*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288674 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #826 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:00:42 pm »
εγω παλι νομιζω πως με τοσο πρηξιμο που εχουν φαει μεχρι τωρα, ενα ειναι σιγουρο οτι θα κανουν πολυ γρηγορα τη δουλεια τους αμα βγει επιτελους αυτο το χαρτι.Ειναι απλη φυσιολογικη ανθρωπινη αντιδραση , οταν θελουμε να απαλλαγουμε απο κατι κανουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε.Θεε μου τι σκεφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:37:23 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #827 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:03:09 pm »
πρεπει να γινουμε σαν τη μυγα του Σωκρατη, προς ολες τις κατευθυνσειςςςσςςςς

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #828 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:04:26 pm »
εγω παλι νομιζω πως με τοσο πρηξιμο που εχουν φαει μεχρι τωρα, ενα ειναι σιγουρο οτι θα κανουν πολυ γρηγορα τη δουλεια τους αμα βγει επιτελους αυτο το χαρτι.Ειναι απλη φυσιολογικη ανθρωπινη αντιδραση , οταν θελουμε να απαλλαγουμε απο κατι κανουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε.Θεε μου τι σκεφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;D ;D ;D
μην παραξενευεσαι με τον τροπο που σκεφτεσαι απο μας ειμαστε στην ιδια θεση με σενα. ακι φυσικα θεωρω οτι πρεπει να γινονται τα τηλεφωνηματα, ειναι η μονη μας επιλογη για να δειξουμε οτι μας ενδιαφερει να λυθει το θεμα αμεσα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #829 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:08:01 pm »
μην παραξενευεσαι με τον τροπο που σκεφτεσαι απο μας ειμαστε στην ιδια θεση με σενα. ακι φυσικα θεωρω οτι πρεπει να γινονται τα τηλεφωνηματα, ειναι η μονη μας επιλογη για να δειξουμε οτι μας ενδιαφερει να λυθει το θεμα αμεσα.
+++++++

http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:37:23 »

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #830 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:13:26 pm »
Με τοσα παντως που εχουμε πει σ'αυτη τη σελιδα και σε παρομοιες , θα μπορουσαμε να γραψουμε βιβλια ολοκληρα. και αν δεν ειμασταν απο ολη την Ελλαδα θα μπορουσαμε με τις ωρες να τα λεμε πινοντας καφε . TO KNOW AS BETTER βρε παιδι μου οπως ελεγαν και στις παλιες καλες ελληνικες ταινιες. ετσι να κανουμε και λιγο χιουμορακι ,να γελασει και το χειλακι μας

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #831 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:14:01 pm »
πήρα τηλ υπουργειο.αν δεν πάρουν τη εγκριση, δεν μπορουν να κανουν τιποτα. πότε θα τη πάρουν?δεν ηξερε..............πάει και σήμερα. εγω το ξεγραψα...αύριο πάλι............

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #832 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:15:30 pm »
Μόλις πριν λίγο συμπλήρωσα την αίτηση για τα σχολεία της ε' περιφέρειας Θεσσαλονίκης ,όπου τοθετήθηκα. Δεν ξέρω αν είναι παρήγορο ,αλλά τα κενά ήταν πάρα πολλά. Περισσότερα από 20 για 7 θέσεις αναπληρωτών τη α' φάσης. Υποθέτω πωςκάτι ανάλογο συμβαίνει και στις άλλες περιφέρειες. Επομένως ,είναι νομίζω θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι επόμενες φάσεις αναπλήρωσης πολύ σύντομα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #833 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:17:43 pm »
Με τοσα παντως που εχουμε πει σ'αυτη τη σελιδα και σε παρομοιες , θα μπορουσαμε να γραψουμε βιβλια ολοκληρα. και αν δεν ειμασταν απο ολη την Ελλαδα θα μπορουσαμε με τις ωρες να τα λεμε πινοντας καφε . TO KNOW AS BETTER βρε παιδι μου οπως ελεγαν και στις παλιες καλες ελληνικες ταινιες. ετσι να κανουμε και λιγο χιουμορακι ,να γελασει και το χειλακι μας
sun ευχαριστουμε!η παρουσια κενων ειναι αδιαμφισβητητη.οι...προθεσεις και οι πιστωσεις ειναι το θεμα.εγω αειμαι απο θεσσαλονικη και θα προτεινα αν κι αλλοι ειναι απο εδω η απο β.ελλαδα να βρεθουμε.θα χαρω πολυ.τι λετε?
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #834 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:18:06 pm »
ένα όχι ή ένα ναι είναι να πουν και αυτοί στο ΣτΕ, πρώτη φορά την βλέπουν την αίτηση; το 2007 σε άλλο υπουργείο έδιναν εξαίρεση;

Αποσυνδεδεμένος mother 30

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #835 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:20:50 pm »
καλημερα και απο μενα!!!!biilymember εχεις πολυ πλακα με αυτα που γραφεις!!!!!λοιπον να σας ενημερωσω οτι τουλαχιστον στο σχολειο της πολης μου, ο τυπικουλας ο διευθυντης δεν χωριζει την κατευθυνση σε δυο τμηματα(27 μαθητες) ενω τον πιεζουν οι φιλολογοι που δεν θελουν ν αναλαβουν υπερωριες με αποτελεσμα να μην δημιουργειται κενο...λες και τα πληρωνει απο την τσεπη του!!!!!φανταστειτε αν ειναι σαν και αυτον και αλλοι....τελοσπαντων ελπιζω αυριο να ξερουμε

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #836 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:23:32 pm »
καλημερα και απο μενα!!!!biilymember εχεις πολυ πλακα με αυτα που γραφεις!!!!!λοιπον να σας ενημερωσω οτι τουλαχιστον στο σχολειο της πολης μου, ο τυπικουλας ο διευθυντης δεν χωριζει την κατευθυνση σε δυο τμηματα(27 μαθητες) ενω τον πιεζουν οι φιλολογοι που δεν θελουν ν αναλαβουν υπερωριες με αποτελεσμα να μην δημιουργειται κενο...λες και τα πληρωνει απο την τσεπη του!!!!!φανταστειτε αν ειναι σαν και αυτον και αλλοι....τελοσπαντων ελπιζω αυριο να ξερουμε
οι περισσοτεροι διευθυντες δε λειτουργουν ετσι.χαρακτηριστικο παραδειγμα ο συλλογος διδασκαοντων του λυκειου αρναιας.ζητουν καθηγητες αλλα δεν τους στελνουν ευκολα.

Αποσυνδεδεμένος mother 30

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #837 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:26:05 pm »
μακαρι γιατι αυτος εδω ειναι περιπτωσαρα!!!!τι να πω ρε παιδια, μακαρι η β φαση να ναι μεγαλυτερη απο την πρωτη η εστω την περσυνη...θα δειξει

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #838 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:35:44 pm »
μακαρι γιατι αυτος εδω ειναι περιπτωσαρα!!!!τι να πω ρε παιδια, μακαρι η β φαση να ναι μεγαλυτερη απο την πρωτη η εστω την περσυνη...θα δειξει

Τι θα πει μακάρι; Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε και φυσιολογικά θα κάνουν πολλές προσλήψεις.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος pambi

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #839 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:36:24 pm »
ΣΥΓΝΩΜΗ για την αλλαγη θεματος αλλα το αγχος της αναπληρωσης βλεπετε...Θα ηθελα τη γνωμη ολων αυτων που μιλανε για υπομονη.Εχω ενα κοριτσακι που θα παει 4η δημοτικουκαι τα χαρτια του ειναι ακομη στη κρητη που ημουνα και αναπληρωτρια.Τα σχολεια ξεκινησαν, εγω ακομη περιμενω τη β φαση,το παιδι δεν το δεχονται στο σχολειο της γειτονιας(θεσσαλονικη) αρα δεν παει   .....εχω απελπιστει.Καθε αποψη δεκτη....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182576
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)