0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τουλαχιστον ας καταργησουν τον ασεπ κι ας βαλουν επετηριδα.οχι δυο μετρα και δυο σταθμα.
Παράθεση από: Vania στις Οκτωβρίου 12, 2009, 08:15:48 pmο ασεπ για αλλη μια φορα απαξιωνεται κι ομως πολλοι μιλανε για αξιοκρατια...εσεις που μιλατε για αξιοκρατια οταν πατε στο σχολεια τωρα με την πδσ και σας ρωτησουν τι εστι αξιοκρατια φερτε ως παραδειγμα το τωρινο μετρο της πδσ για να καταλαβουν...αλλα εμεις φταιμε που εναποθετουμε τις ελπιδες μας στον καθε μαλ@#$κα...το κρατος πια δεν ενδιαφερεται για την παιδεια δεν το βλεπετε??χεσμε$%^^νους μας εχουν....μ αρεσει που εγω εδω κι ενα μηνα ξεκινησα διαβασμα για τον επομενο ασεπ(αν υπαρξει...) αλλα ετσι ειναι...υπαρχουν και οι βλακε που περιμενουν ενα καλυτερι αυριο που ολα θα διανεμονατι επαξια και εγω ειμαι ενα απο αυτα.... συγχαιρω λοιπον ολους εσαν που δεν ειστε και που επιδοκιμαζετε τη σταση της νεας υπουργου γιατι εσεις εδω και καιρο εχετε μπει στο κλιμα του συγχρονου ελληνισμου και ξερετε τι σημαινει ανξιοκρατια ενω εγω οχι.Έλεος πια!Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!Ήταν το πιο γρήγορο που θα μπορούσε να γίνει στην πάρούσα φάση!Αν έπαιρναν απο τους πίνακες θα έπρεπε λογικά οι αιτήσεις να γίνονταν απο την αρχή!Το θέμα είναι να βελτιωθεί με τον καιρό! Και εγω σε χειρότερη κατάσταση απο σένα ειμαι αλλα δεν κάνω έτσι!Ουτε πολλα μορια ασεπ εχω ,αλλα ουτε και παλιά ειμαι!Τι να κάνουμε τώρα!Είναι ένα κάποιο βήμα!
ο ασεπ για αλλη μια φορα απαξιωνεται κι ομως πολλοι μιλανε για αξιοκρατια...εσεις που μιλατε για αξιοκρατια οταν πατε στο σχολεια τωρα με την πδσ και σας ρωτησουν τι εστι αξιοκρατια φερτε ως παραδειγμα το τωρινο μετρο της πδσ για να καταλαβουν...αλλα εμεις φταιμε που εναποθετουμε τις ελπιδες μας στον καθε μαλ@#$κα...το κρατος πια δεν ενδιαφερεται για την παιδεια δεν το βλεπετε??χεσμε$%^^νους μας εχουν....μ αρεσει που εγω εδω κι ενα μηνα ξεκινησα διαβασμα για τον επομενο ασεπ(αν υπαρξει...) αλλα ετσι ειναι...υπαρχουν και οι βλακε που περιμενουν ενα καλυτερι αυριο που ολα θα διανεμονατι επαξια και εγω ειμαι ενα απο αυτα.... συγχαιρω λοιπον ολους εσαν που δεν ειστε και που επιδοκιμαζετε τη σταση της νεας υπουργου γιατι εσεις εδω και καιρο εχετε μπει στο κλιμα του συγχρονου ελληνισμου και ξερετε τι σημαινει ανξιοκρατια ενω εγω οχι.
δηλαδη καθε δευτεροβαθμια θα αναρτησει εναν πινακα με ονοματα αιτησεων που εχουν γινει για τα σχολεια τησ περιφερειας της η θα υπαρχει ενας ενιαιος πινακας?
Παράθεση από: mentoras στις Οκτωβρίου 12, 2009, 10:03:58 pm
Έλεος πια!Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!Ήταν το πιο γρήγορο που θα μπορούσε να γίνει στην πάρούσα φάση!Αν έπαιρναν απο τους πίνακες θα έπρεπε λογικά οι αιτήσεις να γίνονταν απο την αρχή!Το θέμα είναι να βελτιωθεί με τον καιρό! Και εγω σε χειρότερη κατάσταση απο σένα ειμαι αλλα δεν κάνω έτσι!Ουτε πολλα μορια ασεπ εχω ,αλλα ουτε και παλιά ειμαι!Τι να κάνουμε τώρα!Είναι ένα κάποιο βήμα!