*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι Κεντρικής Μακεδονίας 2009-2010  (Αναγνώστηκε 45382 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kasta1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι Κεντρικής Μακεδονίας 2009-2010
« Απάντηση #126 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:17:47 am »
Συνήθως δεν απολύουν ωρομίσθιο, παιδιά. Τον βολεύουν με κάποιο τρόπο, αν όχι στο ίδιο σχολείο, σίγουρα σε κάποιο άλλο. Εμένα, που κάνω ως ωρομίσθια τις ώρες μόνιμης εκπαιδευτικού, απούσας με αναρρωτική άδεια, μου το διευκρίνισε ο ίδιος ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Χαλκιδικής ότι σίγουρα δεν θα απολυθώ, όταν επιστρέψει η συνάδερφος. Το πιο πιθανό είναι να μετακινηθώ σε κάποιο άλλο σχολείο του νόμου. Μου το επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής του σχολείου μου αυτό.
Καλό είναι να ρωτήσει λοιπόν όποιος αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα και να πάρει μια υπεύθυνη απάντηση. Εκτός κι αν περιμένει αναπλήρωση, αλλά και πάλι δεν έχει σημασία. Και γω περιμένω, μα σιγουρεύτηκα πως η θέση του ωρομίσθιου μου δόθηκε για όλη τη χρονιά. Μ' αυτή την προοπτική υπέγραψα τη σύμβαση!  
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2009, 01:05:07 am από kasta1 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:52:21 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 09:10:03 pm »
Με αφορμή ερωτήματα που μας υποβάλλονται σχετικά με τη λύση της σύμβασης εργασίας των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών , κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την αριθμ. 35557/Δ2/9-4-2003 Υ.Α. (ΦΕΚ 465

Αποσυνδεδεμένος Vasiliki1

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:30:40 pm »
Κανένα νεότερο; Σήμερα μήπως ενημερώθηκε κανείς σε ποια σειρά του πίνακα βρισκομαστε; μεχρι την παρασκευή το μεσημέρι ήμασταν κάπου στο 60, σωστά;

Αποσυνδεδεμένος marsis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:09:07 pm »
Για σήμερα δεν ξέρω, γιατί μου κόπηκε η φόρα χθες. Χθες τηλεφώνησα στη ββαθμια Ημαθίας η οποία δεν έχει ξεκινήσει να καλεί περιμένει την γ΄φάση αναπληρωτών, η ββαθμια Σερρών έχει πάρει ένα άτομο νουμερο στον καθαρό το 54 αλλά έχει σταματήσει να καλεί από την προηγούμενη Πέμπτη , η ββαθμια Κιλκίς έχει μου πε πάρει μέχρι τον Στράντζελη Ηλία, που αν δεν κάνω λάθος είναι πολύ ψηλά στον καθαρό. Για Θεσσαλονίκη μάλλον το πράγμα, όπως λες, εχει μείνει γύρω στο 60 , εκτός αν μας το διαψεύσει κάποιος που έχει προσληφθεί αυτή την εβδομάδα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:52:21 »

Αποσυνδεδεμένος Vasiliki1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:57:10 pm »
Μόλις ενημερώθηκα από την ανατολική θεσσαλονἰκη ότι είμαστε στο νούμερο 61. Παιδια, πως είναι δυνατό την περασμένη παρασκευή να είχαμε μείνει στο 59, συνάδελφος να λέει ότι τον κάλεσαν και του είπαν να διαλέξει και περιοχή τοποθέτησης γιατί υπάρχουν πολλά κενά και μέσα σε δύο μέρες να έχουν καλέσει μόνο 2 άτομα; για την ίδια δευτεροβάθμια μιλάω..δεν είναι περίεργο;μεσολάβησε κάτι;γιατί τέτοιοι ρυθμοί;

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:20:13 pm »
Μόλις ενημερώθηκα από την ανατολική θεσσαλονἰκη ότι είμαστε στο νούμερο 61. Παιδια, πως είναι δυνατό την περασμένη παρασκευή να είχαμε μείνει στο 59, συνάδελφος να λέει ότι τον κάλεσαν και του είπαν να διαλέξει και περιοχή τοποθέτησης γιατί υπάρχουν πολλά κενά και μέσα σε δύο μέρες να έχουν καλέσει μόνο 2 άτομα; για την ίδια δευτεροβάθμια μιλάω..δεν είναι περίεργο;μεσολάβησε κάτι;γιατί τέτοιοι ρυθμοί;

Καλησπερα σας! Τωρα μπηκα και παρακολουθησα τη συζήτησή σας και έχω κι εγώ να πω κάτι. Σήμερα με κάλεσαν από νομό Πέλλας και μου είπαν για 2 σχολεία για 10ωρο και 11ωρο. Εγώ δέχτηκα, γιατί με τη γ'  φάση μας έχουν γκαστρώσει λίγο και είναι και σε σχολείο του χωριού μου. Οπότε και σήμερα καλούν. Όσο για τη θέση μου είναι βέβαια 25 στον εκκαθαρισμένο, αλλά οι επιλογές μου εμένα ήταν πολύ περιορισμένες, μόνο Πέλλα και Ημαθία

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 12:41:22 pm »
έχει κανείς νεότερα για την κλήση ωρομισθίων; που έχουμε φτάσει;μπορεί κάποιος να μας δώσει τα τηλέφωνα των διευθύνσεων όπου μπορούμε να καλούμε για να ρωτάμε (θεσ/νίκη, ημαθία, πέλλα κ.λπ). Δεν ξέρω αν έχουν δοθεί , αλλά δεν μπορώ να τα βρώ κάπου...Έχω την αίσθηση οτι τα πράγματα έχουν "κολλήσει" στην περιφέρειά μας....εσείς τί ενημέρωση έχετε;...
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος marsis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 11:47:32 am »
hello!!! ωρομίσθιοι κεντρικής να ανακινήσω λίγο το θέμα? κανένα νέο? που βρισκόμαστε? Θα παραθέσω ό,τι γνωρίζω, αν μπορεί κάποιος να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει. Την προηγούμενη Πέμπτη τηλεφώνησα στη δ/βαθμια Ανατολικής Θεσσαλονίκης να ρωτήσω και μου είπαν ότι είχαν σταματήσει στη Μουσελεμίδου, νουμερο 64 στον καθαρο αλλα μου είπαν ότι θα φωνάξουν μέχρι τη Φωτακίδου νουμερο 80. Το έκαναν άραγε?

Αποσυνδεδεμένος Berlin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 11:59:40 am »
Την Παρασκευή κάλεσαν σίγουρα το Νο 179 του πίνακα από το e-aitisi σε ΕΠΑΛ στη Μοναστηρίου, μου το είπε η ίδια.

Αποσυνδεδεμένος marsis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 12:17:02 pm »
ευχαριστώ , κάνοντας έναν παραλληλισμο του πίνακα του eitisi κ του καθαρού μετά την κλήση της ειδικής αγωγής  η κοπέλα που λες είναι στο νουμερο 67 άρα πήραν κάποιους , τώρα πόσους, αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 03:51:59 pm »
άντε να βγεί η επόμενη φάση , να παίρνουμε σειρά κι εμείς οι ωρομίσθιοι....τί λέτε; πόσοι θα φύγουν περίπου από το δικό μας πίνακα;...θα περιμένουμε με αγωνία κανέναν εκκαθαρισμένο πίνακα... ;D ;D ;D ;D
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 04:25:19 pm »
άντε να βγεί η επόμενη φάση , να παίρνουμε σειρά κι εμείς οι ωρομίσθιοι....τί λέτε; πόσοι θα φύγουν περίπου από το δικό μας πίνακα;...θα περιμένουμε με αγωνία κανέναν εκκαθαρισμένο πίνακα... ;D ;D ;D ;D
Εγώ πάντως δουλεύω ωρομίσθια στην Πέλλα από τις 13 Οκτώβρη και σήμερα μάλλον θα είμαι στους τελευταίους αναπληρωτές. Στον εκκαθαρισμένο είμαι νούμερο 25. Θα αδειάσει και η θέση μου, γιατί είναι θέση ωρομισθίου (11ωρο) και όχι σπασμένη θέση αναπληρωτή. Καλή τύχη σε όλους...

Αποσυνδεδεμένος marsis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 07:08:26 pm »
Αντε Αντε με το καλο να φεύγουν μήπως πάρουμε και εμεις σειρά που έφτασαν τα Χριστούγεννα και μοριάκι δε βλέπουμε , πόσα να μαζέψει από δω και πέρα κανείς άχ βαχ...........................

Αποσυνδεδεμένος marsis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 07:12:34 pm »
πάντως για να επανέλθω στο θέμα γιατί ξεχαστηκα , με πιάνει το δραματικό μου και μένα, αυτούς που είχαν καλέσει τελευταία πρέπει να είχαν +-21.5 μόρια, άρα οι πάνω πάνω που ειχαν 24, 23 μορια θα φύγουν, τώρα βέβαια δεν ξέρω τι απομένει από κενά για ωρομίσθιους, πήραν αναπληρωτές Θεσσαλονίκη?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)