρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για οικογένεια κτλ το οποίο ξέρουν ότι όσο δεν είμαι επαγγελματικά κατοχυρωμένη δεν πρόκειται να το σκεφτώ.
Παρά το γεγονός ότι με βάση το γενικό μέσο όρο θα μπορούσα να είμαι επιτυχούσα...εγώ νιώθω επιτυχούσα ακόμα και αν δε με βοήθησε η μία θεματική.
Το διάβασμα ποτέ δεν πάει χαμένο οπότε θα ξαναπροσπαθήσω..και θα ξαναπροσπαθήσω...γιατί όπως τους είπα "αυτό θέλω να κάνω"
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν παλεύουμε για τα "θέλω" μας..
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:39:30 μμ »

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:41:42 μμ »
Mετά τα χθεσινά αποτελέσματα,οι δικοί μου με παρότρυναν να τα παρατήσω μετά από δύο αποτυχημένες συμμετοχές...Ένα από τα βασικά τους επιχειρήματα ήταν πως δεν είμαι πλέον πιτσιρίκα...Η ειρωνεία μπροστά στις ηλικίες που ακούω εδω μέσα είναι ότι πριν ένα μήνα έκλεισα τα 27!
Κατά τη γνώμη τους θα'πρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για οικογένεια κτλ το οποίο ξέρουν ότι όσο δεν είμαι επαγγελματικά κατοχυρωμένη δεν πρόκειται να το σκεφτώ.
Παρά το γεγονός ότι με βάση το γενικό μέσο όρο θα μπορούσα να είμαι επιτυχούσα...εγώ νιώθω επιτυχούσα ακόμα και αν δε με βοήθησε η μία θεματική.
Το διάβασμα ποτέ δεν πάει χαμένο οπότε θα ξαναπροσπαθήσω..και θα ξαναπροσπαθήσω...γιατί όπως τους είπα "αυτό θέλω να κάνω"

Μην τα παρατάς τα όνειρά σου, που τραγουδά και η Κοκκίνου.  ;)
Μην ακούς κανέναν, μόνο την maryk!  :)  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 03, 2009, 01:45:50 μμ από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:43:49 μμ »
Θεωρω οτι το θεμα ηλικια-ασεπ δεν "παιζει".
ο χρονος ειναι καθαρα δημιουργημα για τις αναγκες της ιστοριογραφιας και μονον.

δυναμη ψυχης χρειαζεται, αντοχη που πηγαζει απο μεσα μας, θεληση,θαρρος,αποφασιστηκοτητα,αισιοδοξια,πεισμα.

με αλλα λογια: το γουσταρεις πολυ; καντο.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 03, 2009, 01:47:23 μμ »
Μην τα παρατάς τα όνειρά σου, που τραγουδά και η Κοκκίνου.  ;)
Μην ασκούς κανέναν, μόνο την maryk!  :)  :)
Θα προτιμούσα εναν φοβερό στίχο από το "κράτα για το τέλος" του Θαλασσινού που λέει:
"μην πετάς τα όνειρά σου μην τα βρώ ποτέ στο δρόμο και σε λυπηθώ..."
ΠΕ02

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 880