*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 289703 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #644 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:53:33 pm »
συγχαρητηρια σε ολους μας!το προωθησα σε αρκετους πολιτικους και στο neolaia.gr, οπου γραφεται πως ο αρης δεχεται ερωτησεις μεχρι την επομενη τεταρτη για να του τις μεταφερουν την επομενη παρασκευη.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:05:45 »

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #645 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:53:51 pm »
Καλησπέρα σας! Νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στις εφημερίδες γράφεται ότι το ζήτημα έχει ξεμπλοκαριστεί και από Δευτέρα θα προχωρήσουν σε προσλήψεις! Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια τέτοιου είδους κίνηση, αφού αν σκεφτείτε ψύχραιμα η καθυστέρηση δεν υφίσταται. Έχουμε μόλις 11/9 και μάλιστα τα σχολεία σήμερα άνοιξαν! Ηρεμία λοιπόν και ψυχραιμία. Θεωρώ γελοιοποίηση για τον κλάδο στον οποίο κι εγώ και πολλοί ανήκουμε να σταλεί ένα τέτοιο κείμενο. Η πληροφόρηση για όλα τα ζητήματα γνωρίζετε όλοι πως ίσως δεν είναι η καλύτερη, αλλά οφείλουμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο να ενημερωνόμαστε από πολλές πηγές και με κριτική διάθεση. Ας μην παρασυρόμαστε από την αγωνία μας που δικαιολογημένα έχουμε και προβαίνουμε σε βεβιασμένες κινήσεις. Επίσης η καθυστέρηση δεν πλήττει μόνο τον δικό μας κλάδο! Ούτε τα σχολεία χρειάζονται φιλολόγους μόνο για να λειτουργήσουν. Δεν είμαστε και ΘΕΟΙ ούτε υπερήρωες! Είμαι σύμφωνη με μια προσπάθεια να αναδειχθούν προβλήματα της παιδείας που σίγουρα όσοι είμαστε μέσα στο χώρο γνωρίζουμε καλύτερα, όμως τονίζω ξανά για το θέμα των προσλήψεων αναπληρωτών είναι δικαιολογημένη η άλλωστε μηδαμινή καθυστέρηση. Ακόμη η οποιαδήποτε ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου μας ειδικά δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο τους φιλολόγους... :-\! Στη δευτεροβάθμια υπάρχουν πολλές ειδικότητες εξίσου σημαντικές!  
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #646 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:55:35 pm »
κ εγω ζω επαρχια , δεν υπαρχει κανεις απο Αθηνα; Αμα εχει κανα λινκ πολυ ευχαριστως να βγω.Ν α στειλω ΜΕΙΛ  STO  esos, zoygla, troktiko;

Αχ τι γέλιο... Αχ ευτυχώς ξεσπάμε τουλάχιστον.

Τροκτικό και εσος έστειλα.

Στείλε το ζουγκλα , ασεπ και ΣΤΕ.

Να στο στείλω αν θες.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #647 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:57:34 pm »
Καλά ακόμη δεν προλάβαμε να κάνουμε κάτι.. και πέσανε να μας φάνε...??
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:05:45 »

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #648 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:00:01 pm »
Καλησπέρα σας! Νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στις εφημερίδες γράφεται ότι το ζήτημα έχει ξεμπλοκαριστεί και από Δευτέρα θα προχωρήσουν σε προσλήψεις! Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια τέτοιου είδους κίνηση, αφού αν σκεφτείτε ψύχραιμα η καθυστέρηση δεν υφίσταται. Έχουμε μόλις 11/9 και μάλιστα τα σχολεία σήμερα άνοιξαν! Ηρεμία λοιπόν και ψυχραιμία. Θεωρώ γελοιοποίηση για τον κλάδο στον οποίο κι εγώ και πολλοί ανήκουμε να σταλεί ένα τέτοιο κείμενο. Η πληροφόρηση για όλα τα ζητήματα γνωρίζετε όλοι πως ίσως δεν είναι η καλύτερη, αλλά οφείλουμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο να ενημερωνόμαστε από πολλές πηγές και με κριτική διάθεση. Ας μην παρασυρόμαστε από την αγωνία μας που δικαιολογημένα έχουμε και προβαίνουμε σε βεβιασμένες κινήσεις. Επίσης η καθυστέρηση δεν πλήττει μόνο τον δικό μας κλάδο! Ούτε τα σχολεία χρειάζονται φιλολόγους μόνο για να λειτουργήσουν. Δεν είμαστε και ΘΕΟΙ ούτε υπερήρωες! Είμαι σύμφωνη με μια προσπάθεια να αναδειχθούν προβλήματα της παιδείας που σίγουρα όσοι είμαστε μέσα στο χώρο γνωρίζουμε καλύτερα, όμως τονίζω ξανά για το θέμα των προσλήψεων αναπληρωτών είναι δικαιολογημένη η άλλωστε μηδαμινή καθυστέρηση. Ακόμη η οποιαδήποτε ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου μας ειδικά δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο τους φιλολόγους... :-\! Στη δευτεροβάθμια υπάρχουν πολλές ειδικότητες εξίσου σημαντικές! 

Σε ποια εφημερίδα αναφέρεται ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσουν προσλήψεις;
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #649 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:00:19 pm »
legend  αν εσυ θεωρεις αυτον τον εμπαιγμο, <τωρα , αυριο βγαινουν κ τωρα ερχεται το χαρτι κ παρτε μας ΑΥΡΙΟ ΤΗΛ Κ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑς ΠΟΥΜΕ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ >   τον θεωρεις μηδαμινη καθυστερηση , μπραβο για την υπομονη σου.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #650 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:03:15 pm »
συμφωνω για την ψυχραιμια, ομως αν δεν ασκησουμε πιεση εμεις οι αμεσα ενδιαφερομενοι, ισως δε βελτιωθουν εστω και λιγο τα πραγματα.ομως εμεις ειμαστε φιλολογοι και θα πρεπει να ενδιαφερομαστε κυριως για τον κλαδο μας, ο οποιος δεν εχει καποιο ουσιαστικο συλλογο εκπροσωπησης.επιπλεον οι δικες μας λογικοτατες διεκδικησεις (των αυτονοητων) ισως βοηθησουν τα πραγματα και σε αλλους κλαδους.ας μην ξεχναμε πως ισοδυναμουμε αριθμητικα με ολους τους αλλους κλαδους στο συνολο.δραστηριοποιηση διακρινω και στον τομεα της ειδικης αγωγης καθως δεν εγινε καμια προσληψη.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #651 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:08:33 pm »
Για αυτο δεν θα παμε μπροστα οι φιλολογοι, τοσο καιρο στο σαιτ των νηπιαγωγων κ της ειδικης αγωγης ξεσκιστηκαν στα ιμειλ κ πηραν φωτια κ εμεις με το που παμε να κανουμε την ελαχιστη κινηση να ακουστουμε , ρε αδερφε οτι υπαρχουμε αμεσως ακουγεται η προτροπη της ΗΡΕΜΙΑΣ.εΓΩ ευχομαι  μονο να μην επεληθευτει ατομο που εγραψε στην αλφα... οτι το ΣΤΕ λογου ΠΑΣΟΚ μπορει να μη δωσει την εξαιρεση

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #652 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:13:23 pm »
legend ξεχνάς μάλλον πως μόλις χθες λέγαν ότι περιμένουν την έγκριση-εξαίρεση από ώρα σε ώρα και ακόμη και σήμερα δεν έχει συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή!!!! αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τότε τι είναι; σε παραπέμπω  στις απαντήσεις του υπουργού που μόνο γενικόλογες φαμφαρολογίες είναι!!!
δεν κομματιζόμαστε εδώ μέσα....δεν είναι κομματικές οι κινήσεις μας!!! δουλειά θέλουμε!!! που στηρίζει την άποψή του το άτομο αυτό ότι το ΣτΕ δεν θα εξαιρέσει λόγω ΠΑΣΟΚ;

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #653 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:13:45 pm »
θωρώ οτι η πράξη των συναδέλφων ειναι αξιέπαινη και καθόλου απονενοημένη.... επιτέλους....ας προσυπογράψουμε χωρίς γκρίνια μια σπουδαία  κι αξιοπρεπή πράξη που δεν θίγει κανέναν...ενώ ίσα- ίσα ευνοεί όλους μας!!! Ας μην είμαστε μικροπρεπείς .είναι σημαντικό ό,τι διεκδικούμε να το κάνουμε ενωμένοι ανεξάρτητα από προσωπικές πεποιθήσεις Μπράβο, λοιπόν εκ μέρους μου για την πρωτοβουλία..... σε επόμενες κινήσεις σας -γιατί δεν σας πρόλαβα τώρα - θα με βρείτε δίπλα σας.
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #654 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:15:10 pm »
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην tihea και σε όλους όσοι στείλαμε τα στοιχεία μας συνυπογράφοντας το κείμενο. Δεν ξέρω για σας, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη να δουλέψω και δεν θεωρώ ντροπή να το ζητήσω ως νόμιμο δικαίωμα. Η αξιοπρέπεια μου δεν πλήττεται. Δεν κλείνω δρόμους, δεν πετάω λάσπη, ασκώ το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Τέλος συν Αθηνά και χείρα κίνει...Αλλιώς μέχρι το τέλος της χρονιάς...θα τρέχουμε να κλείνουμε...παράθυρα.....

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #655 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:15:50 pm »
"πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...."
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #656 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:17:28 pm »
Το εβγαλε η αλφαβητα κ το εσοσ παρακαλω τους διαχειριστες να το βγαλουν κ εδω στις ανακοινωσεις  στην αρχικη σελιδα

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #657 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:18:09 pm »
legend ξεχνάς μάλλον πως μόλις χθες λέγαν ότι περιμένουν την έγκριση-εξαίρεση από ώρα σε ώρα και ακόμη και σήμερα δεν έχει συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή!!!! αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τότε τι είναι; σε παραπέμπω  στις απαντήσεις του υπουργού που μόνο γενικόλογες φαμφαρολογίες είναι!!!
δεν κομματιζόμαστε εδώ μέσα....δεν είναι κομματικές οι κινήσεις μας!!! δουλειά θέλουμε!!! που στηρίζει την άποψή του το άτομο αυτό ότι το ΣτΕ δεν θα εξαιρέσει λόγω ΠΑΣΟΚ;

Το ΠΑΣΟΚ δε συμφωνεί με την εξαίρεση των εκπαιδευτικών από το πάγωμα των προσλήψεων γιατί έτσι θα έχει η κυβέρνηση την ευκαιρία να κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις. Αυτή είναι η θέση που διατυπώθηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συζητήσεων μέσα στην εβδομάδα. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δε θα δοθεί η εξαίρεση, σημαίνει όμως ότι το ΣτΕ θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:20:01 pm από dimitrisskar »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182673
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144