0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διαβασα καπου εδω μεσα οτι θα υπαρξουν κι αλλα κενα καθως δεν εχουν ολοκληρωθει οι αποσπασεις ,αδειες κλπ. Αυτο σιγουρα συμβαινει το εχω δει κι αλλες χρονιες. Λεω να βαλω κ μια περιοχη που δεν υπαρχει στα κενα. Τι γινεται σε τετοια περιπτωση;Υποθετω αν δεν εχει απλα την προσπερνανε, δεν πιστευω να υπαρχουν κυρωσεις.
Να δηλώσω τα κοντινά δυσπρόσιτα που είναι όντως πιο εύκολα από άποψη συγκοινωνίας ή όχι?Σημειωτέον ότι είμαι έγκυος.Απλά προσπαθώ να λάβω υπόψην μου κάθε παράμετρο. UndecidedΚάποιος να βοηθήσει?και το ρωτάς ? με κλειστά μάτια ! Άσε που δεν βλέπω να πατάς στο δυσπρόσιτο λόγω εγκυμοσύνης/ανατροφήςμε το καλό ! πιστεύω θα ναι η τέλεια επιλογή !
λογικά η άδεια λοχείας μου θα λήγει τον Απρίλιο οπότε έχω 2 επιλογές :α) παίρνω αμέσως την άδεια ανατροφής που σημαίνει ότι τον επόμενο Ιανουάριο θα πρέπει να παρουσιαστώ κανονικά στο δυσπρόσιτο! ήβ) αφήνω την άδεια ανατροφής για τη 2η χρονιά ( η άδεια είναι 9μηνη οπότε ουσιαστικά καλύπτει το ακαδημαϊκό έτος) αλλά θα πρέπει να υπηρετήσω από τον Απρίλιο που λήγει η άδεια λοχείας μέχρι το τέλος της χρονιάς...Ειλικρινά δεν ξέρω τί να κάνω, γιατί στην πρώτη περίπτωση θα αναγκαστώ να παρουσιαστώ στα μέσα της χρονιάς, πράγμα που δε θέλω(άσε που χρεώνομαι ως άδεια και τους καλοκαιρινούς μήνες που ούτως ή άλλως δε δουλεύουμε) και στη δεύτερη θα πρέπει να ξεσπιτωθώ με ένα νεογέννητο που δε θα έχω που να το αφήσω
Κι εγώ προς τα 'κει κλίνω, η αλήθεια είναι, αν και με προβληματίζει ιδιαίτερα το πού θα αφήσω το βρέφος των 3ων μηνών...Σκέφτηκα να κουβαλήσω και τη μαμά μου μαζί (!) αλλά είναι και 70 χρονών γυναίκα και δεν ξέρω ποιός θα προσέχει ποιόν Ευχαριστώ πάντως magda, για άλλη μια φορά, για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις! Ειλικρινά, αν δεν είχα άλλες υποχρεώσεις θα δήλωνα κι εγώ πρώτη επολογή Έβρο, μόνο και μόνο με την ιδέα ότι αν έστω και οι μισοί συνάδελφοι είναι σαν εσένα, θα πρέπει να είναι όλα ζάχαρη εκεί πάνω
Παράθεση από: yotar στις Αυγούστου 07, 2009, 03:44:55 pm σκεψου την επιλογη της αδειας ανευ αποδοχων(σιγουρα θα παρεις με παιδι κατω των εξι ετων).Σε παρομοια περιπτωση πηρα κι εγω για δυο περιπου μηνες.Καλυτερα να μην ξεκινησεις το εννιαμηνο απο τον Απριλιο γιατι ''χανονται ''οι δυο μηνες του καλοκαιριου τζαμπα.Κανε μια αναζητηση στο φορουμ με τον ορο ''αδεια ανευ αποδοχων'' και θα βρεις το τοπικ οπου ξανασυζητηθηκε το θεμα