0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kalhmera sas!Eimai kainouria sto forum...kai tha hthela na kanw mia erwthsh!Exei kalesei h kentrikh makedonia wromisthious se prwino sxoleio deuterovathmias-prwtobathmias h mono sto olohmero?
Ολοήμερα πάντως απ' όσο γνωρίζω η Χαλκιδική δεν έχει καλέσει ακόμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 11:03:34 pmΟλοήμερα πάντως απ' όσο γνωρίζω η Χαλκιδική δεν έχει καλέσει ακόμα. Σου παραθέτω τι ανέφερα στη σελίδα 3 ( Σεπτέμβριος 21, 2009, 02:08:21)Μόλις με κάλεσαν για ολοήμερο Χαλκιδική. Είμαι σειρά 60+στον πίνακα των ωρομισθίων.Μου είπαν ότι υπάρχουν ώρες σε διάφορα ολοήμερα σχολεία π.χ. βόρεια Χαλκιδική (Αρναία, Αγ. Νικόλαο κτλ) αλλά και Μουδανιά (4 ώρες μόνο). Θα πρέπει να τα βάλουν σε ομάδες αλλά δεν ήξερε και η ίδια ποια σχολεία θα προσφερθούν τελικά μαζί γιατί μπορεί, όπως μου είπε, κάποιες ώρες να τις καλύψουν και οι μόνιμοι. Θα επιδιώξουν πάντως να δώσουν 12ωρα. Οσον αφορά τους αναπληρωτές δεν ξέρουν τίποτα.Παρεπιπτόντως, δεν δέχτηκα και πήγα Κιλκίς σε πρωϊνό. Ξεκίνησα χτες. Καλή χρονιά σε όλους και μακάρι να βγει η β φάση των αναπληρωτών σύντομα!