0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elsa85 στις Αυγούστου 04, 2009, 10:23:27 pmspapioan,auto ennoeitai..alla ti na peis k ti na kaneis??an den enwthoume oloi mazi.....να εισαι σιγουρη οτι θα ενωθουμε αν τολμησουν και κοψουν το εξωδιδακτικο επιδομα. προβλεπω τρελες μαχες.
spapioan,auto ennoeitai..alla ti na peis k ti na kaneis??an den enwthoume oloi mazi.....
Εκτός από το πτυχίο μου ήθελα να καταθέσω μια βεβαίωση για 10 μαθήματα που είχα περάσει στο τμήμα κοινωνικής εργασίας. Συμπεριλάμβάνεται Πληροφορική αλλά και τα υπόλοιπα ειναι σχετικά με το αντικείμενο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Τέλος πάντων, το πρόβλημα μου είναι ότι είναι αδύνατον να βρω κάποιον στη Γραμματεία της σχολής. Έχουν περάσει και κάποια χρόνια και δεν ξέρω αν θα μου δίνουν τέτοια βεβαίωση αφού είχα διαγραφεί για να γραφτώ σε άλλη σχολή.
Παράθεση από: spapioan στις Αυγούστου 05, 2009, 12:09:44 amΠαράθεση από: elsa85 στις Αυγούστου 04, 2009, 10:23:27 pmspapioan,auto ennoeitai..alla ti na peis k ti na kaneis??an den enwthoume oloi mazi.....να εισαι σιγουρη οτι θα ενωθουμε αν τολμησουν και κοψουν το εξωδιδακτικο επιδομα. προβλεπω τρελες μαχες. etsi,mas thelw maximous!!!!!!!!!
Παράθεση από: aghathi στις Αυγούστου 05, 2009, 12:10:54 amΕκτός από το πτυχίο μου ήθελα να καταθέσω μια βεβαίωση για 10 μαθήματα που είχα περάσει στο τμήμα κοινωνικής εργασίας. Συμπεριλάμβάνεται Πληροφορική αλλά και τα υπόλοιπα ειναι σχετικά με το αντικείμενο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Τέλος πάντων, το πρόβλημα μου είναι ότι είναι αδύνατον να βρω κάποιον στη Γραμματεία της σχολής. Έχουν περάσει και κάποια χρόνια και δεν ξέρω αν θα μου δίνουν τέτοια βεβαίωση αφού είχα διαγραφεί για να γραφτώ σε άλλη σχολή.pantws viasou giati einai mexri 7/8!!!!!
Στην αίτηση για τα σδε στην κατηγορία 'νέες τεχνολογίες' για το ecdl επιλέγω το ΄με πιστοποίηση κατά ΑΣΕΠ' , έτσι δεν είναι;;
Παράθεση από: elsa85 στις Αυγούστου 05, 2009, 04:48:06 pmΠαράθεση από: aghathi στις Αυγούστου 05, 2009, 12:10:54 amΕκτός από το πτυχίο μου ήθελα να καταθέσω μια βεβαίωση για 10 μαθήματα που είχα περάσει στο τμήμα κοινωνικής εργασίας. Συμπεριλάμβάνεται Πληροφορική αλλά και τα υπόλοιπα ειναι σχετικά με το αντικείμενο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Τέλος πάντων, το πρόβλημα μου είναι ότι είναι αδύνατον να βρω κάποιον στη Γραμματεία της σχολής. Έχουν περάσει και κάποια χρόνια και δεν ξέρω αν θα μου δίνουν τέτοια βεβαίωση αφού είχα διαγραφεί για να γραφτώ σε άλλη σχολή.pantws viasou giati einai mexri 7/8!!!!!13/08 λήγει,την άλλη Πέμπτηόχι μεθαύριοΜη λέμε ότι θέλουμε,κάποιοι μπορεί να διάβασαν το μήνυμά σου και να το παράτησαν.Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009.http://www.ideke.edu.gr/press_tracts.asp
Παράθεση από: zwi στις Αυγούστου 05, 2009, 05:26:44 pmΣτην αίτηση για τα σδε στην κατηγορία 'νέες τεχνολογίες' για το ecdl επιλέγω το ΄με πιστοποίηση κατά ΑΣΕΠ' , έτσι δεν είναι;; ΝΑΙ