0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή αρχή στους πολύπαθους Γφασίτες, καλή υπομονή για τους υπόλοιπους!!!!!!Stratos91 τελικά σε κάλεσαν;Ξέρει κανείς πότε είναι η επόμενη συνέλευση της ΠΕΑ;
Παράθεση από: sputnik στις Οκτωβρίου 22, 2009, 09:18:23 pmΚαλή αρχή στους πολύπαθους Γφασίτες, καλή υπομονή για τους υπόλοιπους!!!!!!Stratos91 τελικά σε κάλεσαν;Ξέρει κανείς πότε είναι η επόμενη συνέλευση της ΠΕΑ;Καλημέρα. Λόγω έλλειψης ίντερνετ δεν μπαίνω συχνά. Έχω τοποθετηθεί στο Γενικό Λύκειο της Σητείας από την αρχή της εβδομάδας. Η εμπειρία μοναδική! Είναι και η πρώτη φορά μου βέβαια.Τώρα έχω σειρά 16 στους αναπληρωτές. Οπότε αισιοδοξώ να κληθώ στην επόμενη φάση. Μακάρι μόνο να περέμενα στο νομό Λασιθίου. Δυστυχώς στο Λύκειο που είμαι περιμένουν 2 αναπληρωτές οι οποίοι θα καλύψουν άλλους καθηγητές που θα φύγουν. Οπότε κενά δε θα υπάρξουν. Έχει ο Θεός όμως! Όλα καλά μέχρι τώρα και βλέπουμε... Καλή συνέχεια!
καλημέρα!!!όταν λες αύριο στο ίδιο μέρος που εννοείς ακριβώς; γιατί δεν είχα έρθει στην προηγούμενη και θα ήθελα πολύ να βρεθώ με συναδέλφους.
παιδιά δείτε λιγο κάτι ΗΛΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛ 2,446 μόρια κλήθηκε αναπληρώτρια τώρα.........πως έγινε αυτό;
Παράθεση από: stroumfita στις Οκτωβρίου 23, 2009, 12:37:10 pmπαιδιά δείτε λιγο κάτι ΗΛΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛ 2,446 μόρια κλήθηκε αναπληρώτρια τώρα.........πως έγινε αυτό;Μήπως είναι τρίτεκνη???
και Ζαβιδάκη και Αγγελιδάκη τρίτεκνες; επίσης αναπληρώτριες με ελάχιστα μόρια......που φαίνεται ότι είναι τρίτεκνες;