0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαμενος χρονος για καποιους ισως, για μενα οχι. εχω ακομα στα χερια μου τα διορθωμενα γραπτα μου απο τον ασεπ του 2007 και πιστεψτε με ειδικα στην διδακτικη καταλαβα το μεγαλο μου λαθος. θεωρω αυτονοητο δικαιωμα του οποιουδηποτε διαγωνιζομενου να εχει προσβαση στο γραπτο του και στις λυσεις, βασικη αρχη της αυτοαξιολογησης (για να μην μιλησω για διαφανεια).τωρα αν καποιοι νομιζουν πως θα δουν ονοματα διορθωτων για να τους "κυνηγησουν" (πραγμα που δεν με βρισκει ιδιαιτερως αντιθετη... ) ή οτι θα μας κανουν τη χαρη να δουμε δοκιμια διορθωσεων διπλα σε καθε λαθος ή "λάθος" μας, μαλλον περιμενουν ματαια τους βαρβαρους.υγ1. δεν ειπε κανεις οτι ειναι πανακεια, ειναι ομως Η αρχη για την οποιαδηποτε αυτοβελτιωση.υγ2. ακομα και απο 1 καθολου διορθωμενο γραπτο μπορεις να βγαλεις πολυ χρησιμα συμπερασματα.
Εμένα με ειδοποίησαν αρχικά ταχυδρομικά και εκλεισα ραντεβού όπου έγινε επίδειξη του γραπτού μου (όχι φωτοτυπία)Μην περιμένετε να δείτε κάτι σημειωμενό. Το μόνο που στην ουσία βλέπεις είναι οι βαθμοί από τους βαθμολογητές.
με ποιά διαδικασία απέκτησες αντίγραφα των γραπτών σου;
Παράθεση από: dimstella στις Οκτωβρίου 30, 2009, 04:56:55 pmμε ποιά διαδικασία απέκτησες αντίγραφα των γραπτών σου;πραγματικά , θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας ενημερώσεις για τη διαδικασία που ακολουθείται..όπως επίσης και πως "βελτιώνεται " η αποδοσή σου βλέποντας το γραπτό σου όταν δεν σου δίνουν τις σωστές απαντήσεις κ ούτε διορθωμένα είναι τα γραπτά...ή υπάρχει διαδικασία με την οποια ενημερώνεσαι για το τί τελικά εκλαμβάνουν ως σωστό;;
θα δω το γραπτό μου στις 4 Νοέμβρη στο ασεπ ..μου είπαν ότι δεν μπορώ να το φωτοτυπήσω ,, μόνο να κρατήσω κάποιες σημειώσεις.. θα σας πω την Τετάρτη..
Παράθεση από: dimstella στις Οκτωβρίου 30, 2009, 04:56:55 pmμε ποιά διαδικασία απέκτησες αντίγραφα των γραπτών σου;http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=6985.msg80664#msg80664