0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;λετε να βρεθουμε εκτος νυμφωνος;;;;;;;;εγω το αποδιδω στο οτι πολλοι δηλωσαν ψευδη στοιχεια αλλιως βλεπω το εγκεφαλικο να ερχεται.................
λογικο ακουγεται!!εγω ειμαι μεση. δεν εχω λογο να ανησυχω , αλλα ποτε δεν ξερεις.ενα πτυχιο εχω και τιπτα αλλο για προσαυξηση.ελπιζω να μας πανε ολα καλα!!!
Παράθεση από: xarakara στις Ιουλίου 20, 2009, 02:59:48 pmπλακα κανεις;;;;;;;;;;;;λετε να βρεθουμε εκτος νυμφωνος;;;;;;;;εγω το αποδιδω στο οτι πολλοι δηλωσαν ψευδη στοιχεια αλλιως βλεπω το εγκεφαλικο να ερχεται................. αλήθεια σου λέω!αυτό συνέβη και έπαθα σοκ και εγώ η ίδια!καλά που είμαι μαθηματικός και τα αποτελέσματα τα δικά μου είχαν βγει την ίδια μέρα με τα δικά τους και δεν έπαθα καρδια!εγώ στο νούμερο που ήμουν στα βπροσωρνάστο ίδιο ήμουν και στα οριστικά!τώρα τι έγινε με τους νηπιαγωγούς δεν ξέρω!όσο για τα ψευδή στοιχεία που είπαν πιο πάνω,μου φαίνεται περίεργο!όλα τα λαμόγα στους νηπιαγωγούς μαζευτηκαν?
δεν ήταν μακριάαπό την βάση.το θέμα δεν είναι ότι μπήκε η συγκεκριμένη,αλλά ότι βγήκε κάποια άλλη!βρε παιδιάθα πρέπει να είναι πολύ αφελή κάποιος αν πιστέυει ότι τα ψευδή στοιχεία δεν θα αναγνωρισθούν ότι είναι ψευδή!δεν είναι δυνατόν!όλα μηχανογραφημένα είναι πλέον!
Παιδιά η προυπηρεσία μας υπολογιζόταν σε μήνες και μέρες,έτσι δεν είναι; Και σε περίπτωση που ήταν κάτω του εξαμήνου δεν υπολογιζόταν καθόλου ή κάνω λάθος;Διότι σε μένα η προσαύξηση ήταν μηδενική... Όσο για τους ελέγχους έγιναν αλλά μόνο για το παράβολο καθώς θυμάστε...