0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:09:51 pmΠαράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:30:03 pmΠαράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pmμηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω Γιατί δεν απαντάει κάποιος στον χριστιανό;;; Είναι και δική μου απορία αυτή. Δεν έχει ο καθένας από εμάς τη δυνατότητα να είναι ολημερίς κρεμασμένος στον η/υ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχω παρατηρήσει ότι το φόρουμ έχει γίνει γκέτο των όσων ασχολούνται συστηματικά με ένα θέμα και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Κι άλλη φορά έχει τύχει να ρωτάει κάποιος κάτι που είναι για εσάς δεδομένο και να μην του απαντάτε. Ο ενημερωτικός χαρακτήρας δηλ. του φόρουμ πήγε περίπατο; Αν είναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Κι ούτε είναι δυνατόν να ψάχνει ο άλλος κατεβατά ολόκληρα επί ώρες για να βρει κάτι που μπορεί -αν υπαρχει κανείς καλοπροαίρετος εδώ μέσα- να απαντηθεί σε λίγα λεπτά. ΕΛΕΟΣ!Διάβασε αυτό το τόπικ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=15198.0Όπως βλέπεις, στο χριστιανό απαντήσαμε!Αλήθεια μια απάντηση, κατά τη γνώμη σου, πόσες φορές πρέπει να δοθεί, για να νοιώσει εκείνος που τη δίνει ότι κουράστηκε; Επίσης, από πότε οι απαντήσεις, εδώ μέσα, απαιτούνται; Τέλος, όσοι μπαίνουν συχνά εδώ είσαι βέβαιη ότι πάσχουν από έλλειψη ενδιαφερόντων;Ας σ' ελεήσει άλλος, στην πρώτη ευκαιρία.
Παράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:30:03 pmΠαράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pmμηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω Γιατί δεν απαντάει κάποιος στον χριστιανό;;; Είναι και δική μου απορία αυτή. Δεν έχει ο καθένας από εμάς τη δυνατότητα να είναι ολημερίς κρεμασμένος στον η/υ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχω παρατηρήσει ότι το φόρουμ έχει γίνει γκέτο των όσων ασχολούνται συστηματικά με ένα θέμα και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Κι άλλη φορά έχει τύχει να ρωτάει κάποιος κάτι που είναι για εσάς δεδομένο και να μην του απαντάτε. Ο ενημερωτικός χαρακτήρας δηλ. του φόρουμ πήγε περίπατο; Αν είναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Κι ούτε είναι δυνατόν να ψάχνει ο άλλος κατεβατά ολόκληρα επί ώρες για να βρει κάτι που μπορεί -αν υπαρχει κανείς καλοπροαίρετος εδώ μέσα- να απαντηθεί σε λίγα λεπτά. ΕΛΕΟΣ!
Παράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pmμηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω
μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 09:36:34 pmΠαράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:09:51 pmΠαράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:30:03 pmΠαράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pmμηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω Γιατί δεν απαντάει κάποιος στον χριστιανό;;; Είναι και δική μου απορία αυτή. Δεν έχει ο καθένας από εμάς τη δυνατότητα να είναι ολημερίς κρεμασμένος στον η/υ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχω παρατηρήσει ότι το φόρουμ έχει γίνει γκέτο των όσων ασχολούνται συστηματικά με ένα θέμα και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Κι άλλη φορά έχει τύχει να ρωτάει κάποιος κάτι που είναι για εσάς δεδομένο και να μην του απαντάτε. Ο ενημερωτικός χαρακτήρας δηλ. του φόρουμ πήγε περίπατο; Αν είναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Κι ούτε είναι δυνατόν να ψάχνει ο άλλος κατεβατά ολόκληρα επί ώρες για να βρει κάτι που μπορεί -αν υπαρχει κανείς καλοπροαίρετος εδώ μέσα- να απαντηθεί σε λίγα λεπτά. ΕΛΕΟΣ!Διάβασε αυτό το τόπικ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=15198.0Όπως βλέπεις, στο χριστιανό απαντήσαμε!Αλήθεια μια απάντηση, κατά τη γνώμη σου, πόσες φορές πρέπει να δοθεί, για να νοιώσει εκείνος που τη δίνει ότι κουράστηκε; Επίσης, από πότε οι απαντήσεις, εδώ μέσα, απαιτούνται; Τέλος, όσοι μπαίνουν συχνά εδώ είσαι βέβαιη ότι πάσχουν από έλλειψη ενδιαφερόντων;Ας σ' ελεήσει άλλος, στην πρώτη ευκαιρία.Δεν καταλαβαίνω γιατί "μυγιάζεσαι"! Χαλάρωσε και κράτα το υφάκι για τον εαυτό σου!
Aνάξια κάθε άλλου λόγου.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 12:06:30 pmAνάξια κάθε άλλου λόγου.Τα όσα λες;;; Πράγματι. Συμφωνώ απολύτως!