0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αυτό το είδα, απλά λέω το λεκτικό ΑΜΩ και ΑΚΩ δεν είδα να γράφεται κάπου στην εγκύκλιο.Εμείς όμως έτσι γράφουμε δίπλα στις περιοχές?
Ρε παιδιά διάβασα την εγκύκλιο.Για ΑΜΩ κια ΑΚΩ δεν ειδα κάπου να γράφει.Το γράφουμε κάπου?ή το λέμε έτσι μεταξύ μας?και επιπλέον ούτε για το ομαδοπ. ειδικότητα αναφέρει κάτι.Στο 24/μηνο ή 30/μηνο τι να τσεκάρω?
Όχι, δεν επηρεάζει τον διορισμό σου.
Τα μόρια που θα έχεις στον πίνακα αναπληρωτών από τον ΑΣΕΠ.....
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση... Με μηδενική προυπηρεσία αξίζει τον κόπο να κάνω τα αίτηση έστω για ορομίσθια;;; Εγώ πιστεύω πως όχι αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας..Είμαι ΠΕ02 σε επαρχιακή πόλη
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν κάνει την αίτηση για αναπληρωτές και ωρομισθιους, θα έχει πρόβλημα να διοριστεί σε περίπτωση που επιτύχει στον ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν είναι λίγο χαζή η ερώτηση.... Εχω μηδενική προϋπηρεσία και επειδή έχω ένα μωράκι 10 μηνών δε θα μπορέσω να πάω σε επαρχία ακόμα και αν με καλούσαν.. Για εδώ, ξέρω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με καλέσουν γι' αυτό και δε βρίσκω συγκεκριμένο λόγο να πάω και να στηθώ με τις ώρες (και δεν εχω και που να αφήσω το μωρό)Αν, όμως, αυτή η αίτηση επηρεάζει σε κάτι το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ,θα έχω πρόβλημα