0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: papagalia στις Αυγούστου 26, 2009, 10:13:31 amφρέσκα νέα!!! το πιθανότερο αύριο θα κληθεί η πρώτη φάση. θα μας πάρουν στο κινητό, από τη δευτεροβάθμια στην οποία θα προσληφθούμε. θα καλέσουν περίπου όσους και το 2008, αλλά δεν ήταν βέβαιος. μου είπε 400-500 άτομα. υπάρχει και για σήμερα μια πιθανότητα αλλά μικρή.400-500 φιλολογοι λιγοι δεν ειναι;;;δε μου φτανουν!
φρέσκα νέα!!! το πιθανότερο αύριο θα κληθεί η πρώτη φάση. θα μας πάρουν στο κινητό, από τη δευτεροβάθμια στην οποία θα προσληφθούμε. θα καλέσουν περίπου όσους και το 2008, αλλά δεν ήταν βέβαιος. μου είπε 400-500 άτομα. υπάρχει και για σήμερα μια πιθανότητα αλλά μικρή.
Ευχαριστούμε πολύ !
Φορτίζουμε τα κινητά μας τώρα και τα βάζουμε στο δυνατό και με δόνηση μαζί!!!! ζζζ ζζζ ζζζ ζζζ!!!!!! ;
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 26, 2009, 10:17:37 amΕυχαριστούμε πολύ !χμ...εσυ εδω??...δε νομιζεις οτι θαπρεπε να απολαμβανεις ηδη τον καφε σου σε Αμστερνταμιανο καφε??
Είμαι ορικά για πρώρη φάση και τα χω παίξει .Έχω 410+ χωρίς να έχω αφαορέσει πολύτεκνους
Παράθεση από: papagalia στις Αυγούστου 26, 2009, 10:28:24 amΦορτίζουμε τα κινητά μας τώρα και τα βάζουμε στο δυνατό και με δόνηση μαζί!!!! ζζζ ζζζ ζζζ ζζζ!!!!!! ; αντι για smsθα μας παίρνουν τηλ φέτος?
Παράθεση από: smarw στις Αυγούστου 26, 2009, 10:29:36 amΠαράθεση από: papagalia στις Αυγούστου 26, 2009, 10:28:24 amΦορτίζουμε τα κινητά μας τώρα και τα βάζουμε στο δυνατό και με δόνηση μαζί!!!! ζζζ ζζζ ζζζ ζζζ!!!!!! ; αντι για smsθα μας παίρνουν τηλ φέτος?στον υπολογιστη θα τα δουμε!δεν ειναι εποχη για εξοδα