*

Αποστολέας Θέμα: πιθανοτητες αναπληρωσης - ΠΕ60?  (Αναγνώστηκε 22011 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΚ Νηπιαγωγός

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: πιθανοτητες αναπληρωσης?
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 25, 2009, 04:22:28 pm »
Σ`ευχαριστώ πάρα πολύ sish ! Να είσαι καλά!! Μακάρι να πανε όλα καλά για όλες μας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:13 »

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 26, 2009, 10:27:31 pm »
Koρίτσια,εχετε καμιά πληροφορία μέχρι ποιά θέση θα φτάσει ο πίνακας φέτος;Είμαι περίπου στην1790,να το ξεχάσω για φέτος; :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 26, 2009, 10:40:03 pm »
Tesy αυτό  ακριβώς θα ρώταγα και εγώ τώρα.. Η θέση μου είναι 1850 περίπου και μ έχει  φάει η αγωνία.. Μακάρι να πάρουν 2000 αναπληρωτές και να είμαστε μέσα! Έχει ακούσει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 26, 2009, 11:11:25 pm »
Tesy αυτό  ακριβώς θα ρώταγα και εγώ τώρα.. Η θέση μου είναι 1850 περίπου και μ έχει  φάει η αγωνία.. Μακάρι να πάρουν 2000 αναπληρωτές και να είμαστε μέσα! Έχει ακούσει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;
[
Μέχρι την παρασκευή πιστεύω θα ξέρουμε πόσους θα καλέσουν στην α'φάση...Λογικά  θα έχουμε εικόνα...Αν διατηρηθεί αυξητική τάση,πιστεύω έχουμε ελπίδες΄;Εχεις βάλει και το κουτάκι; ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:13 »

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 27, 2009, 07:09:36 am »
Έβαλα και τα 2 κουτάκια και είμαι έτοιμη να πάω οπουδήποτε!
Πόσους πρέπει να πάρουν την Παρασκευή για να έχουμε και εμείς ελπίδα, πάνω από 900;
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 27, 2009, 10:31:47 am »
Εγώ περιμένω την επόμενη φουρνιά :D
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος ΑΚ Νηπιαγωγός

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:02:23 am »
Αύριο θα κριθούν πολλά, κοντός ψαλμός αλληλούια..!  :)

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 27, 2009, 10:08:09 pm »
Kορίτσια όσες είστε μέχρι και θέση 2000 είστε τυχερές γιατί αν οχι φέτος του χρόνου θα σας πάρουν. Εγω απο 1900 στον πίνακα του ασεπ, εφτασα 3000 στον πίνακα αναπληρωτών...αδικία :-\. Και εκεί που έλεγα οτι δεύτερη χρονιά ίιιιισως με πάρουν τώρα στα όνειρα μου είναι η δευτέρα παρουσία ;DΤο μόνο που με παρηγορεί είναι στον επόμενο ασεπ θα χω έχω και γω προσαύξηση μορίων όπως τα 1000 ατομα που με πέρασαν....Αύριο βγαίνει το πόσουν αναπληρωτές θα πάρουν;;;

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 28, 2009, 12:35:31 am »
... Το μόνο που με παρηγορεί είναι στον επόμενο ασεπ θα χω έχω και γω προσαύξηση μορίων όπως τα 1000 ατομα που με πέρασαν....Αύριο βγαίνει το πόσουν αναπληρωτές θα πάρουν;;;

Δίνεις πρώτη φορά έτσι;  :) Αυτόν τον καημό είχα και γω στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. :-\
Αυτό που θα βγει πάντως αν όχι αύριο, το πολύ ως τη Δευτέρα, είναι το πόσους αναπληρηρωτές θα πάρουν στην α΄φαση. Αυτό δε λέει και πολλά βεβαια. Όλο το Σεπτέμβρη (όρεξη να χουμε), με τις φάσεις αναπληρωτών θα ασχολούμαστε...  8)
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος cormero

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 11:47:21 pm »
Και εγώ στην ίδια θέση ακριβώς είμαι, cormero... Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω τι ευκαιρία έχασα... Νομίζω είμαστε σε χειρότερη μοιρα απο αυτούς που δεν έχουν πάει αναπληρωτες καμια φορά... μπαίνεις στη διαδικασια ότι "τακτοποιήθηκες", ξοδεύεις ενα κάρο λεφτά κ τώρα τι??? Αντε πάλι από την αρχή στο μηδέν... δυστυχώς,  χλωμό το βλέπω για φέτος.... μακάρι έστω του χρόνου.... ποιος ξέρει? πάντως καλού κακού ψάξε για καμια δουλίτσα, εγώ ήδη ξεκίνησα...
[/quote]
Άσε και εγώ έσκασα!!!Είναι να τρελένεσαι με την αδικία!!!Αλλά τέλοσπαντων πάλι καλά που είναι τα λεφτά από οαεδ!Τα πάιρνεις εσύ?Εγώ δεν έψαξα ακόμα για δουλεία..κάνεις κάτι σχετικό με παιδιά τώρα?Εγώ αρχίζω και συνηθίζω την ιδέα του ότι δεν με πήρανε φέτος...αλλά του χρόνου?Και χωρίς οαεδ!!!Την βάψαμε! >:(

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:43:18 pm »
... Το μόνο που με παρηγορεί είναι στον επόμενο ασεπ θα χω έχω και γω προσαύξηση μορίων όπως τα 1000 ατομα που με πέρασαν....Αύριο βγαίνει το πόσουν αναπληρωτές θα πάρουν;;;

Δίνεις πρώτη φορά έτσι;  :) Αυτόν τον καημό είχα και γω στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. :-\

Πρώτη φορά έδωσα και τα περίμενα καλύτερα τα πράγματα. Είχα χαρεί γιατί στον προηγούμενο ασεπ άτομα με τα δικά μου μόρια τα πήραν αναπληρωτές αλλά τότε είχαν θέση 1.500 και τώρα 3000. Λογικά επειδή πήραν πολλούς αναπληρωτές στον προηγούμενο ασεπ. Δεν πειράζει....ας συνεχίσουν να παίρνουν αναπληρωτές και κάαααποτε θά ερθει και η σειρά μας. Εσένα σε πήραν; ή έστω έχεις ελπίδες; Είδα οτι υπάρχουν άτομα με 40 μόρια προυπηρεσία και έπαθα πλάκα...λέω που πάω εγώ με 18.5...

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:58:07 pm »
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όσα άτομα είναι διορισμένοι δεύτερη χρονιά, χωρίς μόρια προυπηρεσίας, ανήκουν και στους αναπληρωτές που παίρνουν στις τελευταίες φάσεις της πρώτης χρονιάς. Αυτά τα άτομα, πηγαίνουν αναπληρωτές ή δεν τους νοιάζει να μπουν σε έξοδα για 2-3 μήνες αφού έχουν ήδη διοριστεί; Όσες είναι σε αυτή την φάση ή ξέρουν κάτι ας απαντήσουν σας παρακαλώ. Αν δεν πηγαίνουν αναπληρωτές τότε φεύγουν αρκετά άτομα απο τον πίνακα. Επίσης πολλά άτομα είναι αναπληρωτές 2ρης χρονιάς με τα μόρια τους, οπότε πάλι φεύγουν άτομα απο τον πίνακα.Εγώ τουλάχιστον δεν θα έφευγα....δεν πιστεύω οτι κερδίζουν κάτι, εκτός αν κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 02:47:23 pm »
καλησπέρα fragy, τι εννοείς αναπληρωτές δευτερης χρονιάς?όσο για το αν θα πήγαινε κάποιος για αναπληρωτής ενώ ξέρει ότι σε λίγους μήνες θα είναι μόνιμος.... δεν νομίζω ότι θα αρνηθεί... αν σκεφτείς ότι θα περάσει έναν χειμώνα μάλλον άνεργος! εσύ με 1300 ευρώ δεν θα πήγαινες για 3 μήνες στην Πάρο ή στην όμορφη Καστοριά ή στη Ρόδο? και δεν είναι το ταξίδι που θα κάνεις.. το κυριότερο είναι ότι καλείσαι να δουλέψεις επιτέλους πάνω σε αυτό που σπούδασες και θα είσαι τόσο υπεράνω που θα αρνηθείς? πιστεύω ότι θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα το κάνουν. δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση δυστυχώς αλλά έτσι θα έκανα.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 04:17:29 pm »

καλησπέρα, εννοώ π.χ. οτι όσοι έχουν π.χ. 25 μόρια στον πίνακα διορισθέντων χωρίς το πτυχίο είναι οι διορισμένοι της δεύτερης χρονιάς. Με 25 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών δεν φεύγουν αναπληρωτές απο τώρα. Το πολύ πολύ Μάρτιο π.χ. οπότε για 2-3 μήνες θα πάνε. Gogapina, έχεις δίκιο σ'αυτό που λες, οτι είναι άνεργοι και θα προτιμήσουν να δουλέψουν στο επάγγελμά τους και να πάρουν 1.300 ευρώ αλλά τα έξοδά τους ίσως είναι περισσότερα απο τα έσοδα. Αεροπορικά, μεταφορές, ενοίκια κτλπ και όλα αυτά για 2-3 μήνες.
Επίσης, θα προτιμούσα να βρω δουλειά πάνω στον κλάδο μου ή έστω κάπου αλλού ώστε να μάζέψω χρήματα για 1 χρόνο στην πόλη που μένω και να τα αξιοποιήσω όταν διοριστώ. Σκέφτομαι οτι θα πάω κάπου και ή θα πρέπει να νοικιάσω ενα επιπλωμένο σπίτι που μαζί με όλα θα πληρώσω τουλάχιστον 500 ευρώ για ένα μήνα ή να αγοράσω ένα νοικοκυριό ολόκληρο και μετά θα πρέπει να το πάω στην πόλη μου για άλλους 3 μήνες το καλοκαίρι και μετά να το μεταφέρω εκεί που θα διοριστώ. Μ αυτή τη λογική μιλάω.
Έτσι δεν κερδίζεις χρήματα γιατί περιμένεις άνεργος την σειρά σου ,ενω έχοντας μια δουλειά στην πόλη σου μπορείς να μαζέψεις χρήματα γιατί όταν θα πρέπει να πάς σε κάποιο νησί τα πρώτα έξοδα, ξενοδοχεία, πλοία, νοικοκυριό, υλικά για νηπιαγωγείο κ.α είναι γύρω στα 2.500ευρω σύμφωνα με γνωστές μου που διορίστηκαν τώρα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)