0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορεις να κανεις prejunior εφοσον εχεις χρονο...εννοω το παιδι ειναι ακομα β δημοτικου. και εφοσον εχει διασπαση προσοχης θα χρειαστουν πολλες επαναληψεις για να εμπεδωσει τα βασικα. γενικα δουλεψε οσο μπορεις με αυτοκολλητα, ζωγραφιες , ισως βιντεακια παιδικα για να κρατας την προσοχη του παιδιου αμειωτη. τα παδιια αυτα θελουν κινητρα συνεχως...μπορεις βεβαια να αρχισεις και την junior A μεσα στην χρονια αν πανε καλα τα πραγματα!Good luck!
Aντιγόνη το wonderland pre junior είναι πάαααρα πολύ παιδικό και ένα παιδί β δημοτικού θα το βαρεθεί. Δεν έχει κάν εισαγωγή στο αγγλικό αλφάβητο. Εγώ το δουλεύω σε φροντ. σε παιδάκια 4-5 χρονών. Σε παιδάκια από α δημοτικού και πάνω κάνω το Tiny Town η The cat is back για prejunior ή οποιοδήποτε αλλό βιβλίο για αυτό το επίπεδο με εισαγωγή στα γράμματα.
Mια φορά που έκανα pre junior (σε ιδιαίτερο κιόλας) έκανα το yazoo - longman. ήταν πολύ ευχάριστο και για το παιδί και εμένα μου άρεσε πολύ. Άλλα μην σταθείς μόνο στο βιβλίο, ετοίμασε και πολύ υλικό δικό σου, βρες με τον καιρό τι αρέσει (χόμπυ κτλπ.) κ στο πιτσιρίκι και προσάρμοσε το υλικό σου πάνω σε αυτό. Έχει πολύ προετοιμασία το Pre junior....