0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή, μέχρι τις 12 θα γίνονται κανονικά μαθήματα (να προγραμματίσουμε την ύλη μας);
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 30, 2010, 10:27:26 amΔηλαδή, μέχρι τις 12 θα γίνονται κανονικά μαθήματα (να προγραμματίσουμε την ύλη μας);Αν βρίσκουμε μαθητές, ναι, τα μαθήματα θα γίνονται κανονικά Πάντως και πέρσι έτσι νωρίς είχαν αρχίσει οι πανελλήνιες εξετάσεις (15 Μαίου). Πέρσι βέβαια το επιχείρημα ήταν οι ευρωεκλογές ενώ η μείωση των εξόδων είχε να κάνει με την αλλαγή των ημερών διεξαγωγής τους (όχι Σάββατα). Φέτος το επιχείρημα (που δεν λέγεται) είναι να τελειώνουμε, να κλείσουν τα σχολεία, να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο...
Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Πέρυσι είχε έρθει, νωρίς, αν θυμάμαι καλά κάποιο χαρτί, για να δηλώσεις αν έχεις κάποιο κώλυμα για να είσαι επιτηρητής. Φέτος δεν έχει έρθει ακόμη ή επειδή είμαι σε γυμνάσιο, δε θα έρθει καθόλου σε μας; Και κάτι άλλο, τι είδους κώλυμα μπορείς να δηλώσεις, εκτός φυσικά από λόγους υγείας, για να μην είσαι επιτηρητής;
Γεια σου ρε kozzi1, με τις ξεκάθαρες απαντήσεις σου! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΡΙΑ, γιατί πέρυσι την πάτησα, αφού νόμιζα ότι στέλνουν μόνο μόνιμους. Γι΄αυτό ρωτάω πώς μπορούμε να το αποφύγουμε, εμείς οι ταπεινοί αναπληρωτές που δεν έχουμε παιδιά και ανήψια υποψήφιους. Και δε μου λες, αν είναι, σε στέλνουν στην περιοχή που υπηρετείς;
Ποιος κερνάει... η ΤΙμημένη διεύθυνση του ΕΠΑΛ; Ρε ούτε με... σοκολατόπιτα δεν πείθομαι, ποια μπουγάτσα με κρέμα!Πάντως, καλό θα είναι να λάβουμε τα μέτρα μας, γιατί αλλιώς μας βλέπω να ξυπνάμε από τις 4 τα χαράματα, για να είμαστε στην... ηρωική μας περιφέρεια!