0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ εγω ζω επαρχια , δεν υπαρχει κανεις απο Αθηνα; Αμα εχει κανα λινκ πολυ ευχαριστως να βγω.Ν α στειλω ΜΕΙΛ STO esos, zoygla, troktiko;
Καλησπέρα σας! Νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στις εφημερίδες γράφεται ότι το ζήτημα έχει ξεμπλοκαριστεί και από Δευτέρα θα προχωρήσουν σε προσλήψεις! Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια τέτοιου είδους κίνηση, αφού αν σκεφτείτε ψύχραιμα η καθυστέρηση δεν υφίσταται. Έχουμε μόλις 11/9 και μάλιστα τα σχολεία σήμερα άνοιξαν! Ηρεμία λοιπόν και ψυχραιμία. Θεωρώ γελοιοποίηση για τον κλάδο στον οποίο κι εγώ και πολλοί ανήκουμε να σταλεί ένα τέτοιο κείμενο. Η πληροφόρηση για όλα τα ζητήματα γνωρίζετε όλοι πως ίσως δεν είναι η καλύτερη, αλλά οφείλουμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο να ενημερωνόμαστε από πολλές πηγές και με κριτική διάθεση. Ας μην παρασυρόμαστε από την αγωνία μας που δικαιολογημένα έχουμε και προβαίνουμε σε βεβιασμένες κινήσεις. Επίσης η καθυστέρηση δεν πλήττει μόνο τον δικό μας κλάδο! Ούτε τα σχολεία χρειάζονται φιλολόγους μόνο για να λειτουργήσουν. Δεν είμαστε και ΘΕΟΙ ούτε υπερήρωες! Είμαι σύμφωνη με μια προσπάθεια να αναδειχθούν προβλήματα της παιδείας που σίγουρα όσοι είμαστε μέσα στο χώρο γνωρίζουμε καλύτερα, όμως τονίζω ξανά για το θέμα των προσλήψεων αναπληρωτών είναι δικαιολογημένη η άλλωστε μηδαμινή καθυστέρηση. Ακόμη η οποιαδήποτε ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου μας ειδικά δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο τους φιλολόγους... ! Στη δευτεροβάθμια υπάρχουν πολλές ειδικότητες εξίσου σημαντικές!
legend ξεχνάς μάλλον πως μόλις χθες λέγαν ότι περιμένουν την έγκριση-εξαίρεση από ώρα σε ώρα και ακόμη και σήμερα δεν έχει συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή!!!! αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τότε τι είναι; σε παραπέμπω στις απαντήσεις του υπουργού που μόνο γενικόλογες φαμφαρολογίες είναι!!! δεν κομματιζόμαστε εδώ μέσα....δεν είναι κομματικές οι κινήσεις μας!!! δουλειά θέλουμε!!! που στηρίζει την άποψή του το άτομο αυτό ότι το ΣτΕ δεν θα εξαιρέσει λόγω ΠΑΣΟΚ;