*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111909 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #434 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 11:23:21 am »
oi triteknoi einai to 20% se kathe fasi anaplirwtwn? dld an einai twra px na paroun b fasi 100 atoma ta 20 tha einai triteknoi kai oi alloi 80 kanonika me ti seira tou pinaka?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:33:26 »

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 11:33:11 am »
dystyxos den xero akribos pos pane ayta!!pantos sta 57 atoma pou piran htan 3 triteknoi!tora den xero ti tha ginei sthn allh fash!
xerei kaneis ti diadikasia prepei na kanei kapoios pou einai oromisthios-a an to paroun anaplhroth-tria?prepei na zhthsoun diagrafh?kapoia bebaiosh proyphresias?

kalh sas mera!!!!

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 11:34:15 am »
Κ εγώ ήξερα ότι ήταν το 20% έχω μια εντύπωση όμως ότι στην πρώτη φάση που πηραν πάνω από 100 άτομα οι τρίτεκνοι ήταν κάτω από 20 άρα κάπως διαφορετικά γίνεται,ένα ποσοστό όμως σίγουρα υπάρχει, πολλοί τρίτεκνοι που να απομένουν ελπίζω πως όχι! :)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 11:49:09 am »
may God and ARHS hear you dreamy!!as paroun pano apo 130 atoma!!ginetai??????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:33:26 »

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 02:25:58 pm »
dystyxos den xero akribos pos pane ayta!!pantos sta 57 atoma pou piran htan 3 triteknoi!tora den xero ti tha ginei sthn allh fash!
xerei kaneis ti diadikasia prepei na kanei kapoios pou einai oromisthios-a an to paroun anaplhroth-tria?prepei na zhthsoun diagrafh?kapoia bebaiosh proyphresias?

kalh sas mera!!!!

de thymamai sofaki na sou pw, alla thymamai sigoura oti kapou to diavasa edw mesa, to syzitousan ekeinoi pou efygan stin a fasi. Kane enan kopo kapou edw mesa einai...

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 09:17:51 pm »
sofikititi paraiteisai apo wromisthios kai analamvaneis anaplirwtis kai ta moria ta pairnan aftomata de thelei leei vevaiwsi proypiresias. Alla den orkizomai, mia fili m rwtisa kai etsi m eipe...

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:55:59 am »
Κ εγώ ήξερα ότι ήταν το 20% έχω μια εντύπωση όμως ότι στην πρώτη φάση που πηραν πάνω από 100 άτομα οι τρίτεκνοι ήταν κάτω από 20 άρα κάπως διαφορετικά γίνεται,ένα ποσοστό όμως σίγουρα υπάρχει, πολλοί τρίτεκνοι που να απομένουν ελπίζω πως όχι! :)
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν τελειώσουν οι τρίτεκνοι από τον Πίνακα Αναπληρωτών, αρχίζουν να καλούν απ'τον Μηδενικής Προυπηρεσίας. Το έμαθα όταν πήρα στο Υπουργείο για να μάθω για μια κοπέλα που την κάλεσαν αναπληρώτρια αλλά δεν ήταν καν στον Πίν. Αναπλ.. Μάλιστα, στον Πίν. Μηδεν. Προυπ. υπήρχαν κι άλλες τρίτεκνες πριν απ'αυτήν αλλά δεν είχαν τσεκάρει το κουτάκι. Άρα, μπορεί να πάρουν λιγότερους από 20% αν δεν πληρούν τις προυποθέσεις. ;)

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 12:05:32 pm »
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν τελειώσουν οι τρίτεκνοι από τον Πίνακα Αναπληρωτών, αρχίζουν να καλούν απ'τον Μηδενικής Προυπηρεσίας. Το έμαθα όταν πήρα στο Υπουργείο για να μάθω για μια κοπέλα που την κάλεσαν αναπληρώτρια αλλά δεν ήταν καν στον Πίν. Αναπλ.. Μάλιστα, στον Πίν. Μηδεν. Προυπ. υπήρχαν κι άλλες τρίτεκνες πριν απ'αυτήν αλλά δεν είχαν τσεκάρει το κουτάκι. Άρα, μπορεί να πάρουν λιγότερους από 20% αν δεν πληρούν τις προυποθέσεις. ;)

ελπίζω να μην κατάλαβα καλά!!!!!τι εννοείς παίρνουν ανπληρωτές από τον μηδεν,προϋπηρεσίας;;;;;;;;; >:( >:( >:( >:( >:(
Γιώτα-Πουαρό που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;; Άμεση επέμβαση please, να γλιτώσουμε τα εγκεφαλικά!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 01:40:59 pm »
ennoei oti pairnoun triteknous estw ki an einai ston pinaka midenikis proypiresias... poly kala katalaves an katalaves afto... panickos ennoeis fantazomai tin teleftaia alfavitika pou piran sti bvathmia an thymamai kala. ki egw eixa tin aporia tote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 05:33:49 pm »
paidia kante ena kopo kai diabaste thn epistolh diamartyrias pros thn olme pou kukloforei apo kapoio filologo nomizo sto pde!!!
kai epeidh h alfavita exei bombardistei me mynhmata apo diaforous foreis gia ta kena pou synexizoun kai yparxoun,,,
tan tan tan tan....
pisteyo oti ayrio tha exoume nea apo to ypourgeio!!
den xero an tha aforoun ki emas alla i've got a feeling!!ayrio tha exoume proslhpseis,,,

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 05:34:34 pm »
ennoei oti pairnoun triteknous estw ki an einai ston pinaka midenikis proypiresias... poly kala katalaves an katalaves afto... panickos ennoeis fantazomai tin teleftaia alfavitika pou piran sti bvathmia an thymamai kala. ki egw eixa tin aporia tote
Ακριβώς!!! Πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι πολλοί είχαν την ίδια απορία για την συγκεκριμένη κοπέλα. Και μένα μου φάνηκε περίεργο να παίρνουν από τον Μηδενικής, αλλά έτσι είναι Χαρά. Άρα απλά ευχόμαστε οι τρίτεκνες να μην τσέκαραν το κουτάκι. :-\

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #445 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 12:20:11 am »
Και οι τρίτεκνοι όπως και οι πολύτεκνοι φεύγουν με ποσοστό, οπότε αν τελειωσουν όσοι έχουν προϋπηρεσία, μετά παίρνουν απ'τον μηδενικής.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 12:27:23 am »
Και οι τρίτεκνοι όπως και οι πολύτεκνοι φεύγουν με ποσοστό, οπότε αν τελειωσουν όσοι έχουν προϋπηρεσία, μετά παίρνουν απ'τον μηδενικής.
Έχω 1 παιδί και 22 μόρια μετά από 3 "επιτυχημένους" ΑΣΕΠ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ >:(

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 12:29:04 am »
Thanks Γιώτα, έχω 'χωνέψει' κ χειρότερα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182788
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)