0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρεπει να παω εστω μια μερα στο σχολειο πριν παρω αδεια; Εσυ την πηρες απο την αρχη;
ΠαράθεσηΠρεπει να παω εστω μια μερα στο σχολειο πριν παρω αδεια; Εσυ την πηρες απο την αρχη;Δεν χρειάζεται να πας καθόλου στο σχολείο. Εγώ πήγα στην πρωτοβάθμια στις 22/8, με ρωτήσαν αν θα παρακολουθήσω τα ΠΕΚ που θα αρχίζαν 24/8 και τους είπα ότι δε μπορούσα οπότε πήρα την άδεια πό 24.
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Αυγούστου 27, 2009, 06:04:26 pmΠαράθεση από: elleni στις Αυγούστου 27, 2009, 12:07:52 pmΚι αν έβγαλες άκρη πες μου κι εμένα τι να περιμένω που είμαι επίσης με άδεια ανατροφής και έχω διοριστεί σε προβληματική και παραμεθόριο περιοχή!Πρεπει να παω εστω μια μερα στο σχολειο πριν παρω αδεια; Εσυ την πηρες απο την αρχη;ΟΧΙ δεν χρειάζεται να πάς ούτε μία μέρα εκεί που τοποθετήθηκες....
Παράθεση από: elleni στις Αυγούστου 27, 2009, 12:07:52 pmΚι αν έβγαλες άκρη πες μου κι εμένα τι να περιμένω που είμαι επίσης με άδεια ανατροφής και έχω διοριστεί σε προβληματική και παραμεθόριο περιοχή!Πρεπει να παω εστω μια μερα στο σχολειο πριν παρω αδεια; Εσυ την πηρες απο την αρχη;
Κι αν έβγαλες άκρη πες μου κι εμένα τι να περιμένω που είμαι επίσης με άδεια ανατροφής και έχω διοριστεί σε προβληματική και παραμεθόριο περιοχή!