*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ03 περιοχές διορισμού 2010  (Αναγνώστηκε 35663 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ03 περιοχές διορισμού
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:15:03 pm »
Για όσους διαλέγουν ..τελευταίοι ¨-) ;)
Στη
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2010, 11:20:08 pm από magda »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:00:05 »

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:17:18 pm »
Ευχαριστώ.Εμένα σήμερα δε μου είπαν τίποτα για δύο αιτήσεις.Η εγκύκλιος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.Πέρυσι πράγματι υπήρχε αυτό αλλά το έλεγε η εγκύκλιος όχι τόσο ξεκάθαρα αλλά φαινόταν κάπως και μάλιστα ο υπάλληλος δεν ήταν σίγουρος και μου έλεγε να ρωτήσω στο υπουργείο για να μην έχω αγχος. είχα κάνει δύο αλλά τελικά δε διορίστικα  γιατι δεν είχα καλή σειρά και δε έμαθα ποτέ αν εκανα σωστά την αίτηση.Φετος δε μου ειπε κανείς για δύο αιτήσεις και να σου πω γι'αυτό δεν έκανα αίτηση ακόμα μέχρι να το ξεκαθαρίσω αυτο. Η εγκύκλιος γιατί δεν αναφέρει κάτι. Και δεν πήρα απάντηση στο εξής:τι συμπληρώνουμε στα τρία κουτάκια πανω από εκεί που λέει ενιαιος ασεπ .ΣΟΣ

Αποσυνδεδεμένος stratos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:25:54 pm »
Δεν συμπληρωνεις τιποτε στα 3 κουτακια,παρα μονο σε εκεινα της δευτερης σειρας,ΕΝΙΑΙΟ και ΑΣΕΠ.Το συστημα βγαζει 2 αιτησεις μολις παρει το ΑΦΜ σου και με την προυποθεση να εισαι και στο ΕΝΙΑΙΟ αλλα και διοριςτεος ΑΣΕΠ.Αν δεν εισαι διοριστεος εμφανιζει μονο την πρωτη αιτηση που αφορα 24μηνο+ΕΝΙΑΙΟ.

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:32:48 pm »
Ευχαριστώ ηρέμησα κάπως.Τα τρία κουτάκια γιατί τα έχουν για ομορφιά;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:00:05 »

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:37:46 pm »
Στη

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:41:09 pm »
Και κάτι άλλο, εγώ θα υπογράψω και θα παραδώσω δυο αιτήσεις;(Είμαι και στους τρεις πίνακες) Δηλώνω πουθενά τι θέλω να προηγηθει η με κατατάσσουν αυτόματα από το 24μηνο για διορισμό.Ξέρω γίνομαι κουραστική αλλά με αγχώνει και η λεπτομέρεια μ'αυτά που βλέπω να συμβαίνουν.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:50:49 pm »
αγαπητή συναδελφισα το 1989 ήμουνα φαντάρος στην Ορεστιάδα ,λες το 2010 να το έχει η μοίρα πάλι  να περάσω από εκεί ,όχι ότι ήταν άσχημα και τότε.

Χαχαχα πού ξέρεις??Πάντως το 90 % των ανδρών συναδέλφων είχαν υπηρετήσει εκεί  ;D
Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από τότε, έχει φτιαχτεί και η Εγνατία και για τους βορειοελλαδίτες ειδικά νομίζω είναι φιλέτο περιοχή.
Πιστεύω θα πάρουν καμιά 20ρια μαθηματικούς στο νομό γενικά γιατί υπάρχουν και άλλα κενα που γνωρίζω, όχι οργανικά, αλλά κενά.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:00:54 am »
αγαπητή συναδελφισα το 1989 ήμουνα φαντάρος στην Ορεστιάδα ,λες το 2010 να το έχει η μοίρα πάλι  να περάσω από εκεί ,όχι ότι ήταν άσχημα και τότε.

Χαχαχα πού ξέρεις??Πάντως το 90 % των ανδρών συναδέλφων είχαν υπηρετήσει εκεί  ;D
Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από τότε, έχει φτιαχτεί και η Εγνατία και για τους βορειοελλαδίτες ειδικά νομίζω είναι φιλέτο περιοχή.
Πιστεύω θα πάρουν καμιά 20ρια μαθηματικούς στο νομό γενικά γιατί υπάρχουν και άλλα κενα που γνωρίζω, όχι οργανικά, αλλά κενά.
εμένα ως Λαρισαίο καλύτερα στον Εβρο παρά Δωδεκάνησα,γενικά με θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:05:03 am »

Είναι δική σου απόφαση και είναι και υποκειμενικό, κι εγώ δεν ήθελα νησί γιατί νιώθω εγκλωβισμένη και είναι το ίδιο ως απόσταση από Αθήνα που μένω εγώ.Και το άλλο κακό με το νησί είναι πως αν δεν πετύχεις καλό σύλλογο με ποιον θα κάνεις παρέα???Εμείς τουλάχιστον έχουμε πάρα πολλά σχολεία τριγύρω και κάνουμε παρέα και με άλλους

Αποσυνδεδεμένος gabriel87

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • εκπαιδευση...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:10:41 am »
Εγω παλι θα βαλω μυτιληνη δαγκωτο. Ηταν κολλητος φιλος τα τελευταια 2 ετη εκει, κ μου περιγραφει πανεμορφες καταστασεις. Καθημερινα Πλοια κ αεροπλανα για αθηνα, κ γενικα αντιμετωπιση αριστη απο γονεις κ μαθητες. Κ χειμωνας σε νησι με πραγματικα πολλους κατοικους και επιλογες
Δ ιαμα ΝΤ οπουλου....

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:14:47 am »

Είναι δική σου απόφαση και είναι και υποκειμενικό, κι εγώ δεν ήθελα νησί γιατί νιώθω εγκλωβισμένη και είναι το ίδιο ως απόσταση από Αθήνα που μένω εγώ.Και το άλλο κακό με το νησί είναι πως αν δεν πετύχεις καλό σύλλογο με ποιον θα κάνεις παρέα???Εμείς τουλάχιστον έχουμε πάρα πολλά σχολεία τριγύρω και κάνουμε παρέα και με άλλους
Έχεις απόλυτο δίκιο,πάντως ήμουνα πάρα πολύ καντέμης στην ζωή μου,έδωσα εξετάσεις από το Δημοτικό να πάω στο Γυμνάσιο την επόμενη χρονιά καταργήθηκαν  οι εξετάσεις ,από το γυμνάσιο στο Λύκειο την επόμενη χρονιά καταργήθηκαν πάλι ,τώρα περνάω στον ασεπ η πρώτη φουρνιά 1 χρόνο οργανική η δεύτερη 3 χρόνια  ας στο καλό τους αυτά τα 3 χρόνια δεν τρώγονται  με τίποτα στα 45 σου.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:30:30 am »
Έχεις απόλυτο δίκιο,πάντως ήμουνα πάρα πολύ καντέμης στην ζωή μου,έδωσα εξετάσεις από το Δημοτικό να πάω στο Γυμνάσιο την επόμενη χρονιά καταργήθηκαν  οι εξετάσεις ,από το γυμνάσιο στο Λύκειο την επόμενη χρονιά καταργήθηκαν πάλι ,τώρα περνάω στον ασεπ η πρώτη φουρνιά 1 χρόνο οργανική η δεύτερη 3 χρόνια  ας στο καλό τους αυτά τα 3 χρόνια δεν τρώγονται  με τίποτα στα 45 σου.

Εγώ αν και διορίστηκα στα 37 και αν και για διάφορους λόγους άργησα να παρω πτυχίο, σε αυτά ήμουν τυχερή.
Με το που πήγαινα σε κάποια βαθμίδα, καταργούνταν και κάτι  ;D τόνοι, εξετάσεις, ποδιές, αρχαία στο Γυμνάσιο  ;)
Ακόμα και στις πανελληνιες που ήταν οι μεγάλες απεργίες του 88 και δώσαμε τέλος Ιουλίου σε καλό μου βγήκε γιατί έβγαλα τη Χημεία!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:38:26 am »
Στη

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:45:07 pm »
πάρα πολλά κενά ???άδειος νομός τελείως

ναι, γιατί όλοι όσοι έκαναν αίτηση μετάθεσης την πήραν με τη μία, ακόμη και ένας συνάδελφος από το Επαλ που ήταν τελευταίος με 10 μόνο μόρια!!!Όπως είπα πιστεύω θα πάρουν καμιά 20 (εκτός αν πάρουν μετά αναπληρωτές, δεν ξέρω) γιατί είναι κι άλλα κενά που γνωρίζω λειτουργικά

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)