0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι θα γίνει ρε παιδιά με τις αιτήσεις? Έχουμε κανένα νέο?Άλλες χρονιές 12 Ιουνίου έληγε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και φέτος δε ξέρουμε ακόμη ούτε πως θα καταρτηθούν οι πίνακες,ούτε πως θα διαλέξουμε περιοχές ούτε τίποτα.Πόσο ακόμα θα παίζουνε με τα νεύρα μας και τις ζωές μας?
Πιθανόν κάποιος να αναφέρει κάτι μεσα στο φορουμ υπό κάποιο τίτλο, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, διάβασα μόνο τα πιο προσφατα γραφόμενα σας..
ευχαριστώ, γρήγορη συλλογή απαντήσεων πάντως καταλήγουμε πως δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα...
Παράθεση από: TEM στις Μαΐου 31, 2010, 06:17:23 pmΤι θα γίνει ρε παιδιά με τις αιτήσεις? Έχουμε κανένα νέο?Άλλες χρονιές 12 Ιουνίου έληγε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και φέτος δε ξέρουμε ακόμη ούτε πως θα καταρτηθούν οι πίνακες,ούτε πως θα διαλέξουμε περιοχές ούτε τίποτα.Πόσο ακόμα θα παίζουνε με τα νεύρα μας και τις ζωές μας?Το να μην γίνουν καθόλου αιτήσεις φέτος και να ισχύσουν για τη νέα σχολική χρονιά οι περσινές αιτήσεις (ακριβώς όπως είχαν γίνει όσον αφορά τις επιλογές των περιοχών) πως ακούγεται? Ελπίζω να κάνει λάθος η λογική μου...
Καλησπέρα!!Εμείς απο τη Σχολή έχουμε ενημέρωση πως θα καταρτιστούν πίνακες και μάλιστα τρέχουμε να πάρουμε το χαρτί αποδοχής πτυχίου μέχτι την 30η του Ιουνίου για να προλάβουμε να μπούμε...Απλά σας μεταφέρω όσα ξέρω!Καλή συνέχεια
Τελικα συναδελφοι απο που θα γινουν οι οποιες προσληψεις αναπληρωτων φετος? απο τον ισχυον πνακα αναπληρωτων μαζι με την φετινη προυπηρεσια ή απο τον ενιαιο πινακα διορισμων?.......δεν εχω καταλαβει!!!!!
δηλαδή θα καταρτίσουν πίνακες χωρίς προϋπηρεσία; ο νόμος δεν λέει οτι κλειδώνουν οι πίνακες; τι γίνεται;
Παράθεση από: mirigene στις Ιουνίου 01, 2010, 05:01:25 pmδηλαδή θα καταρτίσουν πίνακες χωρίς προϋπηρεσία; ο νόμος δεν λέει οτι κλειδώνουν οι πίνακες; τι γίνεται;Που υπάρχει το πρόβλημα να συμβούν και τα δύο? Μέχρι τώρα δεν υπήρχε και ο πίνακας Γ (μηδενικής προϋπηρεσίας)Νίκο, η λογική σου δεν έχει βάση...