0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το δούμε λογικά χωρίς να μας επηρεάζει το γεγονός ότι "καιγόμαστε" ...Στις προσλήψεις της α' φάσης το κείμενο ξεκινάει ως εξής: " Με απόφαση τπυ Υπουργού παιδείας..."Αν προκηρυχθούν εκλογές.. απ' όσο ξέρω οι υπουργοί παραιτούνται των καθηκόντων τους..Επομένως... εμείς πως θα προσληφθούμε??
Επειδή έχουν γίνει αιτήσεις για συνταξιοδότηση αλλά υπάρχει δυνατότητα ανάκλησης μέχρι τις 10/9, πιστεύω ότι η β φάση, που λογικά θα γίνει μετά, θα περιλαμβάνει αρκετά μεγάλο αριθμό φιλολόγων..Ωρομίσθιους μετά από ποια φάση αναπλ. είχαν πάρει πέρσυ; Πότε; Πίνακες ωρομισθίων δεν έχουν βγει ακόμα, έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ!! Για τους πίνακες ωρομισθίων ξέρει κανείς;
Παράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 03:09:57 pmΑν το δούμε λογικά χωρίς να μας επηρεάζει το γεγονός ότι "καιγόμαστε" ...Στις προσλήψεις της α' φάσης το κείμενο ξεκινάει ως εξής: " Με απόφαση τπυ Υπουργού παιδείας..."Αν προκηρυχθούν εκλογές.. απ' όσο ξέρω οι υπουργοί παραιτούνται των καθηκόντων τους..Επομένως... εμείς πως θα προσληφθούμε??Δεν παραιτείται η κυβέρνηση σε προεκλογική περίοδο, συνεχίζει το έργο της κανονικά. Μην ξεχνάς ότι όταν δεν υπάρχει κυβέρνηση, συγκροτείται υπηρεσιακή για να διεξαγάγει τις εκλογές. Χωρίς κυβέρνηση, εκλογές δεν γίνονται. Πρόβλημα παραμένει το γεγονός ότι σε προεκλογική περίοδο δεν γίνονται προσλήψεις στο δημόσιο, για να παταχθεί το ρουσφέτι, λες και δεν γίνονται τέτοια εκτος προεκλογικής περιόδου. Μπορεί από την άλλη, οι επικείμενες εκλογές να προκαλέσουν ένα μπαράζ διορισμών πριν την προκήρυξη τους, μπας και μας πείσουν να τους ψηφίσουμε... ας μην πω καμιά βαριά κουβέντα τώρα, έτσι όπως μας έχουνε κάνει. Αλλά όλα εικασίες είναι...
τιheaΟταν ειχε συμβει κατι παρομοιο πριν απο χρονια στον συζυγο μου ειχε βγει ανακοινωση οτι οι προσληψεις εκπαιδευτικων δεν υποκεινται στον περιοριστκο νομο για προσληψεις πριν τις εκλογες και οι προσληψεις εκπαιδευτικων συνεχιστηκαν κανονικα.