*

Αποστολέας Θέμα: Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας  (Αναγνώστηκε 10257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
Απ: Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:07:32 pm »
1)αν εχεις βυσμα,  ο,τι μαλακια και να πεις, θα σε παρουν
2)αν δεν εχεις βυσμα, την πιο ευφυη απαντηση να δωσεις, ΔΕΝ θα σε παρουν
συνεπως το να φιλολογισεις για το lifelong learning, δεν εχει και πολυ σημασια. αν δεν εχεις βυσμα, πες τους οτι το κανεις για τα ΦΡΑΓΚΑ και την ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΕΝ κανω πλακα. ισως ετσι να εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες.
Σε παλιότερη συνέντευξη άλλαξα τους ρόλους και ρωτούσα εγώ τον υπεύθυνο. Μου απαντούσε κανονικά και στο τέλος το κατάλαβε ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:46 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:09:09 pm »
Εμένα πέρυσι με ρώτησαν: Για ποιό λόγο θέλω να κάνω μάθημα σε ενήλικες

Tί απαντούμε σε τέτοια ερώτηση ???

Oτι η εκπαιδευση ειναι δια βιου, οτι ο ορος μαθητής δεν περιοριζεται ηλικιακα απο τη στιγμη που ο ανθρωπος "γηρασκει αει διδασκομενος" ετσι ωστε να μπορει να ανταποκρινεται παντα στις επαγγελματικες αλλα και κοινωνικες προκλήσεις. Επίσης οτι η γνωση δε σταματα ποτε και οτι ο εκπαιδευτικος δεν εχει συγκεκριμενο ηλικιακο αντικειμενο. Αλλωστε και ο ιδιος ο εκπαιδευτικος είναι δια βιου μαθητης απο τη στιγμη που πρεπει να ειναι παντα ενημερωμενος, να επιμορφωνεται και να εξελισσεται γενικως.
Σε ευχαριστώ :D μπορεί να σε ξαναχρειαστώ :D

Αποσυνδεδεμένος kwstas_pe03

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:09:58 pm »

Oτι η εκπαιδευση ειναι δια βιου, οτι ο ορος μαθητής δεν περιοριζεται ηλικιακα απο τη στιγμη που ο ανθρωπος "γηρασκει αει διδασκομενος" ετσι ωστε να μπορει να ανταποκρινεται παντα στις επαγγελματικες αλλα και κοινωνικες προκλήσεις. Επίσης οτι η γνωση δε σταματα ποτε και οτι ο εκπαιδευτικος δεν εχει συγκεκριμενο ηλικιακο αντικειμενο. Αλλωστε και ο ιδιος ο εκπαιδευτικος είναι δια βιου μαθητης απο τη στιγμη που πρεπει να ειναι παντα ενημερωμενος, να επιμορφωνεται και να εξελισσεται γενικως.

Υποθέτω ότι πρέπει να φορέσουμε κοστούμι, να βάλουμε γυαλιά μυωπίας και να πάρουμε σοβαρό ύφος για να πούμε όλη αυτη την μαλα@@@!!!

Υ.Γ. Αν καταφέρω να το μάθω όλο αυτό απέξω, και το πώ τελικά, νομίζω ότι θα με πιάσουν τα γέλια!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:12:13 pm »

Υποθέτω ότι πρέπει να φορέσουμε κοστούμι, να βάλουμε γυαλιά μυωπίας και να πάρουμε σοβαρό ύφος για να πούμε όλη αυτη την μαλα@@@!!!

Υ.Γ. Αν καταφέρω να το μάθω όλο αυτό απέξω, και το πώ τελικά, νομίζω ότι θα με πιάσουν τα γέλια!!!

Παπαγαλία θα το μάθω ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:46 »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:12:41 pm »
1)αν εχεις βυσμα,  ο,τι μαλακια και να πεις, θα σε παρουν
2)αν δεν εχεις βυσμα, την πιο ευφυη απαντηση να δωσεις, ΔΕΝ θα σε παρουν
συνεπως το να φιλολογισεις για το lifelong learning, δεν εχει και πολυ σημασια. αν δεν εχεις βυσμα, πες τους οτι το κανεις για τα ΦΡΑΓΚΑ και την ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΕΝ κανω πλακα. ισως ετσι να εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες.
Σε παλιότερη συνέντευξη άλλαξα τους ρόλους και ρωτούσα εγώ τον υπεύθυνο. Μου απαντούσε κανονικά και στο τέλος το κατάλαβε ;D

φιλολογος θα ητανε!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος kwstas_pe03

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:15:01 pm »

Παπαγαλία θα το μάθω ;)

Άλλαξέ το λίγο, γιατί θα το μάθουνε και άλλοι τώρα που το είδανε!!!

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:31:41 pm »
τωρα να ρωτησω κατι ισως και αφελες  :-[

το μεσον που λετε οτι χρησιμευει για μια θεση στα ΣΔΕ, χρησιμευει για ποια φαση της διαδιακασιας? στην συνεντευξη ή και ισως σε καποια επιπλεον μοριοδοτηση στα δικαιολογητικα (στην φάση πριν την συνέντευξη)? γιατι κοιτουσα κατι περσινους πινακες και εβλεπα στην συνεντευξη είτε να εχουν παρει ολοι 20 ή 20,19,18. αλλα ακομα και αυτοι που επαιρναν 20 εχαναν τελικα την θέση απο καποιον με μικροτερη βαθμολογια στην συνέντευξη.

που θέλω να καταληξω? μήπως δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο ο βαθμός στην συνέντευξη(και το μεσον που κπς θα βαλει για να εχει σιγουρο το 20) οσο τα προσοντα που εχεις και η συνολικη μοριοδοτηση? και σε αυτη την μοριδοτηση (εκτος της συνεντευξης) δεν ειναι πολυ δυσκολο να επεμβει το οποιο μεσον του καθενος?

(ελπιζω να μην σας μπερδεψα αρκετα με τον προβληματισμο μου και να βγαλατε ακρη απο αυτα που εγραψα :P)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:41:25 pm »
Στην τότε συνέντευξη μου έβαλαν καλούτσικο βαθμό αλλά δεν είχα πολλά μόρια από τα δικαιολογητικά.Αυτά ! Δε μου πολυαρέσει σαν ιδέα να με προσλάμβαναν για εργασία στα σδε αλλά από το τίποτα καλή και η παναγιώταινα θα μου πείτε :-\

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 19, 2009, 12:25:08 am »
Μπορει καποιος να δουλευει ως ωρομισθιος σε ενα σδε και παραλληλα να κανει μαθηματα και σε ενα ιδιωτικο σχολειο ή φροντιστηριο??ποσο μας περιοριζει η ωρομισθια στα σδε?

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 19, 2009, 01:27:53 am »
Μπορει καποιος να δουλευει ως ωρομισθιος σε ενα σδε και παραλληλα να κανει μαθηματα και σε ενα ιδιωτικο σχολειο ή φροντιστηριο??ποσο μας περιοριζει η ωρομισθια στα σδε?

καθολου. δεν υπογραφεις οτι δηλωνεις υπευθυνα οτι δε δουλευεις καπου αλου.

εξ' αλλου το ΣΔΕ δεν ειναι ανταγωνιστικο των φροντιστηριων. το πρωινο δημοσιο σχολειο ειναι.

μονος/η σου περιοριζεσαι, καθως οι ωρες των ΣΔΕ "σπανε" το ωφελιμο ωραριο στα 2, λειτουργει 17:00-20:40 ή 16:00-19:40.

δε θα εχεις 5ωρες/μερα εννοειται, συνηθως 3, 6, ή 9/βδομαδα. αλλα σε εκεινο το ωρολογιο προγραμμα μεσα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 21, 2009, 07:50:19 pm »
Στην τότε συνέντευξη μου έβαλαν καλούτσικο βαθμό αλλά δεν είχα πολλά μόρια από τα δικαιολογητικά.Αυτά ! Δε μου πολυαρέσει σαν ιδέα να με προσλάμβαναν για εργασία στα σδε αλλά από το τίποτα καλή και η παναγιώταινα θα μου πείτε :-\

Εγώ που έκανα σε εσπερινό πορώθηκα απίστευτα με το μεράκι και την προσπάθεια μεγάλων ανθρώπων να βγάλουν το λύκειο μετά από τόσα χρόνια. ;)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 21, 2009, 08:06:45 pm »
Καλή και η πόρωση στη διδαχή :D .Φέτος πάλι εκεί σου εύχομαι να δουλέψεις 8)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 21, 2009, 08:35:37 pm »
Μακάρι!
Το μάθημα που έκανα στο εσπερινό,είναι σαφώς καλύτερο από το μάθημα που έκανα στα κανονικά σχολεία.

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 21, 2009, 11:44:47 pm »
Μακάρι!
Το μάθημα που έκανα στο εσπερινό,είναι σαφώς καλύτερο από το μάθημα που έκανα στα κανονικά σχολεία.

+++++++++ !!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144