*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 276836 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος iLLuSioN

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 (λέμε τώρα...)
« Απάντηση #294 στις: Ιουνίου 10, 2010, 03:47:06 pm »
Μα εγώ το βλέπω και από μένα. Είμαι ΠΕ32 θεατρολόγων. Από τα 800 άτομα που δώσαμε πετύχαμε τα 170. Εφόσον έπαιρνε μόνο επιτυχόντες ασεπ θα ήμουν γύρω στην 80-100 θέση πανελλαδικά. Ενώ τώρα ενδέχεται να μη με καλέσουν καν για αναπληρώτρια αφού θα είμαι γύρω στα 350-400!!!Παράλογο;Τι να πεις...Και υπάρχουν άτομα που δεν κατέβηκαν καν να δώσουν ΑΣΕΠ ( και ας αποτύγχαναν) και τώρα θα μονιμοποιηθούν.Α ρε Ελλάδα με τα ωραία σου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:42:53 »

Αποσυνδεδεμένος millhaven

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιουνίου 10, 2010, 04:24:47 pm »
Γεια Χαρά, illusion!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω στην τοποθέτησή σου (παρ'ότι βρισκόμαστε λίγο πολύ στην ίδια θέση) είναι το γιατί πρέπει να "τιμωρηθούνε" όσοι δεν πέρασαν από ΑΣΕΠ.Προκηρύχθηκαν 12 θέσεις ,οι αιτήσεις ήταν γύρω στις 650 και στα εξεταστικά κέντρα έφτασαν 100 περίπου λιγότεροι.Υπό αυτούς τους όρους, δεν σου φαίνεται δικαιολογημένο το ότι κάποιοι δεν θέλησανε να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία; Και μιλάμε για ανθρώπους που είναι χρόνια ωρομίσθιοι.Αν έχεις δουλέψει σε ολοήμερο, θα ξέρεις πως είναι τα πράγματα.Να διευκρινίσω ότι δεν έχω και εγώ μόρια προυπηρεσίας, αλλά δεν μου αρέσει η λογική που λέει ότι κάθε φορά που φαίνεται να αλλάζει κάτι για τον κλάδο, θα πρέπει να κοιτάζουνε οι μεν πως θα πετάξουνε έξω τους δε.

Φιλικά όλα αυτά... :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιουνίου 10, 2010, 04:32:26 pm »
Γεια Χαρά, illusion!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω στην τοποθέτησή σου (παρ'ότι βρισκόμαστε λίγο πολύ στην ίδια θέση) είναι το γιατί πρέπει να "τιμωρηθούνε" όσοι δεν πέρασαν από ΑΣΕΠ.Προκηρύχθηκαν 12 θέσεις ,οι αιτήσεις ήταν γύρω στις 650 και στα εξεταστικά κέντρα έφτασαν 100 περίπου λιγότεροι.Υπό αυτούς τους όρους, δεν σου φαίνεται δικαιολογημένο το ότι κάποιοι δεν θέλησανε να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία; Και μιλάμε για ανθρώπους που είναι χρόνια ωρομίσθιοι.Αν έχεις δουλέψει σε ολοήμερο, θα ξέρεις πως είναι τα πράγματα.Να διευκρινίσω ότι δεν έχω και εγώ μόρια προυπηρεσίας, αλλά δεν μου αρέσει η λογική που λέει ότι κάθε φορά που φαίνεται να αλλάζει κάτι για τον κλάδο, θα πρέπει να κοιτάζουνε οι μεν πως θα πετάξουνε έξω τους δε.

Φιλικά όλα αυτά... :)
Στην περίπτωση του κλαδου σας είναι αλλιώς τα πράγματα...αλλά εγώ πριν είπα ειδικά για τους κορεσμένους κλάδους όπως οι φιλόλογοι και οι μαθηματικοί που για να πάνε έστω και ωρομίσθιοι πρέπει να περάσουν ΑΣΕΠ....και σ'αυτήν την περίπτωση έχουν περάσει και το λούκι του ΑΣΕΠ και το λούκι  της ωρομισθίας για κάποια χρόνια και ξαφνικά κάποιοι που είχαν μπάρμπα και βρέθηκαν σε ένα εκκλησιαστικό λύκειο,στη Σιβιτανίδειο ή και σε ένα ιδιωτικό και μάζεψαν μήνες κατευθείαν ως αναπληρωτές,χωρίς ΑΣΕΠ,χωρίς ωρομισθίες κτλ. να βρεθούν μπροστά τους με αβαντάζ για διορισμό...;; Εξοργιστικό δεν είναι...;;;
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιουνίου 10, 2010, 04:42:07 pm »
η βάση είναι το 55. αυτή δεν ίσχυε και στους δύο προηγούμενους;

...ναι, αλλα..."Αν έχουν λάβει μέρος σε διαγωνισμό και έχουν συγκεντρώσει μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από πενήντα (50) μονάδες, λαμβάνεται υπόψη αυτός ο βαθμός." ...λεει...αναφερεται μονο στους 24+

Καλή ερώτηση kozz1. Νομίζω ότι στον πίνακα θα μπαίνει κάποιος με ολόκληρη την βαθμολογία ΑΣΕΠ. Δεν θα αφαιρείται δηλαδή η βάση και μετά θα υπολογίζονται τα μόρια του ΑΣΕΠ για τον πίνακα. Αυτό άλλωστε ισχύει και τώρα. Απλά στην περίπτωση του 24μηνου μπαίνουν στους πίνακες με 50 μόρια αν δεν πετύχουν στον ΑΣΕΠ και θεωρούνται επιτυχόντες με 50 και πάνω. Άρα η ατυχούλα κατά την γνώμη έχει δίκιο που σου απαντά 60 μόρια και όχι 5 ή 10. Στο νέο νομοσχέδιο δεν υπάρχει κάτι που να αναιρεί το παλιό σ αυτό το θέμα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:42:53 »

Αποσυνδεδεμένος iLLuSioN

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιουνίου 10, 2010, 04:50:53 pm »
Απλά millheaven μου το πρόβλημα μου δεν είναι με όσους δώσανε ΑΣΕΠ  αλλά με όσους δεν είχαν μπει καν στην διαδικασία να δώσουν ενώ ήξεραν οτι ισχύει το 24+επιτύχια ΑΣΕΠ και τώρα θα μονιμοποιηθούν.Γιατί όπως ξέρεις λόγω του 24μηνου+ ΑΣΕΠ διοριστήκανε τελικά γύρω στους 70 θεατρολόγους αντί τις 20 οργανικές. Αυτό δεν είναι αδικία για εκείνους; Όπως επίσης αυτό που φοβάμαι όπως από την μια στιγμή στην άλλη δόθηκε β ανάθεση στους δασκάλους για τα εικαστικά και την μουσική μη γίνει τελευταία στιγμή και σε μας το ίδιο.Οπότε ούτε τους μισούς από ότι υπολογίζουμε  θα πάρουν. Πιστεψέ με δεν θέλω να πετάξω έξω τους δε απλά νιώθω να πνίγομαι για τις μέρες -μήνες που διάβασα άδικα. α και για να μη ξεχνιόμαστε έχουμε και τους συνάδελφους ηθοποιούς που περιμένουν στην γωνία:) Καλή τύχη σε όλους μας τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:33:29 pm »
Έλεος ρε παιδιά σας παρακαλώ ειλικρινά όχι ΚΑΙ εδώ η ίδια αντιπαράθεση..
Καλή επιτυχία σε όλους μας και κυρίως καλή δύναμη που σίγουρα θα τη χρειαστούμε  όπως και να έρθουν τα πράγματα..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος iLLuSioN

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:41:55 pm »
Έχεις δίκιο ;)

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #301 στις: Ιουνίου 10, 2010, 06:50:49 pm »
Εαν κάποιος δεν κατέβηκε να δώσει ΑΣΕΠ αλλά έχει 24μηνο προυπηρεσίας πάλι θα θεωρείται ότι έχει πιάσει βάση ΑΣΕΠ;
Ακριβώς!! Για πες μου τώρα ποια λογική και δικαιοσύνη έχει αυτό...;!! Που ειδικά για κορεσμένους κλάδους για να έχει κάποιος 24 μήνες προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ ήταν σίγουρα βυσματάρα....!!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα.....όχι που λέει η πανηλίθια πως όλοι θα περνάνε από διαδικασία ΑΣΕΠ!! Όσοι δεν είχαν και δεν έχουν τρελή άκρη θα περνάνε πάλι από ΑΣΕΠ!

Χαλαρώστε λίγο... Έίναι δώρο-άδωρο, για κάποιον που έχει 24 μήνες προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία ΑΣΕΠ η ένταξη στο νέο πίνακα με βαθμό 50. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά θα είναι πιο πίσω και από τον τελευταίο επιτυχών του ΑΣΕΠ από τη στιγμή που από προϋπηρεσία και βάση θα έχει σύνολο 53,6 μόρια. Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστεί να δώσει και να περάσει τη βάση
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: αίτηση αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2010-2011
« Απάντηση #302 στις: Ιουνίου 10, 2010, 06:52:37 pm »
Ευχαριστώ και εγω με τη σειρα μου ..... δεν έχω προυπηρεσία, έχω καλή σειρα στον πίνακα του ασεπ 667 θέση αλλά κακή σειρα στον πίνακα αναπληρωτών 1891. τώρα τι σειρα πιστευεις θα εχω στον πίνακα αναπληρωτών????και όταν λέμε πίνακας καταταξης αναπληρωτών, στον οποίο ανήκω φέτος είναι ο ενιαίος???
Το άτομο που είναι στη θέση 667 στη λίστα του ΑΣΕΠ είναι στη θέση 977 του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών, και στον καινούργιο εκτιμώμενο πίνακα στη θέση 939 - (αριθμό φετινών διοριστέων). Ναι, ενιαίος λέγεται.
npanaq ήθελα να ρωτήσω, ξέρεις μήπως αν στις φετινές αιτήσεις αναπληρωτών θα μετρήσει ο βαθμός πτυχίου; Σ ευχαριστώ εκ των  προτέρων που μας βοηθάς.
Μετράει πάντοτε η ταξινόμηση του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών: σύνολο μορίων (φθίνουσα), ημερομηνία πτυχίου (αύξουσα) και βαθμός πτυχίου (φθίνουσα). Αν όλα αυτά είναι ίδια, το σύστημα εππιλέγει τυχαία και αυτόματα.

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιουνίου 10, 2010, 08:47:39 pm »
καποιος που μολις πηρε πτυχιο, χωρις ασεπ ακομα κ προυπηρεσια εχει το δικαιωμα να κανει αιτηση? δλδ. θα υπαρχουν οι πινακες μηδενικης προυπηρεσιας?

το ρωταω για συγγενη μου που τελειωσε την αγγλικη το δεκεμβρη κ στον κλαδο μας μεχρι κ φετος παιρναν ωρομισθιους με μηδενικη προυπηρεσια σε κυκλαδες κ δωδεκανησα τουλαχιστον.

Λογικα πρεπει να υπαρχει και πινακας μηδενικης προυπηρεσιας, παιρνοντας ως παραδειγμα τον κλαδο μου αλλα και αλλους που μεχρι φετος δεν ειχαν ΑΣΕΠ...
''Es tan corto el amor, y es tan largo el olvido.Porque en noches como ésta la tuve entre mis brazos,mi alma no se contenta con haberla perdido.Aunque éste sea el último dolor que ella me causa,y éstos sean los últimos versos que yo le escribo.''
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιουνίου 10, 2010, 09:41:03 pm »
Εαν κάποιος δεν κατέβηκε να δώσει ΑΣΕΠ αλλά έχει 24μηνο προυπηρεσίας πάλι θα θεωρείται ότι έχει πιάσει βάση ΑΣΕΠ;
Ακριβώς!! Για πες μου τώρα ποια λογική και δικαιοσύνη έχει αυτό...;!! Που ειδικά για κορεσμένους κλάδους για να έχει κάποιος 24 μήνες προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ ήταν σίγουρα βυσματάρα....!!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα.....όχι που λέει η πανηλίθια πως όλοι θα περνάνε από διαδικασία ΑΣΕΠ!! Όσοι δεν είχαν και δεν έχουν τρελή άκρη θα περνάνε πάλι από ΑΣΕΠ!

Χαλαρώστε λίγο... Έίναι δώρο-άδωρο, για κάποιον που έχει 24 μήνες προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία ΑΣΕΠ η ένταξη στο νέο πίνακα με βαθμό 50. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά θα είναι πιο πίσω και από τον τελευταίο επιτυχών του ΑΣΕΠ από τη στιγμή που από προϋπηρεσία και βάση θα έχει σύνολο 53,6 μόρια. Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστεί να δώσει και να περάσει τη βάση

ο επιτυχών.. τον επιτυχόντα..
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Ιουνίου 10, 2010, 10:30:15 pm »
Δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλου αλλα ο αναπληρωτης μειωμενου ωραριου τι μισθολογικη διαφορα θα εχει απο αυτον με πληρες ωραριο?
''Es tan corto el amor, y es tan largo el olvido.Porque en noches como ésta la tuve entre mis brazos,mi alma no se contenta con haberla perdido.Aunque éste sea el último dolor que ella me causa,y éstos sean los últimos versos que yo le escribo.''
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Ιουνίου 10, 2010, 10:36:40 pm »
Δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλου αλλα ο αναπληρωτης μειωμενου ωραριου τι μισθολογικη διαφορα θα εχει απο αυτον με πληρες ωραριο?

Ίσως αναλογική με τις ώρες που θα κάνει.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιουνίου 10, 2010, 10:46:17 pm »
θα ανοιξουν πρωτα οι θεσεις πληρους ωραριου και μετα του μειωμενου ;
ή θα πανε συστημενες οπως αλλοτε οι θεσεις στις σχολες του ΟΑΕΔ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473