0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: αγράμματος στις Αυγούστου 12, 2009, 10:32:19 pmευχαριστώ ιωάννα , αν και με κατεστρεψες μηπως ξέρεις τι συμβαίνει αν δεν τα κάνω; τα επαναλαμβάνω άλλη χρονιά,ας πούμε;Πρέπει να τα κάνεις οπωσδήποτε μέσα στην πρώτη διετία, γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μονιμοποίησή σου.Είναι πάντως δύσκολο να σου επιτρέψουν να μην τα κάνεις φέτος. Μέχρι πρόπερσι εξαρτιόταν από τα ΠΕΚ και δεν αναμειγνυόταν η
ευχαριστώ ιωάννα , αν και με κατεστρεψες μηπως ξέρεις τι συμβαίνει αν δεν τα κάνω; τα επαναλαμβάνω άλλη χρονιά,ας πούμε;
Πε02 κτλ Πότε λέτε να ανακοινωθούν οι διορισμοί Πέμπτη , παρασκευή ή μετά τον δεκαπενταυγουστο;;;Η αλφαβιτα είχε μια ανακοινωση απο τα νεα και έλεγε μετα τον 15αυγυστοΔεν είΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΌΜΩς;;;
Καλημέρα σε όλους.Σήμερα από ότι φαίνεται θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις.Με έχει καλέσει όμως σήμερα μία φίλη μου για όλη την ημέρα στο εξοχικό της στο Λαύριο.Προκύπτει λοιπόν το πρόβλημα για το πως θα ενημερωθώ. Μην μου πείτε να περιμένω το βράδυ γιατί η αγωνία μου είναι τεράστια!!!Εχει το Λαύριο intenet cafe; Όποιος γνωρίζει ή έχει κάποια άλλη ιδέα για το πως να ενημερωθώ ας μου απαντήσει.Έφη (ΠΕ03)
Καλημερα κι απο μενα! Λετε να μας κανουν καμια τετοια πλακα και να τα αφησουν απο βδομαδα??? Θα τρελαθουμε τελειως!!!!