0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α)Όταν θέλει να πάρει κάποιος άδεια ανατροφής το δηλώνει από την πρώτη μέρα στη β/θμια;Κ αν ναι, αυτό μπορεί να έχει 'επίπτωση' σε όχι κ τόσο καλή τοποθέτηση;β)Αν κάποιον τον πάνε σε διεύθυνση, ενώ διορίστηκε στη
Παράθεσηβ) Σε αυτή την περίπτωση τοποθετείται σε κάποιο σχολείο εικονικά. Εφόσον η τοποθέτηση γίνεται για τις ανάγκες της υπηρεσίας (τέτοιες είναι οι τοποθετήσεις των υπεράριθμων νεοδιόριστων σε γραφεία), παίρνει τα μόρια του σχολείου στο οποίο τον έχουν τοποθετησει.Πάντως θεωρώ ελάχιστα πιθανό να βγουν φιλόλογοι υπεράριθμοι στις Κυκλάδες.Δεν κατάλαβα καλά το β, δηλαδή:αν κάποιος διορίστηκε στη
β) Σε αυτή την περίπτωση τοποθετείται σε κάποιο σχολείο εικονικά. Εφόσον η τοποθέτηση γίνεται για τις ανάγκες της υπηρεσίας (τέτοιες είναι οι τοποθετήσεις των υπεράριθμων νεοδιόριστων σε γραφεία), παίρνει τα μόρια του σχολείου στο οποίο τον έχουν τοποθετησει.Πάντως θεωρώ ελάχιστα πιθανό να βγουν φιλόλογοι υπεράριθμοι στις Κυκλάδες.
Υπαρχουν ατομα απο εδω που δεν εχουν περασει ΑΣΕΠ και περιμενουν το διορισμο τους σημερα;
Παράθεση από: αγράμματος στις Αυγούστου 13, 2009, 03:05:49 pmΠαράθεση από: havito στις Αυγούστου 13, 2009, 03:01:47 pmΓ Φλωρινας και δεν είμαι καλά! Τελικά ο Θεός είναι μεγάλοςΕύχομαι σε όλους καλή αρχή και καλή ευκολίαάντε ρε αρειανάρα να κιτρινίσει και η φλώρινα κίτρινη είναι!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: havito στις Αυγούστου 13, 2009, 03:01:47 pmΓ Φλωρινας και δεν είμαι καλά! Τελικά ο Θεός είναι μεγάλοςΕύχομαι σε όλους καλή αρχή και καλή ευκολίαάντε ρε αρειανάρα να κιτρινίσει και η φλώρινα
Γ Φλωρινας και δεν είμαι καλά! Τελικά ο Θεός είναι μεγάλοςΕύχομαι σε όλους καλή αρχή και καλή ευκολία
Παράθεση από: dkerami στις Αυγούστου 13, 2009, 02:16:27 pmΕτοιμάσου να τ'ακούσεις με τη βλακεία που σε δέρνει Παίζουν ρε με τον πόνο των άλλων Nα του ζητησεις συγνωμη, ειχε δικιο το παιδι...
Ετοιμάσου να τ'ακούσεις με τη βλακεία που σε δέρνει Παίζουν ρε με τον πόνο των άλλων
Για Ζακυνθο δε ξερει κανεις κατι?