*

Αποστολέας Θέμα: Πως μπορουμε να μαθουμε τα Λειτουργικα και Οργανικα κενα ΠΕ60?  (Αναγνώστηκε 6351 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofia_il

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Πως μπορουμε να μαθουμε τα Λειτουργικα και Οργανικα κενα ΠΕ60?
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 08, 2009, 06:08:45 pm »
Για ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι ευκολο να πάρεις μετάθεση ως νηπιαγωγός. Φετος οι μόνοι νομοί που δεν είχαν μεταθέσεις ήταν Εβρος και Δράμα. Τους υπόλοιπους τους έπιανες με 8-12 μόρια.
Δηλαδή αν επιλέξεις ενα νηπιαγωγείο με 8 μόρια συν τα 2 μόρια της χρονιάς έχεις κατευθείαν 10 μόρια. Αν έχεις προσαυξήσεις από γάμο, παιδιά, συνυπηρέτηση, εντοπιοτητα και πρώτη προτίμηση συμπληρώνεις  ενα καλό σύνολο μορίων και πιάνεις το όνειρό σου.
Ριξε μια ματιά στους πίνακες μεταθέσεων αυτής της χρονιάς για περισσότερες λεπτομέρειες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:53:00 am »
Εχει κανεις  πληροφοριες  για το  δυσπροσιτο  Πλατρειθια,Ιθακης  η  για 
Ψαρα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος Tess

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 09, 2009, 01:04:06 pm »
πραγματικά πολύ εύλογη ερώτηση που με απασχολεί και μένα από την ημέρα που βγήκε η εγκύκλιος. εάν μπεις στις ιστοσελίδες της εκάστοτε πρωτοβάθμιας μπορείς τουλάχιστον να ανακαλύψεις τα σχολεία τις χιλιομετρικές αποστάσεις κτλ ώστε να κάνεις κάποιες εκτιμήσεις από μόνη σου. αυτό έκανα εγώ με το Νόμο Κορινθίας μια και είμαι πολύ μπροστά στον κατάλογο και εάν δηλώσω αυτή την περιόχη κατά πάσα πιθανότητα θα διοριστώ εκεί.
Ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κανείς με ποια κριτήρια γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία της περιοχής διορισμού. πρωτεύοντα ρόλο παίζει η προυπηρεσία? η σειρά στον κατάλογο? η οικογενειακή κατάσταση ή το μέσον? μέχρι τώρα ήμουν διορισμένη Κύπρο και δεν έχω καμμία ιδέα πώς λειτουργεί το ελληνικό σύστημα αν και φοβάμαι ότι το μέσον κυβερνά παντού

Αποσυνδεδεμένος Farfallina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Π70 ƸӜƷ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 09, 2009, 01:07:54 pm »
πραγματικά πολύ εύλογη ερώτηση που με απασχολεί και μένα από την ημέρα που βγήκε η εγκύκλιος. εάν μπεις στις ιστοσελίδες της εκάστοτε πρωτοβάθμιας μπορείς τουλάχιστον να ανακαλύψεις τα σχολεία τις χιλιομετρικές αποστάσεις κτλ ώστε να κάνεις κάποιες εκτιμήσεις από μόνη σου. αυτό έκανα εγώ με το Νόμο Κορινθίας μια και είμαι πολύ μπροστά στον κατάλογο και εάν δηλώσω αυτή την περιόχη κατά πάσα πιθανότητα θα διοριστώ εκεί.
Ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κανείς με ποια κριτήρια γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία της περιοχής διορισμού. πρωτεύοντα ρόλο παίζει η προυπηρεσία? η σειρά στον κατάλογο? η οικογενειακή κατάσταση ή το μέσον? μέχρι τώρα ήμουν διορισμένη Κύπρο και δεν έχω καμμία ιδέα πώς λειτουργεί το ελληνικό σύστημα αν και φοβάμαι ότι το μέσον κυβερνά παντού

Απ'όσο ξέρω κοινωνικά κριτήρια..που εγώ το μεταφράζω σε μέσον  :-X

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος sofia_il

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 09, 2009, 01:39:27 pm »
Μετά την ορκωμοσία σου, βγάζει κάθε γραφείο μια λίστα με τα κενά.
Αρχίζεις και αναγράφεις τα νηπιαγωγεία με σειρά προτίμησης.
Οσο για την τοποθέτηση, βγαίνουν κι εδώ μόρια όπως και στις μεταθέσεις. Δηλ. παίρνεις μόρια από  προυπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση, παιδια, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση. Με βάση το σύνολο μορίων που συμπληρώνεις, πετυχαίνεις ή όχι την προτίμησή σου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)