0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινή τηλεφωνική ενημέρωση από το ΑΣΕΠ.Η έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων διαγωνισμού κλάδου ΠΕ09 και πίνακα διοριστέων θα γίνει σε 2 περίπου εβδομάδες, δεδομένου ότι ο βασικός κορμός του το αρμόδιου τμήματος ελέγχου των ενστάσεων και νομιμότητας δικαιολογητικών των νεοδιορισθέντων απουσιάζει σε άδεια.
Και εδώ μπορείς να δεις τον πίνακας αναπληρωτών- εκτίμηση, βέβαια πάντα με τις προϋποθέσεις του παραπάνω.Εκτιμώ ότι 14 θα είναι από ειδική κατηγορία που θα είναι μπροστά από όσους έχω στον πίνακα.Αν υπάρχει οποιαδήποτε παράληψη στον πίνακα, να το αναφέρετε για να γίνει η διόρθωση . Ευχαριστώ.
Παράθεση από: kindim στις Αυγούστου 10, 2009, 01:55:01 pmΚαι εδώ μπορείς να δεις τον πίνακας αναπληρωτών- εκτίμηση, βέβαια πάντα με τις προϋποθέσεις του παραπάνω.Εκτιμώ ότι 14 θα είναι από ειδική κατηγορία που θα είναι μπροστά από όσους έχω στον πίνακα.Αν υπάρχει οποιαδήποτε παράληψη στον πίνακα, να το αναφέρετε για να γίνει η διόρθωση . Ευχαριστώ.Η παράληψη που νομίζω ότι έχεις είναι το ότι δεν υπολόγισες ότι στον πίνακα αναπληρωτών κάποιοι έχουν διπλά μόρια από δυσπρόσιτα σχολεία. Σ'εκείνον τον πίνακα μετράνε όπως σου ε'ιπα διπλά ενώ στον διορισμών όχι. Το έλαβες υπόψη σου αυτό;
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑ
Παράθεση από: anyvacant στις Αυγούστου 10, 2009, 11:36:09 amΣημερινή τηλεφωνική ενημέρωση από το ΑΣΕΠ.Η έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων διαγωνισμού κλάδου ΠΕ09 και πίνακα διοριστέων θα γίνει σε 2 περίπου εβδομάδες, δεδομένου ότι ο βασικός κορμός του το αρμόδιου τμήματος ελέγχου των ενστάσεων και νομιμότητας δικαιολογητικών των νεοδιορισθέντων απουσιάζει σε άδεια.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ .ΤΟ 40% ΕΙΝΑΙ 24 ΑΛΛΑ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΙ 4 24ΜΗΝ..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ;ΠΕΡΙΠΟΥ; ΜΕ 3 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ;
ΕΙΝΑΙ 3 ΑΚΟΜΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1. ΔΡΥΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (64,97), 2. ΜΑΥΡΟΦΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ (64,64) ΚΑΙ 3. ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (65,23). Ο