0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως κορίτσια εχω την εντυπωση οτι η β' είχε βγει μετα τις 8...μου ερχεται να βαλω τα κλαματα... εσεις εδω τωρα εχετε ολες προυπηρεσία? κοριτσια χαρηκα παντως, περασαμε πολυ ωραία περιμενοντας...τουλαχιστον ηξερα οτι καποιοι εχουν την ιδια αγωνια με μενα. ενημερωστε που θα είστε, μηπως πεσουμε σε ιδιο νομο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολες!!!
Παράθεση από: mara25 στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 07:16:34 pmπαντως κορίτσια εχω την εντυπωση οτι η β' είχε βγει μετα τις 8...μου ερχεται να βαλω τα κλαματα... εσεις εδω τωρα εχετε ολες προυπηρεσία? κοριτσια χαρηκα παντως, περασαμε πολυ ωραία περιμενοντας...τουλαχιστον ηξερα οτι καποιοι εχουν την ιδια αγωνια με μενα. ενημερωστε που θα είστε, μηπως πεσουμε σε ιδιο νομο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολες!!! εγώ δεν έχω προυπηρεσία..πρώτη φορα επιτυχούσα στον ασεπ και μετα και την β φάση είμαι κοντα στο 1000..δεν έχω ελπίδες για φέτος αλλά περιμένω κ εγώ να δω πως θα κινηθούν τα πράγματα..[/quoteτου χρόνου λογικα, μετα την αποχωρηση των διορισμενων, θα είσαι περιπου στο 1200, αν υπολογιζω σωστά, οπότε μαλλον θα φύγεις για αναπληρωση ...υπομονή...
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΖΑΝΗ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.ΜΕ 391 ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ EFFIE ΜΕ 30 ΚΕΝΑ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ .