*

Αποστολέας Θέμα: Άρνηση ωρομισθίας  (Αναγνώστηκε 4324 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
Απ: Άρνηση ωρομισθίας
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 16, 2009, 11:46:56 pm »
να ρωτησω κ εγω κατι αλλο? αν με καλεσουν πχ απο τη β χανιων κ αρνηθω διαγραφομαι μονο απο τη β χανιων ή απο ολο το νομο χανιων?
Δεν διαγράφεσαι από πουθενά. Παραμένεις στον πίνακα με την αρχική σειρά που είσαι. Το ίδιο συμβαίνει και αν αποδεχτείς θέση και μετά παραιτηθείς. Επανεντάσσεσαι στον πίνακα πάλι στην αρχική σου σειρά.

Theoda, αυτό που λες, είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει. Με την αποδοχή της θέσης, διαγράφεσαι από τον πίνακα ωρομισθίων της περιφέρειας. Αν ήταν να μας καλούν συνέχεια μετά την αποδοχή, κάποια επαρχιακά σχολεία θα άλλαζαν καθηγητές 2 φορές το μήνα, μη σου πω και συχνότερα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:19:47 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 16, 2009, 11:57:43 pm »
ευχαριστω πολυ! εχω μπερδευτει η αληθεια ειναι γιατι ο καθενας μου λεει κ αλλα. στη ββαθμια που ρωτησα μου ειπαν χωρις ομως να ειναι σιγουρη η κοπελα οτι διαγραφομαι απο το νομο

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 16, 2009, 11:59:09 pm »
Ότι να'ναι λένε.
Δυο γνωστές μου ωρομίσθιες με το που παίρνουν πρέφα ότι άρχισαν να καλούν,πάνε στις διευθύνσεις και ρωτάνε για τα σχολεία που έχουν κενά
και να πω την αλήθεια μια χαρά συνεννοούνται και τελικά πάνε σε σχολείο που να τις βολεύει όσο γίνεται πιο πολύ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 17, 2009, 12:00:48 am από TEM »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 17, 2009, 01:06:57 am »
Ότι να'ναι λένε.
Δυο γνωστές μου ωρομίσθιες με το που παίρνουν πρέφα ότι άρχισαν να καλούν,πάνε στις διευθύνσεις και ρωτάνε για τα σχολεία που έχουν κενά
και να πω την αλήθεια μια χαρά συνεννοούνται και τελικά πάνε σε σχολείο που να τις βολεύει όσο γίνεται πιο πολύ.

TEM απάντησε μου κι εμένα σε κάτι please :) Αν θέλω να πάω δυσπρόσιτο, με δεδομένο ότι είμαι αρκετά ψηλά στον πίνακα, με ποιον τρόπο μπορώ να το προσπαθήσω;  

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:19:47 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 17, 2009, 01:09:45 am »
Να πας στη ΔΔΕ και να προσπαθήσεις να τα βρεις με τον υπεύθυνο.
Τουλάχιστον αυτές οι γνωστές μου,που ανέφερα και σε άλλο μήνυμα αυτό κάνουν.
Πάνε στη ΔΔΕ ή στη ΠΔΕ και καταφέρνουν και παίρνουν σχολεία που να τους βολεύουν,αφού είναι από Θεσ/κη και μετακινούνται μόνο το κτελ.
Εγώ πάντως αυτό θα έκανα.

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 17, 2009, 01:28:20 am »
Thanks!  :)

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 17, 2009, 01:30:33 am »
ναι αλλα τώρα θα σας μπερδεψω,
αν σε καλεσουν για 6 ώρες πρώτη, σε σβήνουν από τον πίνακα και μετα ενα άλλο σχολείο θέλει 11 ώρες παίρνουν τον απο κάτω. και ο απο κάτω σε προσπερνά

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 17, 2009, 01:32:29 am »
Οι περισσότεροι συμπληρώνουν 11ωρο και ας πάνε και σε 2 ή και σε περισσότερα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 17, 2009, 10:09:36 am »
Και οι λιγότεροι αποτελούν μια άβολη στατιστική. :-\

Αποσυνδεδεμένος artsatal

• Πλήρες μέλος
  • la vita e' bella
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 17, 2009, 10:33:25 am »
αν σε καλεσουν για 6 ώρες πρώτη, σε σβήνουν από τον πίνακα και μετα ενα άλλο σχολείο θέλει 11 ώρες παίρνουν τον απο κάτω. και ο απο κάτω σε προσπερνά

Κανονικά απο τη δευτεροβάθμια είναι υποχρεωμένοι να σε καλέσουν μεχρι τα συμπληρώσεις το ωράριό σου, δηλαδή π'ερα απο τις 6 ώρες που αναφέρεις μέχρι να συμπληρώσεις 10 ή 11/ωρο ανάλογα με το μάθημα... τα προβλήματα αρχίζουν εαν έχει κάποιος  απο την αρχή  το μέγιστο και φαίνεται "κλεισμένος" στο σύστημα!!! Εκεί θα πρέπει να παρακολουθεί πότε θα ανοιξουν οι θέσεις και να ελευθερωθεί απο το σύστημα ετσι ώστε να τον καλέσουν στην περιοχή που τον ενδιαφέρει (το ξέρω γιατί το έκανε μια συνάδελφος και παραιτήθηκε την Παρασκευη έχοντας ήδη α1,5 μήνα προυπηρεσίας και την Τρίτη την πήραν στον τόπο κατοικίας της)
la vita e' bella

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 17, 2009, 10:34:12 am »
Δυστυχώς θα υπάρξουν και τέτοιοι.
Αν δεν υπάρχουν ώρες..... :(
Υπάρχουν όμως και πολλοί που δε θέλουν να πάνε ούτε μισή ώρα μακρυά από το σπίτι τους,αλλά αυτό δεν του εμποδίζει να κλαφτούν.
Τα θέλουν όλα έτοιμα.

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 17, 2009, 06:39:28 pm »
ΠΑΙΔΙΑ   ΜΗΝ  ΑΡΝΗΣΤΕ  ΤΙΠΟΤΑ.  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΚΡΗ ΤΗΣ  ΓΗΣ.  ΕΙΝΑΙ  ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ  ΤΑ  ΠΡΩΤΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΑΛΛΑ  ΜΕΤΑ  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΣΤΕ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 17, 2009, 08:19:47 pm »

δυστυχώς, ΝΑΙ γίνεται!!!
γίνεται και κάτι άλλο πιο πονηρό!!! σου τηλ και σου λεν έχουμε 2 ώρες! (λίγες ώρες) ο λόγος προφανής!!! αρνείσαι! και τηλ στον επόμενο που είναι "ημέτερος" και του δίνουν τις 11!!!

αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι! μια β/βάθμια έχει στο σύστημα(υπολογιστή) τους 10 πρώτους του πίνακα. δεν "βλέπει" τους άλλους παρακάτω! τώρα, αν θέλει να βολέψει τον 3ο (λέμε τώρα, υποθετικό αλλά γίνεται!!!), τηλ στον 1ο και του λέει σου δίνω 4ώρες....αν ο άλλος έχει πδσ πχ 8, δεν τις παίρνει, αφού 8+4=12 και δεν μπορείς να κάνεις και παζάρια....θα ταιριάζει και το πρόγραμμα; αν το 1 σχολείο απέχει από το άλλο πολλά χλμ; κτλ κτλ οπότε συνήθως αρνείται τις ώρες...
κάνουν το ίδιο με το 2ο....ίσως αρνηθεί...οπότε βολέψαν τον 3ο με 10 ή και 11 ώρες!!!

δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!!
ο Διευθυντής του σχολείου που ήμουνα όταν έκανα πδσ, μας έλεγε κάτι σοφό: "το κιν ανά χείρας, 24 ώρες το 24ωρο...μην τύχει και δεν το ακούσετε...όσες ώρες και αν σας δώσουν, πάρτε τες..ακόμη και μία...οπότε, μόλις την πάρεις την ώρα, μετά έχεις το νού σου αν άλλα σχολεία έχουν ώρες κενό και τις ζητάς πλέον με κάθε νόμιμο δικαίωμα, ώστε να συμπληρώσεις 11ωρο!!!"

δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά κάποιου διευθυντή σχολικής μονάδας, που νομίζω πως κάτι ξέρει παραπάνω από μας για να το λέει!
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 18, 2009, 05:07:25 pm »
Κανονικά απο τη δευτεροβάθμια είναι υποχρεωμένοι να σε καλέσουν μεχρι τα συμπληρώσεις το ωράριό σου, δηλαδή π'ερα απο τις 6 ώρες που αναφέρεις μέχρι να συμπληρώσεις 10 ή 11/ωρο ανάλογα με το μάθημα...

"Υποχρεωμενοι" στα χαρτια. Αλλά στην πρακτικη, οταν οι απο πανω ηδη εργαζονται με καποιες ωρες (π.χ. 7) και ξαφνικα στη διαρκεια της χρονιας προκυψει 10/11ωρο (π.χ. καθηγητρια ή αναπληρωτρια παιρνει αδεια ή ωρομισθιος αποχωρει για αναπληρωτης), η ΔΔΕ δεν προκειται να το σπασει για να στειλει 2 ωρομισθιους της ιδιας ειδικοτητας στο ιδιο σχολειο. Οι απο πανω συνεχιζουν με τις ωρες που εχουν κι ο τυχερος απο κατω παιρνει το 10/11ωρο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)