0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα και απο μενα παιδια!!! δεν το πιστευω οτι θα βγει η επομενη φαση μετα τις εκλογες!!! τα κενα ειναι απιστευτα πολλα ακομη. αποκλειεται να αφησουν τα σχολεια κλειστα!!! δεν εχω νεα απο καπου "επισημα" οπως χθες. εικαζω απλα οτι απο βδομαδα το αργοτερο θα χουμε τη νεα φαση και εμμενω στην αποψη του gspiropoylos.αντε να δουμε....
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 01:00:10 pmΕγώ να δεις elenaV τι εμπειρία είχα!Δύο μέρες δούλεψα σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και την τριτη παραιτήθηκα με αυτά που είδα εκεί μέσα.Ούτε λεφτά ζήτησα ούτε τίποτα.Δεν άντεχα να βλέπω να βασανίζουν τα παιδιά και μετά να το παίζω χαρούμενη στους γονείς.Δε μπορούσα να τους κοιτάξω στα μάτια.Ντρεπόμουν.Τα παιδιά τους ζούσαν ένα μαρτύριο εκεί μέσα και εγώ έπρεπε να υποκρίνομαι.Λατρεύω τα παιδιά και πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να τα χτυπούν και να μην τους δίνουν σημασία.Από τότε ούτε που θέλω να δουλέψω πάλι σε ιδιωτικό.Περιμένω με λαχτάρα να αναλάβω μία τάξη και να δώσω στους μπόμπιρες ότι περισσότερο μπορω από τις γνώσεις που έχω και κυρίως ΑΓΑΠΗ.Διάβασα πολύ για τον ασεπ και ελπίζω τουλάχιστον του χρόνου να μπω αναπληρώτρια για να μη βρεθώ στην ανάγκη τους πάλι.Το επάγγελμά μας θεωρείταιι λειτούργημα και όχι οίκος χρήματος εκμεταλλεύοντας αθώες ψυχές.Τα χτυπάνε?Καλά που ζούμε!!! Είναι δυνατόν αυτό να έχει μείνει έτσι?Να δίνεις τα ωραία σου λεφτάκια για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδάκια σου και να χρησιμοποιούν μεθόδους από την εποχή της
Εγώ να δεις elenaV τι εμπειρία είχα!Δύο μέρες δούλεψα σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και την τριτη παραιτήθηκα με αυτά που είδα εκεί μέσα.Ούτε λεφτά ζήτησα ούτε τίποτα.Δεν άντεχα να βλέπω να βασανίζουν τα παιδιά και μετά να το παίζω χαρούμενη στους γονείς.Δε μπορούσα να τους κοιτάξω στα μάτια.Ντρεπόμουν.Τα παιδιά τους ζούσαν ένα μαρτύριο εκεί μέσα και εγώ έπρεπε να υποκρίνομαι.Λατρεύω τα παιδιά και πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να τα χτυπούν και να μην τους δίνουν σημασία.Από τότε ούτε που θέλω να δουλέψω πάλι σε ιδιωτικό.Περιμένω με λαχτάρα να αναλάβω μία τάξη και να δώσω στους μπόμπιρες ότι περισσότερο μπορω από τις γνώσεις που έχω και κυρίως ΑΓΑΠΗ.Διάβασα πολύ για τον ασεπ και ελπίζω τουλάχιστον του χρόνου να μπω αναπληρώτρια για να μη βρεθώ στην ανάγκη τους πάλι.Το επάγγελμά μας θεωρείταιι λειτούργημα και όχι οίκος χρήματος εκμεταλλεύοντας αθώες ψυχές.
Αν συναντηθεί ο ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ τα αποτελέσματα πιστεεύω θα είναι καλύτερα.
βρε παιδια,χτες εγινε μια συναντηση του συντονιστικου των νηπιαγωγων με τη δοε.απο το πρωι ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα σχετικο .εμαθε κανεις τιποτα?κατι μου λεει οτι μας εχουν ολους ..........