0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια Χαρά, illusion!Αυτό που δεν καταλαβαίνω στην τοποθέτησή σου (παρ'ότι βρισκόμαστε λίγο πολύ στην ίδια θέση) είναι το γιατί πρέπει να "τιμωρηθούνε" όσοι δεν πέρασαν από ΑΣΕΠ.Προκηρύχθηκαν 12 θέσεις ,οι αιτήσεις ήταν γύρω στις 650 και στα εξεταστικά κέντρα έφτασαν 100 περίπου λιγότεροι.Υπό αυτούς τους όρους, δεν σου φαίνεται δικαιολογημένο το ότι κάποιοι δεν θέλησανε να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία; Και μιλάμε για ανθρώπους που είναι χρόνια ωρομίσθιοι.Αν έχεις δουλέψει σε ολοήμερο, θα ξέρεις πως είναι τα πράγματα.Να διευκρινίσω ότι δεν έχω και εγώ μόρια προυπηρεσίας, αλλά δεν μου αρέσει η λογική που λέει ότι κάθε φορά που φαίνεται να αλλάζει κάτι για τον κλάδο, θα πρέπει να κοιτάζουνε οι μεν πως θα πετάξουνε έξω τους δε.Φιλικά όλα αυτά...
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουνίου 10, 2010, 02:39:08 pmη βάση είναι το 55. αυτή δεν ίσχυε και στους δύο προηγούμενους; ...ναι, αλλα..."Αν έχουν λάβει μέρος σε διαγωνισμό και έχουν συγκεντρώσει μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από πενήντα (50) μονάδες, λαμβάνεται υπόψη αυτός ο βαθμός." ...λεει...αναφερεται μονο στους 24+
η βάση είναι το 55. αυτή δεν ίσχυε και στους δύο προηγούμενους;
Παράθεση από: iLLuSioN στις Ιουνίου 10, 2010, 03:04:53 pmΕαν κάποιος δεν κατέβηκε να δώσει ΑΣΕΠ αλλά έχει 24μηνο προυπηρεσίας πάλι θα θεωρείται ότι έχει πιάσει βάση ΑΣΕΠ;Ακριβώς!! Για πες μου τώρα ποια λογική και δικαιοσύνη έχει αυτό...;!! Που ειδικά για κορεσμένους κλάδους για να έχει κάποιος 24 μήνες προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ ήταν σίγουρα βυσματάρα....!!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα.....όχι που λέει η πανηλίθια πως όλοι θα περνάνε από διαδικασία ΑΣΕΠ!! Όσοι δεν είχαν και δεν έχουν τρελή άκρη θα περνάνε πάλι από ΑΣΕΠ!
Εαν κάποιος δεν κατέβηκε να δώσει ΑΣΕΠ αλλά έχει 24μηνο προυπηρεσίας πάλι θα θεωρείται ότι έχει πιάσει βάση ΑΣΕΠ;
Ευχαριστώ και εγω με τη σειρα μου ..... δεν έχω προυπηρεσία, έχω καλή σειρα στον πίνακα του ασεπ 667 θέση αλλά κακή σειρα στον πίνακα αναπληρωτών 1891. τώρα τι σειρα πιστευεις θα εχω στον πίνακα αναπληρωτών????και όταν λέμε πίνακας καταταξης αναπληρωτών, στον οποίο ανήκω φέτος είναι ο ενιαίος???
npanaq ήθελα να ρωτήσω, ξέρεις μήπως αν στις φετινές αιτήσεις αναπληρωτών θα μετρήσει ο βαθμός πτυχίου; Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων που μας βοηθάς.
καποιος που μολις πηρε πτυχιο, χωρις ασεπ ακομα κ προυπηρεσια εχει το δικαιωμα να κανει αιτηση? δλδ. θα υπαρχουν οι πινακες μηδενικης προυπηρεσιας?το ρωταω για συγγενη μου που τελειωσε την αγγλικη το δεκεμβρη κ στον κλαδο μας μεχρι κ φετος παιρναν ωρομισθιους με μηδενικη προυπηρεσια σε κυκλαδες κ δωδεκανησα τουλαχιστον.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 10, 2010, 03:26:53 pmΠαράθεση από: iLLuSioN στις Ιουνίου 10, 2010, 03:04:53 pmΕαν κάποιος δεν κατέβηκε να δώσει ΑΣΕΠ αλλά έχει 24μηνο προυπηρεσίας πάλι θα θεωρείται ότι έχει πιάσει βάση ΑΣΕΠ;Ακριβώς!! Για πες μου τώρα ποια λογική και δικαιοσύνη έχει αυτό...;!! Που ειδικά για κορεσμένους κλάδους για να έχει κάποιος 24 μήνες προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ ήταν σίγουρα βυσματάρα....!!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα.....όχι που λέει η πανηλίθια πως όλοι θα περνάνε από διαδικασία ΑΣΕΠ!! Όσοι δεν είχαν και δεν έχουν τρελή άκρη θα περνάνε πάλι από ΑΣΕΠ!Χαλαρώστε λίγο... Έίναι δώρο-άδωρο, για κάποιον που έχει 24 μήνες προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία ΑΣΕΠ η ένταξη στο νέο πίνακα με βαθμό 50. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά θα είναι πιο πίσω και από τον τελευταίο επιτυχών του ΑΣΕΠ από τη στιγμή που από προϋπηρεσία και βάση θα έχει σύνολο 53,6 μόρια. Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστεί να δώσει και να περάσει τη βάση
Δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλου αλλα ο αναπληρωτης μειωμενου ωραριου τι μισθολογικη διαφορα θα εχει απο αυτον με πληρες ωραριο?