0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους διαλέγουν ..τελευταίοι ¨-) Στη
αγαπητή συναδελφισα το 1989 ήμουνα φαντάρος στην Ορεστιάδα ,λες το 2010 να το έχει η μοίρα πάλι να περάσω από εκεί ,όχι ότι ήταν άσχημα και τότε.
Παράθεση από: valanidas στις Αυγούστου 05, 2010, 11:37:46 pmαγαπητή συναδελφισα το 1989 ήμουνα φαντάρος στην Ορεστιάδα ,λες το 2010 να το έχει η μοίρα πάλι να περάσω από εκεί ,όχι ότι ήταν άσχημα και τότε.Χαχαχα πού ξέρεις??Πάντως το 90 % των ανδρών συναδέλφων είχαν υπηρετήσει εκεί Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από τότε, έχει φτιαχτεί και η Εγνατία και για τους βορειοελλαδίτες ειδικά νομίζω είναι φιλέτο περιοχή.Πιστεύω θα πάρουν καμιά 20ρια μαθηματικούς στο νομό γενικά γιατί υπάρχουν και άλλα κενα που γνωρίζω, όχι οργανικά, αλλά κενά.
εμένα ως Λαρισαίο καλύτερα στον Εβρο παρά Δωδεκάνησα,γενικά με θάλασσα
Παράθεση από: valanidas στις Αυγούστου 06, 2010, 12:00:54 amεμένα ως Λαρισαίο καλύτερα στον Εβρο παρά Δωδεκάνησα,γενικά με θάλασσαΕίναι δική σου απόφαση και είναι και υποκειμενικό, κι εγώ δεν ήθελα νησί γιατί νιώθω εγκλωβισμένη και είναι το ίδιο ως απόσταση από Αθήνα που μένω εγώ.Και το άλλο κακό με το νησί είναι πως αν δεν πετύχεις καλό σύλλογο με ποιον θα κάνεις παρέα???Εμείς τουλάχιστον έχουμε πάρα πολλά σχολεία τριγύρω και κάνουμε παρέα και με άλλους
Έχεις απόλυτο δίκιο,πάντως ήμουνα πάρα πολύ καντέμης στην ζωή μου,έδωσα εξετάσεις από το Δημοτικό να πάω στο Γυμνάσιο την επόμενη χρονιά καταργήθηκαν οι εξετάσεις ,από το γυμνάσιο στο Λύκειο την επόμενη χρονιά καταργήθηκαν πάλι ,τώρα περνάω στον ασεπ η πρώτη φουρνιά 1 χρόνο οργανική η δεύτερη 3 χρόνια ας στο καλό τους αυτά τα 3 χρόνια δεν τρώγονται με τίποτα στα 45 σου.
πάρα πολλά κενά ???άδειος νομός τελείως