0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχει πει 3 φορές η Τσαπανίδου ...Επίσης, βγήκε και είπε η δημοσιογράφος ότι "ακόμα και σήμερα" θα δουν τα ονόματά τους, Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί, Ειδικης αγωγής, Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί και Γυμναστές.
Οι ξενόγλωσσοι πάλι θα περιμένουν....
Καλημέρα σε όλους !!Μπράβοοοοοοο στο ΣτΕ που κατάληξε.Αν και δεν έχω ελπίδα αυτή τη φορά - και τις άμεσα επόμενες - να πάω αναπληρώτρια , όμως πραγματικά σας νιώθω όλους τι στιγμές αγωνίας έχετε ζήσει....και χαίρομαι :)που ένας ένας θα βρεί το δρόμο του σε κπ σχολείο!!!Ερώτηση: πόσες(διόρθωση: πόσους- πόσες)λέτε να πάρουν; λιγότερους από 300; δε νομίζω...τι λέτε εσείς; οι πιο έμπειροι θα μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα την κατάσταση! πεστε βρε παιδιά...
Παράθεση από: canceraki στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:12:15 pmΚαλημέρα σε όλους !!Μπράβοοοοοοο στο ΣτΕ που κατάληξε.Αν και δεν έχω ελπίδα αυτή τη φορά - και τις άμεσα επόμενες - να πάω αναπληρώτρια , όμως πραγματικά σας νιώθω όλους τι στιγμές αγωνίας έχετε ζήσει....και χαίρομαι :)που ένας ένας θα βρεί το δρόμο του σε κπ σχολείο!!!Ερώτηση: πόσες(διόρθωση: πόσους- πόσες)λέτε να πάρουν; λιγότερους από 300; δε νομίζω...τι λέτε εσείς; οι πιο έμπειροι θα μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα την κατάσταση! πεστε βρε παιδιά...
8)φιλολόγους εννοώ..θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους 300;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ακούει κανείίίίίίίίίίίίίίςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;