0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dystyxos den xero akribos pos pane ayta!!pantos sta 57 atoma pou piran htan 3 triteknoi!tora den xero ti tha ginei sthn allh fash!xerei kaneis ti diadikasia prepei na kanei kapoios pou einai oromisthios-a an to paroun anaplhroth-tria?prepei na zhthsoun diagrafh?kapoia bebaiosh proyphresias? kalh sas mera!!!!
Κ εγώ ήξερα ότι ήταν το 20% έχω μια εντύπωση όμως ότι στην πρώτη φάση που πηραν πάνω από 100 άτομα οι τρίτεκνοι ήταν κάτω από 20 άρα κάπως διαφορετικά γίνεται,ένα ποσοστό όμως σίγουρα υπάρχει, πολλοί τρίτεκνοι που να απομένουν ελπίζω πως όχι!
Παράθεση από: dreamy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 11:34:15 amΚ εγώ ήξερα ότι ήταν το 20% έχω μια εντύπωση όμως ότι στην πρώτη φάση που πηραν πάνω από 100 άτομα οι τρίτεκνοι ήταν κάτω από 20 άρα κάπως διαφορετικά γίνεται,ένα ποσοστό όμως σίγουρα υπάρχει, πολλοί τρίτεκνοι που να απομένουν ελπίζω πως όχι! Αυτό που ξέρω είναι ότι αν τελειώσουν οι τρίτεκνοι από τον Πίνακα Αναπληρωτών, αρχίζουν να καλούν απ'τον Μηδενικής Προυπηρεσίας. Το έμαθα όταν πήρα στο Υπουργείο για να μάθω για μια κοπέλα που την κάλεσαν αναπληρώτρια αλλά δεν ήταν καν στον Πίν. Αναπλ.. Μάλιστα, στον Πίν. Μηδεν. Προυπ. υπήρχαν κι άλλες τρίτεκνες πριν απ'αυτήν αλλά δεν είχαν τσεκάρει το κουτάκι. Άρα, μπορεί να πάρουν λιγότερους από 20% αν δεν πληρούν τις προυποθέσεις.
ennoei oti pairnoun triteknous estw ki an einai ston pinaka midenikis proypiresias... poly kala katalaves an katalaves afto... panickos ennoeis fantazomai tin teleftaia alfavitika pou piran sti bvathmia an thymamai kala. ki egw eixa tin aporia tote
Και οι τρίτεκνοι όπως και οι πολύτεκνοι φεύγουν με ποσοστό, οπότε αν τελειωσουν όσοι έχουν προϋπηρεσία, μετά παίρνουν απ'τον μηδενικής.