0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι νομιζω πως με τοσο πρηξιμο που εχουν φαει μεχρι τωρα, ενα ειναι σιγουρο οτι θα κανουν πολυ γρηγορα τη δουλεια τους αμα βγει επιτελους αυτο το χαρτι.Ειναι απλη φυσιολογικη ανθρωπινη αντιδραση , οταν θελουμε να απαλλαγουμε απο κατι κανουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε.Θεε μου τι σκεφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:00:42 pmεγω παλι νομιζω πως με τοσο πρηξιμο που εχουν φαει μεχρι τωρα, ενα ειναι σιγουρο οτι θα κανουν πολυ γρηγορα τη δουλεια τους αμα βγει επιτελους αυτο το χαρτι.Ειναι απλη φυσιολογικη ανθρωπινη αντιδραση , οταν θελουμε να απαλλαγουμε απο κατι κανουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε.Θεε μου τι σκεφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην παραξενευεσαι με τον τροπο που σκεφτεσαι απο μας ειμαστε στην ιδια θεση με σενα. ακι φυσικα θεωρω οτι πρεπει να γινονται τα τηλεφωνηματα, ειναι η μονη μας επιλογη για να δειξουμε οτι μας ενδιαφερει να λυθει το θεμα αμεσα.
Με τοσα παντως που εχουμε πει σ'αυτη τη σελιδα και σε παρομοιες , θα μπορουσαμε να γραψουμε βιβλια ολοκληρα. και αν δεν ειμασταν απο ολη την Ελλαδα θα μπορουσαμε με τις ωρες να τα λεμε πινοντας καφε . TO KNOW AS BETTER βρε παιδι μου οπως ελεγαν και στις παλιες καλες ελληνικες ταινιες. ετσι να κανουμε και λιγο χιουμορακι ,να γελασει και το χειλακι μας
καλημερα και απο μενα!!!!biilymember εχεις πολυ πλακα με αυτα που γραφεις!!!!!λοιπον να σας ενημερωσω οτι τουλαχιστον στο σχολειο της πολης μου, ο τυπικουλας ο διευθυντης δεν χωριζει την κατευθυνση σε δυο τμηματα(27 μαθητες) ενω τον πιεζουν οι φιλολογοι που δεν θελουν ν αναλαβουν υπερωριες με αποτελεσμα να μην δημιουργειται κενο...λες και τα πληρωνει απο την τσεπη του!!!!!φανταστειτε αν ειναι σαν και αυτον και αλλοι....τελοσπαντων ελπιζω αυριο να ξερουμε
μακαρι γιατι αυτος εδω ειναι περιπτωσαρα!!!!τι να πω ρε παιδια, μακαρι η β φαση να ναι μεγαλυτερη απο την πρωτη η εστω την περσυνη...θα δειξει