0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα αμα βγεις αληθινος , πες μου που εισαι κ θα ρθω να σε κερασω προφιτερολ, παστα, παγωτο. ο.τι θελεις.
Παιδια σας λέω επακριβώς τι είπε στο συγγενικό μου πρόσωπο που του είπα να ρωτήσει ο Λυκουρέντζος........δεν πιστεύω να είπε ψέμματα
δλδ το -10 τι τοσο δυσκολο μπορει να σημαινει;;;το θεμα ειναι με τι καθηγητες καλυπτονται αυτα
Παράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 10:22:56 amδλδ το -10 τι τοσο δυσκολο μπορει να σημαινει;;;το θεμα ειναι με τι καθηγητες καλυπτονται αυταΜήπως είναι οι ώρες.Νομίζω ότι το κάθε σχολείο δηλώνει τις ώρες που υπολείπονται.Δεν είμαι σίγουρη.Ας μας πει κάποιος που ξέρει με σιγουριά.
Παράθεση από: EVA στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 10:42:21 amΠαράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 10:22:56 amδλδ το -10 τι τοσο δυσκολο μπορει να σημαινει;;;το θεμα ειναι με τι καθηγητες καλυπτονται αυταΜήπως είναι οι ώρες.Νομίζω ότι το κάθε σχολείο δηλώνει τις ώρες που υπολείπονται.Δεν είμαι σίγουρη.Ας μας πει κάποιος που ξέρει με σιγουριά.και αυτο να ειναι , τι καθηγητες θα παρουν σε αυτα τα κενα;;