0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 30μηνο είναι έξω απο το 40% άρα πρέπει να αφαιρέσετε 64+3 = 67 άτομα επιπλέον...
Παράθεση από: arist2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:18:18 pmτο 30μηνο είναι έξω απο το 40% άρα πρέπει να αφαιρέσετε 64+3 = 67 άτομα επιπλέον...Το 40% του 240 είναι 96.
Μπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...
Παράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...!
Αύριο θα ετοιμάσω καινούριο πίνακα σύμφωνα με τις υποδείξεις σας... έκανα λάθος στους υπολογισμούς, ζητώ συγνώμη, αλλά είχα αγαθές προθέσεις. Aristos2 σε παρακαλώ θα με κάνεις να κοκκινίσω... πόσο σπάνιο είναι το "πνεύμα" κάποιου που δεν ξέρει να υπολογίσει το 40%...
Οκ Παίδες! Όλα διορθώνονται . Αν πάντως λάβετε υπόψη τους 40 βαθμούς που έχει η Θεσσαλονίκη και τους ...50 η Αθήνα θα διαπιστώσετε ότι τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Αντε, και διπλό στο Άμστερνταμ !!!
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:27:27 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...! Πάντως, αν γίνεται, εκκαθάρισε και τον Κόζζι ..., να πάει να .... (δ)ιοριστεί ... να ησυχάσουμε ...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:29:02 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 25, 2010, 10:27:27 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιουλίου 25, 2010, 10:23:40 pmΜπορώ να αφαιρέσω όσα και όποια άτομα θέλετε, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να μου πείτε ποιο σενάριο σας εξυπηρετεί. Aristos2 μεγάλη μου τιμή να σας συναντώ και πάλι .... μα προς Θεού μην πυροβολείτε τον εκκαθαριστή... μια απλή δουλειά κάνω...Εγώ δεν τον πυροβολώ ..., τον σέβομαι, τον θαυμάζω και ομολογώ πως μου έλειψε το σπάνιο "πνεύμα" του ...! Πάντως, αν γίνεται, εκκαθάρισε και τον Κόζζι ..., να πάει να .... (δ)ιοριστεί ... να ησυχάσουμε ... χμ..ψεκαστε - σκουπιστε - διοριστε ( με ) !!!κι αφου δεχεστε παραγγελιες, παρτε και το κρυφο σεναριο: 173 + 120 + 80 = 373 ...