0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tesy αυτό ακριβώς θα ρώταγα και εγώ τώρα.. Η θέση μου είναι 1850 περίπου και μ έχει φάει η αγωνία.. Μακάρι να πάρουν 2000 αναπληρωτές και να είμαστε μέσα! Έχει ακούσει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο; [Μέχρι την παρασκευή πιστεύω θα ξέρουμε πόσους θα καλέσουν στην α'φάση...Λογικά θα έχουμε εικόνα...Αν διατηρηθεί αυξητική τάση,πιστεύω έχουμε ελπίδες΄;Εχεις βάλει και το κουτάκι;
... Το μόνο που με παρηγορεί είναι στον επόμενο ασεπ θα χω έχω και γω προσαύξηση μορίων όπως τα 1000 ατομα που με πέρασαν....Αύριο βγαίνει το πόσουν αναπληρωτές θα πάρουν;;;
Παράθεση από: fragy στις Αυγούστου 27, 2009, 10:08:09 pm... Το μόνο που με παρηγορεί είναι στον επόμενο ασεπ θα χω έχω και γω προσαύξηση μορίων όπως τα 1000 ατομα που με πέρασαν....Αύριο βγαίνει το πόσουν αναπληρωτές θα πάρουν;;;Δίνεις πρώτη φορά έτσι; Αυτόν τον καημό είχα και γω στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Πρώτη φορά έδωσα και τα περίμενα καλύτερα τα πράγματα. Είχα χαρεί γιατί στον προηγούμενο ασεπ άτομα με τα δικά μου μόρια τα πήραν αναπληρωτές αλλά τότε είχαν θέση 1.500 και τώρα 3000. Λογικά επειδή πήραν πολλούς αναπληρωτές στον προηγούμενο ασεπ. Δεν πειράζει....ας συνεχίσουν να παίρνουν αναπληρωτές και κάαααποτε θά ερθει και η σειρά μας. Εσένα σε πήραν; ή έστω έχεις ελπίδες; Είδα οτι υπάρχουν άτομα με 40 μόρια προυπηρεσία και έπαθα πλάκα...λέω που πάω εγώ με 18.5...