0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimitra68 στις Σεπτέμβριος 14, 2009, 08:52:15 πμΚαλημερα καλη εβδομαδα για ολους!να κι ενα καλο νεοwww.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2366&Itemid=64ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ESOS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ![/quotλεει πως 135 νηπιαγωγεια εγιναν ολοημερα ,αλλα ειδα κι αυτο που λεει οτι αλλα τοισα συγχωνευτηκανhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2349&Itemid=64
Καλημερα καλη εβδομαδα για ολους!να κι ενα καλο νεοwww.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2366&Itemid=64
Μόλις μίλησα με με κυρία στην Πρωτοβάθμια Κιλκίς και μου είπε ότι περιμένουν το υπουργείο , το οποίο λόγω εκλογών έχει παγώσει και δεν έχει βγάλει καν την απόφαση να αποδεσμευτούν οι εκπαιδευτικοί!!! Πρώτα λέει θα βγει η απόφαση και μετά βλέπουμε για γ φάση....Την ρώτησα για τα κενά και μου είπε ότι συνήθως όσα κενά βγαίνουν τα καλύπτουν , άρα τώρα θα πάρουν τουλάχιστον 1070 (δικιά μου σκέψη)[/quotκ γω κτ τετοιο εχω ακουσει για τα κενα.παντως αν ισχυει κτ τετοιο χαλαλι κ το παιδεμα τοσες βδομαδες!!!!
που προκυπτουν 1070 κενά???ΜΑΚΑΡΙ να γινοταν! και όταν λες τώρα τι εννοείς στη γ'-δ' φάση?